Şimdi Ara

LOL Oynamayın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • atarlandim oyunu sildim beyler umarim uniyi kazanirim.tr serverini yanlidlikla regiondan bile secmem artik tovbe ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gangsta5959

quote:

Orijinalden alıntı: Bustercyl

Lol 1 aydır falan oynuyorum.Lise sınavı öncesi de pc oyunları oynardım hiç çalışmadan bi anadolu lisesine gittim ama çok rahat daha iyi bi yere gidebilirdim.Şimdide sıkıldığım için arada oynuyorum ama 1 oyun için girsem bile sonra kalkıpda ders çalışasım gelmiyor.O yüzden bundan sonra pek oynamam ama sınavdan sonra baya bi oynarım.Lise zamanı aynı hatayı yaptım bi daha yaparsam kötü olur.İlla ki bi üni. kazanırım okulda da çalışıyorum bu bile yeter belki ama seneye keşke biraz daha çalışsaydım demek istemem biraz daha çalışsaydım keşke keşke demektense son sene oyun oynamamak çokta zor değil.3 yıl zaten yattım bari son sene çalışayım.

düz liselerin hepsi anadolu lisesi oldu eğitim kalitesi yerlerde 80 olan üni sayısı 163 oldu fakülte kazanamamak imkansızlaştı eskiden anadolu liselerinde 1 sene hazırlık vardı ingilizce görüyodun sadece şimdi anadolu lisesi mezunları ingilizce hazırlığı geçemediği için üniversitede yürüyüş yapıyolar bkz anadolu üniversitesi 8000 hazırlık öğrencisi

Benim yazdıklarımla bunun alakası ne acaba??

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.