Şimdi Ara

LOL Oynamayın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merak etme, üniversiteye gidince dersler işler güçler daha da yoğunlaşacak. Kısacası, dozunda tutan her zaman vakit bulur.
  • arkadaş sonuna kadar haklı oyun aşırı derecede bağımlılık yapıyor oyunu savunanları merak ediyorum günde kaç saat oynuyorlar acaba? sırf bu saçma şey yüzünden üniversiteyi kazanamadım dışarı çıkmak istemiyordum çıksamda aklım evdeydi oysa oynamadan önce çok sosyal biriydim şimdi 4-5 aydır oynamıyorum herşey çok daha güzel stream felan izliyorum ama hala lol un yeri bende farklı
  • bu iş sana bağlı..gerçekten kendini kaptırmadan oyna,derslerini çalış ve sosyal hayata zaman ayır.. tek sorunun olur: az uyku.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

arkadaş sonuna kadar haklı oyun aşırı derecede bağımlılık yapıyor oyunu savunanları merak ediyorum günde kaç saat oynuyorlar acaba? sırf bu saçma şey yüzünden üniversiteyi kazanamadım dışarı çıkmak istemiyordum çıksamda aklım evdeydi oysa oynamadan önce çok sosyal biriydim şimdi 4-5 aydır oynamıyorum herşey çok daha güzel stream felan izliyorum ama hala lol un yeri bende farklı

Neyin bağımlısı, irade diye birşey var insanda.
  • benim bagimli olmadigim ender oyun lol.Olmamak icinde bircok sebep var,rp si olsun cok emek istemesi,oyundaki troller,birkac mac sonra monotonlasmasi vs.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

arkadaş sonuna kadar haklı oyun aşırı derecede bağımlılık yapıyor oyunu savunanları merak ediyorum günde kaç saat oynuyorlar acaba? sırf bu saçma şey yüzünden üniversiteyi kazanamadım dışarı çıkmak istemiyordum çıksamda aklım evdeydi oysa oynamadan önce çok sosyal biriydim şimdi 4-5 aydır oynamıyorum herşey çok daha güzel stream felan izliyorum ama hala lol un yeri bende farklı

Günde en az 3 saat Lol oynuyorum, part time iş yapıyorum, okula gidiyorum, akşamları spor salonuna gidiyorum vs vs. Her şeye zaman var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Selam. Hesabım yaklaşık 1 aydır banlı. İlk başlarda üzülmüştüm ama şimdi iyikide banlanmış diyorum cidden okul hayatıma büyük etkisi oldu. Eve geldiğimde boş zamanlarımda oyun oynamak yerine ders çalışıp, kitap okuyabiliyorum artık. Vücut çalışıyorum gidip arda tvye bakıyorum falan. Özellikle lise okuyan arkadaşlar hele son sınıf ise kesinlikle bu oyundan bi şekilde kurtulması gerekiyor diye düşünüyorum. Üniversiteyi kazandıktan sonra bir account alıp oynarım boş vakitlerde artık ama cidden hayatı kısıtlıyor bu oyun. Özellikle lisede ders çalışamıyorum, kötü alıyorum diye yakınan arkadaşlar varsa bırakın bir şekilde bu oyunu cidden farkı göreceksiniz. Saygılar

ne alakası var okumak isteyen lol oynarkende okur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben liseyi 5 senede bitirdim 2004 ya da 2005 olması lazım onun harici ne doğru düzgün oyun oynadım ne de kızlarla takıldım mal mal durdum sonradan kafama dank etti bazı şeyler sınav sistemi değişmişti mat2 çözmeden 4 yıllık kazanmak imaknsızdı 2 yıllığa giderim ordan dikey geçiş sınavıyla 4 yıllık okurum dedim 2 yıllık salak bi bölümü 3 senede bitirdim yaşım dolu dolu 26 oldu eskişehir ingilizce işletme kazandım hazırlık sınıfını oyunlardan geliştirdiğim ingilizceyle direk geçtim bu seferde 2 yıllık bölümüm türkçe diye hiç bi dersimi saymadan 1.sınıftan başlattılar herkes 30 kredi alırken ben 45 kredi ders alıyorum beynim ağrıyo resmen sınav haftaları
    diyceksiniz şimdi lol le ne alakası var arkadaşlar herşey zamanında güzel benden 7 yaş küçüklerle derslere giriyorum eğer geleceğinize etki edecekse lol bırakın sorumluluk sahibi olun benim gibi mallık yapmayın benim konumuma düşerseniz lol yüzünden sonra ağlarsınız züğürt tesellisi de okumanın yaşı yoktur falan olur

