Şimdi Ara

LOL Oynamayın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatını duzenlemeyı bılmıyosa yaptıgın hersey baska seylerı kısıtlar bu herkesin kendi ayarlaması gereken biseydir demekki sen bundan once ayarını yapamıyomussunkı bırakınca bu sekilde hissetmissin
  • ben oyunu kestim yinede ders calisamiyorum o paragraf gozumun onune geldi yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

alakasi yok kopya cekmeyi ogren liseyi bitirirsin babanda zenginse ozel univ okursun gg wp

Çok örnek bi yazardır
  • Kınayt forumuna döndü bura

• quote:

Orijinalden alıntı: MyDevrim

quote:

Orijinalden alıntı: erynch

alakasi yok kopya cekmeyi ogren liseyi bitirirsin babanda zenginse ozel univ okursun gg wp

Çok örnek bi yazardır

eyvallah

• Okulu bırak oyuna devam et bence

• Her gün LoL oynayarak sayısaldan Hukuk kazandım. Problem ?

Not: EAcılar içinden sövsün lütfen tek ben degilim bunu yapan :)

Saka maka LoL'e vakit ayırmasam daha iyi yerler kazanabilecegimi dusunuyorum. YGS öncesi sadece haftasonlari oynardim. Sayisal siralamam 8k Ea siralamam 4.5k idi. Neyse ben de bu iş tamam tıp istiyordum gelecek diye dersleri ekmeler,sinavlara girmemeler,hergün LOL de saatler harcamalar basladi. YGS'den daha cok calismam gereken LYS'ye ,YGS'ye calistigimin yarisi kadar calismadim.

Sonuc:Sayisal sıralamamı 7.5k geriye cekerek 15.5 oldum. Haliyle tıp gelmedi. Mühendis kafasi olmadigi icin hic muhendislik dusunmedim. Dis hekimi bana doktorun alt versiyonu gibi gelir hep onu zaten istemiyordum.

4.5k olan ea siralamami sayisalci olmamdan kaynaklanan edebiyat bilgisizligimle beraber 15k ya cektim.Hukuk okuyorum.Mutluyum ama daha mutlu olabilirdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Her gün LoL oynayarak sayısaldan Hukuk kazandım. Problem ?

Saka maka LoL'e vakit ayırmasam daha iyi yerler kazanabilecegimi dusunuyorum. YGS öncesi sadece haftasonlari oynardim. Sayisal siralamam 8k Ea siralamam 4.5k idi. Neyse ben de bu iş tamam tıp istiyordum gelecek diye dersleri ekmeler,sinavlara girmemeler,hergün LOL de saatler harcamalar basladi. YGS'den daha cok calismam gereken LYS'ye ,YGS'ye calistigimin yarisi kadar calismadim.

Sonuc:Sayisal sıralamamı 7.5k geriye cekerek 15.5 oldum. Haliyle tıp gelmedi. Mühendis kafasi olmadigi icin hic muhendislik dusunmedim. Dis hekimi bana doktorun alt versiyonu gibi gelir hep onu zaten istemiyordum.

4.5k olan ea siralamami sayisalci olmamdan kaynaklanan edebiyat bilgisizligimle beraber 15k ya cektim.Hukuk okuyorum.Mutluyum ama daha mutlu olabilirdim.

No ss no güven..

• quote:

Orijinalden alıntı: h3rg3l3

heralde en tecrubelısı benımdır bu konuda knight onlıne 7 senemı vererek 3 senelık lıseyı 5 senede bıtırdım :D ama suan da lol oynuyorum ve hala arada karakterımle de oynuyorum BAZI SEYLERI HAYATINA YON VERICEK SEKILDE BAZI SEYLERIN ONUNE KOYARSAN ılerleyen zamanda onlarda sana koyuyo o yuzden sevıye ıcersınde oyun oyna okulunu oku herseyı yap herseye baglı kalma oyun oynayıp tum hayatını oyun yaparsan oyun olursun :))))

''Çok iyide oldu çok da güzel oldu taam mı'' nın player versiyonu galiba bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

quote:

Orijinalden alıntı: ELdarioN19

Her gün LoL oynayarak sayısaldan Hukuk kazandım. Problem ?

