Şimdi Ara

LOL Oynamayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam. Hesabım yaklaşık 1 aydır banlı. İlk başlarda üzülmüştüm ama şimdi iyikide banlanmış diyorum cidden okul hayatıma büyük etkisi oldu. Eve geldiğimde boş zamanlarımda oyun oynamak yerine ders çalışıp, kitap okuyabiliyorum artık. Vücut çalışıyorum gidip arda tvye bakıyorum falan. Özellikle lise okuyan arkadaşlar hele son sınıf ise kesinlikle bu oyundan bi şekilde kurtulması gerekiyor diye düşünüyorum. Üniversiteyi kazandıktan sonra bir account alıp oynarım boş vakitlerde artık ama cidden hayatı kısıtlıyor bu oyun. Özellikle lisede ders çalışamıyorum, kötü alıyorum diye yakınan arkadaşlar varsa bırakın bir şekilde bu oyunu cidden farkı göreceksiniz. Saygılar

• Bu yöntemle hesap fiyatlarını ucuzlatamazsın, ancak birkaç kişiye oyunu bıraktırabilirsin, git 200 lira ver adam gibi bir hesap al. uğraşma hiç.
  • okulunda başarılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Selam. Hesabım yaklaşık 1 aydır banlı. İlk başlarda üzülmüştüm ama şimdi iyikide banlanmış diyorum cidden okul hayatıma büyük etkisi oldu. Eve geldiğimde boş zamanlarımda oyun oynamak yerine ders çalışıp, kitap okuyabiliyorum artık. Vücut çalışıyorum gidip arda tvye bakıyorum falan. Özellikle lise okuyan arkadaşlar hele son sınıf ise kesinlikle bu oyundan bi şekilde kurtulması gerekiyor diye düşünüyorum. Üniversiteyi kazandıktan sonra bir account alıp oynarım boş vakitlerde artık ama cidden hayatı kısıtlıyor bu oyun. Özellikle lisede ders çalışamıyorum, kötü alıyorum diye yakınan arkadaşlar varsa bırakın bir şekilde bu oyunu cidden farkı göreceksiniz. Saygılar

Değerli kardeşime hak veriyorum.
  • alakasi yok kopya cekmeyi ogren liseyi bitirirsin babanda zenginse ozel univ okursun gg wp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim lise zamanımda Lol yoktu fakat DotA vardı. Onu oynardık arkadaşlarla. Ama derslerim de gayet iyiydi. En fazla 1 zayıf olurdu (lise matematiği çok zordur ) onu da sene sonu verirdim. Yani anlatmak istediğim hayatını etkilemesi sana bağlı, eğer sadece bir oyunu hayatındaki önemli şeylerin önüne koyuyorsan o senin hatan.

• Adam elohellden çıkmak için böyle bir girişimde bulunmuş, herkese oyunu bıraktırıp tek lol oyuncusu olarak elosu en yüksek kişi olacak... Seni şeytani afacan seni...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL eski LOL
    5 ay önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    lol hata
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haklısın.Tadında bırakmak en iyisi.
  • heralde en tecrubelısı benımdır bu konuda knight onlıne 7 senemı vererek 3 senelık lıseyı 5 senede bıtırdım :D ama suan da lol oynuyorum ve hala arada karakterımle de oynuyorum BAZI SEYLERI HAYATINA YON VERICEK SEKILDE BAZI SEYLERIN ONUNE KOYARSAN ılerleyen zamanda onlarda sana koyuyo o yuzden sevıye ıcersınde oyun oyna okulunu oku herseyı yap herseye baglı kalma oyun oynayıp tum hayatını oyun yaparsan oyun olursun :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h3rg3l3 -- 26 Kasım 2012; 23:09:42 >
  • Beyler ustumdeki yaziyi okumayin uyardim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheLichKing11

Beyler ustumdeki yaziyi okumayin uyardim.