• Lol 1 aydır falan oynuyorum.Lise sınavı öncesi de pc oyunları oynardım hiç çalışmadan bi anadolu lisesine gittim ama çok rahat daha iyi bi yere gidebilirdim.Şimdide sıkıldığım için arada oynuyorum ama 1 oyun için girsem bile sonra kalkıpda ders çalışasım gelmiyor.O yüzden bundan sonra pek oynamam ama sınavdan sonra baya bi oynarım.Lise zamanı aynı hatayı yaptım bi daha yaparsam kötü olur.İlla ki bi üni. kazanırım okulda da çalışıyorum bu bile yeter belki ama seneye keşke biraz daha çalışsaydım demek istemem biraz daha çalışsaydım keşke keşke demektense son sene oyun oynamamak çokta zor değil.3 yıl zaten yattım bari son sene çalışayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Lol 1 aydır falan oynuyorum.Lise sınavı öncesi de pc oyunları oynardım hiç çalışmadan bi anadolu lisesine gittim ama çok rahat daha iyi bi yere gidebilirdim.Şimdide sıkıldığım için arada oynuyorum ama 1 oyun için girsem bile sonra kalkıpda ders çalışasım gelmiyor.O yüzden bundan sonra pek oynamam ama sınavdan sonra baya bi oynarım.Lise zamanı aynı hatayı yaptım bi daha yaparsam kötü olur.İlla ki bi üni. kazanırım okulda da çalışıyorum bu bile yeter belki ama seneye keşke biraz daha çalışsaydım demek istemem biraz daha çalışsaydım keşke keşke demektense son sene oyun oynamamak çokta zor değil.3 yıl zaten yattım bari son sene çalışayım.

düz liselerin hepsi anadolu lisesi oldu eğitim kalitesi yerlerde 80 olan üni sayısı 163 oldu fakülte kazanamamak imkansızlaştı eskiden anadolu liselerinde 1 sene hazırlık vardı ingilizce görüyodun sadece şimdi anadolu lisesi mezunları ingilizce hazırlığı geçemediği için üniversitede yürüyüş yapıyolar bkz anadolu üniversitesi 8000 hazırlık öğrencisi

• quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

Bu yöntemle hesap fiyatlarını ucuzlatamazsın, ancak birkaç kişiye oyunu bıraktırabilirsin, git 200 lira ver adam gibi bir hesap al. uğraşma hiç.

Bu yazılanlardan çıkarılacak son anlam bu olsa gerek...

@Mec_Cem
    Hayatında başarılar diliyorum, tadında bırakmak lazım herşeyi şayet hayatınıza müdahele ediyorsa bir oyun dahi, bırakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

quote:

Selam. Hesabım yaklaşık 1 aydır banlı. İlk başlarda üzülmüştüm ama şimdi iyikide banlanmış diyorum cidden okul hayatıma büyük etkisi oldu. Eve geldiğimde boş zamanlarımda oyun oynamak yerine ders çalışıp, kitap okuyabiliyorum artık. Vücut çalışıyorum gidip arda tvye bakıyorum falan. Özellikle lise okuyan arkadaşlar hele son sınıf ise kesinlikle bu oyundan bi şekilde kurtulması gerekiyor diye düşünüyorum. Üniversiteyi kazandıktan sonra bir account alıp oynarım boş vakitlerde artık ama cidden hayatı kısıtlıyor bu oyun. Özellikle lisede ders çalışamıyorum, kötü alıyorum diye yakınan arkadaşlar varsa bırakın bir şekilde bu oyunu cidden farkı göreceksiniz. Saygılar

Okumak var okumak var kardeşim.

• bende bırakmayı düşünüyorum. bir tane arkadaşım var oda okulunun dan dolayı pek giremiyor.. ve oyun artık eskisi gibi sarmıyor. sırf can sıkıntısından ve zaman geçsin niyetine oynuyorum, bende.
    edit: ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 27 Kasım 2012; 19:45:48 >
  • İşsasz işsisin işszsassız
  • Sen oyunun bağımlısı olduğun için böyle olmuş. Benim hayatımda böyle bir şey söz konusu bile değil hem derslerimde zayıf yok hem de her gün LoL oynarım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

quote:

Okumak var okumak var kardeşim.

tamamda ben çok rahat ders çalışıp oyunumu oynayabiliyorum kendini tutabilmek önemlidir

• kendini sadece hafta sonuları oynamaya şartlarsan sorun olmaz bakınız ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

alakasi yok kopya cekmeyi ogren liseyi bitirirsin babanda zenginse ozel univ okursun gg wp

• quote:

Orijinalden alıntı: erynch

alakasi yok kopya cekmeyi ogren liseyi bitirirsin babanda zenginse ozel univ okursun gg wp

Vov.
  • yaz sonu bayağ sardım lol 'e. şimdi son bi kaç aydır günde 1 oyun atmaya üşeniyorum. ama lol varken de kitap okurdum derslere bakardım , şimdide aynısını yapıyorum. bişi değişmio.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.