No ss no güven..

Uydurma bi olay icin mobilden o kadar uzun yazi yazmaya üsenir insan. Ama istedin öyleyse ss'leri vericem bu hafta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Selam. Hesabım yaklaşık 1 aydır banlı. İlk başlarda üzülmüştüm ama şimdi iyikide banlanmış diyorum cidden okul hayatıma büyük etkisi oldu. Eve geldiğimde boş zamanlarımda oyun oynamak yerine ders çalışıp, kitap okuyabiliyorum artık. Vücut çalışıyorum gidip arda tvye bakıyorum falan. Özellikle lise okuyan arkadaşlar hele son sınıf ise kesinlikle bu oyundan bi şekilde kurtulması gerekiyor diye düşünüyorum. Üniversiteyi kazandıktan sonra bir account alıp oynarım boş vakitlerde artık ama cidden hayatı kısıtlıyor bu oyun. Özellikle lisede ders çalışamıyorum, kötü alıyorum diye yakınan arkadaşlar varsa bırakın bir şekilde bu oyunu cidden farkı göreceksiniz. Saygılar

Dürüst olmak gerekirse bunları dengeleyebiliyosun. Lise Son sınıf olduğun halde oyunlar, ders yapmanı engelliyorsa ve geleceğine zarar verebileceğini biliyorsan, yine de oynamaktan vazgeçemiyorsan. Ailene söyle makinenin ekran kartını alsınlar.

Lisedeyken daha az oyun oynamak gerekiyor bence de. Ben lisedeki düzenimi özlüyorum açıkçası. Okul git, eve gel. 1 saat oyun, 1 saat ders. 1-2 saat dışarı çık, insanlarla takıl. Sonra geri gel, oyun, kitap ya da ders üçlüsüne biraz daha zaman ayır. Sonrasında uyku. Şeklinde gitti benim 4 yılım. Son yıl biraz düzenlemeler olduysa da aşağı yukarı böyleydi. Daha 12 olmamış insanlar için tavsiyem, her şeyi son yıla bırakmak gibi saçmalıklara girmeyin. Okula bir şeyler öğrenmek amacıyla giderseniz işiniz cidden kolay olur. Derste ders yapmak, sizi asosyal ya da istenmeyen kişi yapmaz. Yaptığı bir ortamda iseniz, o ortamda fazla takılmamaya çalışın derim. Onun dışında yazın bildiklerinizi unutmak da pek ideal bir yöntem değildir. Yaz tatilinizden 2 hafta götürmez yani, aşağı yukarı neler öğrendiğinize ve öğreneceğinize bakmak. -Ebeveynlerimi bolca eleştirebileceğim şey olsa da, disiplin bunlardan birisi değil.-

Bu günlük çalışmanın olayı, daha iyi öğrenmek olarak veya bildiğiniz şeyi tekrar yapmak olarak bakmayın. Benim ders çalışma sistemim, kitabı/defteri elime alıp, neler yapmışız? hangisini hatırlıyorum, hangisini hatırlamıyorum diyip, ona göre birkaç soru çözmekten ibaretti yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: RollBang

Selam. Hesabım yaklaşık 1 aydır banlı. İlk başlarda üzülmüştüm ama şimdi iyikide banlanmış diyorum cidden okul hayatıma büyük etkisi oldu. Eve geldiğimde boş zamanlarımda oyun oynamak yerine ders çalışıp, kitap okuyabiliyorum artık. Vücut çalışıyorum gidip arda tvye bakıyorum falan. Özellikle lise okuyan arkadaşlar hele son sınıf ise kesinlikle bu oyundan bi şekilde kurtulması gerekiyor diye düşünüyorum. Üniversiteyi kazandıktan sonra bir account alıp oynarım boş vakitlerde artık ama cidden hayatı kısıtlıyor bu oyun. Özellikle lisede ders çalışamıyorum, kötü alıyorum diye yakınan arkadaşlar varsa bırakın bir şekilde bu oyunu cidden farkı göreceksiniz. Saygılar
    Sen hayatında neye öncelik vermen gerektiğini bilmiyorsan biz ne yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrenVarg -- 27 Kasım 2012; 4:06:21 >