Kendimi tutamadım okudum güzel kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: h3rg3l3

heralde en tecrubelısı benımdır bu konuda knight onlıne 7 senemı vererek 3 senelık lıseyı 5 senede bıtırdım :D ama suan da lol oynuyorum ve hala arada karakterımle de oynuyorum BAZI SEYLERI HAYATINA YON VERICEK SEKILDE BAZI SEYLERIN ONUNE KOYARSAN ılerleyen zamanda onlarda sana koyuyo o yuzden sevıye ıcersınde oyun oyna okulunu oku herseyı yap herseye baglı kalma oyun oynayıp tum hayatını oyun yaparsan oyun olursun :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

Bu yöntemle hesap fiyatlarını ucuzlatamazsın, ancak birkaç kişiye oyunu bıraktırabilirsin, git 200 lira ver adam gibi bir hesap al. uğraşma hiç.

Anlayamadım ne yöntemi?
  • Evet arkadaşım oyunu oynamak ders çalışmayı engelemez . Voyboy hem IB gibi bir programı geçmiş hende Profesyonel oyun hayatına devam etmiş birisi ''Completed the International Baccalaureate (IB) Program while playing professionally'' IB sabahalar kadar ders çalışmanı sağlayan bir program yani hem oynayıp hem ders çalışabilirsin bunu yapablirsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Evet arkadaşım oyunu oynamak ders çalışmayı engelemez . Voyboy hem IB gibi bir programı geçmiş hende Profesyonel oyun hayatına devam etmiş birisi ''Completed the International Baccalaureate (IB) Program while playing professionally'' IB sabahalar kadar ders çalışmanı sağlayan bir program yani hem oynayıp hem ders çalışabilirsin bunu yapablirsin .

İşte olmuyor öyle. Bazen 1 oyun sadece diye giriyosun sonra 1 oyun daha 1 oyun daha derken saatler akıyo. Ben sadece fikrimi ve tecrübelerimi aktarmaya çalıştım arkadaşlara. Tabi yapan varsa bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Royster

Evet arkadaşım oyunu oynamak ders çalışmayı engelemez . Voyboy hem IB gibi bir programı geçmiş hende Profesyonel oyun hayatına devam etmiş birisi ''Completed the International Baccalaureate (IB) Program while playing professionally'' IB sabahalar kadar ders çalışmanı sağlayan bir program yani hem oynayıp hem ders çalışabilirsin bunu yapablirsin .

oranın sistemle buranın sistemi karşılaştırmak biraz mantıksız gelsede KONTROLLÜ oyun oynamak ders çalışmaya engel olmaz diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

Bu yöntemle hesap fiyatlarını ucuzlatamazsın, ancak birkaç kişiye oyunu bıraktırabilirsin, git 200 lira ver adam gibi bir hesap al. uğraşma hiç.

Anlayamadım ne yöntemi?

Oyuncu kitlesini azaltarak, hesaplara olan talebi azaltıp fiyatları aşağı çekip full skin hesabı ucuza kapatmaya çalışıyorsun, şakacı.
  • Liseli arkadaşlar yaşıtını dinleyip oyunu bırakırsa sevinirim, saygılar.
  • Senin başlığın online oyunları oynamayın olsa iyi olurdu.98-99 dan beri online oyun oynarım ultima online wow vs derken şimdide lol oynuyorum hayatıma çok eksisi oldumu hayır olmadı birkere oyunlar yüzünden çok iyi ingilizcem var + olarak uni mide bitirdim bilmen gereken ne zaman ne yapmak zorunda olduğundur.
    Özet: kafanı kullan

• Ben 12. sınıfken başladım oyuna 2010 yılının aralığıydı sanırsam. Ders çalışmanı etkileyip etkilememesi sana bağlı açıkçası kendi zamanını planlayabilirsin düzgünce. Atıyorum gelirsin ders çalışırsın sıkılırsın 1 oyun atarsın sonra tekrar ders-kitap vs. bu şekilde gider. Ben 12 de öyle yaptım bi zararını görmedim istediğim yere de gittim. Zaten eve gelip full ders çalışmak olmuyor illa ara vericen başka şeyler yapıcan, o araların 1-1buçuk saatini oyuna ayırmak çok zarar vermez sana. Ama kendini durduramıyorsan oyuna ara vermek en doğru karar tabiki. Derslerinde başarılar sana.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.