• Lise 2'ye gidiyorum. İzmir'in sayılı anadolu liselerinden birine gidiyorum (İKL). Okulda ortalamanın bayağı üstündeyim. Ayrıca match history'imde sınav günleri dışında her gün yeni 5-6 maç oluyor. Sınav olunca 3-4'e kadar iniyor.

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Lise 2'ye gidiyorum. İzmir'in sayılı anadolu liselerinden birine gidiyorum (İKL). Okulda ortalamanın bayağı üstündeyim. Ayrıca match history'imde sınav günleri dışında her gün yeni 5-6 maç oluyor. Sınav olunca 3-4'e kadar iniyor.

Kolay gelsin.

tıp isteyen arkadaşla bu arkadas bizi ezmeye gelmış

• quote:

Orijinalden alıntı: canberk88

quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Lise 2'ye gidiyorum. İzmir'in sayılı anadolu liselerinden birine gidiyorum (İKL). Okulda ortalamanın bayağı üstündeyim. Ayrıca match history'imde sınav günleri dışında her gün yeni 5-6 maç oluyor. Sınav olunca 3-4'e kadar iniyor.

Kolay gelsin.

tıp isteyen arkadaşla bu arkadas bizi ezmeye gelmış

Lise 2'ye gidiyormuş, seneye 3'e bile gider bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rated-R Superstar

Benim lise zamanımda Lol yoktu fakat DotA vardı. Onu oynardık arkadaşlarla. Ama derslerim de gayet iyiydi. En fazla 1 zayıf olurdu (lise matematiği çok zordur ) onu da sene sonu verirdim. Yani anlatmak istediğim hayatını etkilemesi sana bağlı, eğer sadece bir oyunu hayatındaki önemli şeylerin önüne koyuyorsan o senin hatan.

benim dota oynadığım 5 kişilik arkadaş grubundan iki kişi tıp üç kişide ödtüde ve gazide mühendislik kazandı mesela. ki biz günde en az 2 oyun oynuyorduk. oyunlara bağımlı olanlar kaybeder zaten.
  • iradesi zayıf insanlar oyun oynamasın yoksa oyunun içinden çıkamazlar rabirent gibi dolanıp dururlar.şunuda oynasam bunuda oynasam diye vakit geçirirler bitmez kardeş bu oyunlar bitmez o çıkar bu çıkar şu çıkar yeni patch gelir lich king gelir deathwing gelir gelirde gelir.boşa vakit geçiren genç çok fazla.
  • Liseli insanın oyunla işi ne zaten ya :) Git derslerine çalış hayatına yön ver sonra eğlence tarafına bak. Ayrıca oynamayın demişsin ama ileride oynayacağım da diyorsun çelişkili bir ifadeler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Evet arkadaşım oyunu oynamak ders çalışmayı engelemez . Voyboy hem IB gibi bir programı geçmiş hende Profesyonel oyun hayatına devam etmiş birisi ''Completed the International Baccalaureate (IB) Program while playing professionally'' IB sabahalar kadar ders çalışmanı sağlayan bir program yani hem oynayıp hem ders çalışabilirsin bunu yapablirsin .

oranın sistemle buranın sistemi karşılaştırmak biraz mantıksız gelsede KONTROLLÜ oyun oynamak ders çalışmaya engel olmaz diyebiliriz

IB sistemi Türkiye'de bazı liselerde var . IB sistemi gerçekten inanılmaz derecede çalışma gerektiren bir sistem adam hem Profesyonel olarak LoL oynayıp hemde bu sistemi bitirebiliyorsa sende Lise'yi bitirebilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.