Şimdi Ara

LoL Oyuncu Kitlesindeki Saldırganlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen sezonu dia5 bitirmiştim. Bu sene malum sınav yüzünden bilgisayarımı rafa kaldırdım, arkadaşlarla 1-2 ayda 1 gitmek üzere LoL'e ara verdim. Geçen sene bıraktığımdan kötü ortalık. Ne zaman kötü bir hareketim olsa veya uyumsuzluk yaşasam hakarete maruz kalıyorum. Yerleştirme maçlarında şuan 1/3 gidiyorum. Nolmuş paslandıysak. Main olarak support oynuyorum, adcde de iyiyim. Top-Mid-Jungle kalınca oyun kumara dönüyor benim için bu zamanlarda.

Özet: İçimi döktüm okuyanlara teşekkürler

• Olur öyle ... (cmylmz)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol yakınken dön kardeş dön girme o batağa
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaliptus71

Yol yakınken dön kardeş dön girme o batağa

Haklısın kardeşim girmiyorum LoL'e Cs:GO ya başladım. İnsan kaybetse bile vicdan azabı çekmiyor en azından.
  • UMadBro? kullanıcısına yanıt
    Trollü bırakıp kendimce ciddi bir mesaj yazacağım ciddi anlamda taşımaya çalışıyorum çabalıyorum denyonun biri geliyor feed flame oynama isteği olan diğer adamları da küfüre başlatıp oyunu düşürüyor daha 3.dakiak birisi ölüyor senin ben diyip giriyor diğerine ona ordan birisi ölüp jungle a jungle ordan feedleyen koridora gittim onun suçu diyip ona derken olay senin 30 40 dakika çabalamak için bi tarafını yırtmanla kalıyor lig farketmez bronzda silverda en azından gücün yetiyor da tekte olsa götürüyorsun ama lig arttıkça solo gücünde yetmiyor çoğunlukla karşıdakiler de bişey biliyor en iyisi moba tarzı bırakmak 5-6 gün girmedim ciddi anlamda rahattım 2 gündür giriyorum yine bi gerginlik var bak ben iyisi iftarı da açtım yakayım cügaramı cs go da rus öldüreyim.
  • Elmastada kufur var bronzda da 2. Sezon cok temizdi sonradan yavas yavas seviye dustu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GasunnN G kullanıcısına yanıt
    2.sezonun sonunda başladım. 3.sezon 10-20 rank maç ile gümüş bitirmiştim :D Seviyenin düşmesi doğal sanırım. Sayı arttıkça böyle tepkiler çoğalıyor.
  • Yas seviyesi oyun bilgisi azaldikca tepki artiyor. En mntiklisi 5 kisilik takimla oynamak.turnuva vb katilmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

Olur öyle ... (cmylmz)

arkadaşım sen ne gereksiz birisin ya?
  • Küfür, hakaret, rakip takımı besleme, oyundan çıkma vb. davranışların yaş ile %1 ihtimal bile alakası yoktur.

Geçiniz bu yaş konularını efendiler.

Online oyun sektörün de 52 yaşında insan evladı da aynıdır. 5 yaşında insan evladı da aynıdır.

Konu kilitlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHKinqDH

Küfür, hakaret, rakip takımı besleme, oyundan çıkma vb. davranışların yaş ile %1 ihtimal bile alakası yoktur.

Geçiniz bu yaş konularını efendiler.

Online oyun sektörün de 52 yaşında insan evladı da aynıdır. 5 yaşında insan evladı da aynıdır.

Konu kilitlenebilir.

okumayın arkadaş 9 yaşında

• milletin derdine bak pff sıkılmadınızmı harbiden bunu tartışmak bu kadar monoton bir hayat süren forum üyelerine üzüldüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

milletin derdine bak pff sıkılmadınızmı harbiden bunu tartışmak bu kadar monoton bir hayat süren forum üyelerine üzüldüm.

Sen şu lig atlama garantili rehber yapan silver 3 velet değilmisin ?
  • noldu zoruna gitti galiba :=)
  • 20 yaşından büyüğüm. Gerçekleri söylemek neden bu kadar zorunuza gidiyor anlamış değilim.

Sanal bağımlılar sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHKinqDH

20 yaşından büyüğüm. Gerçekleri söylemek neden bu kadar zorunuza gidiyor anlamış değilim.

Sanal bağımlılar sizi.

Sanal bağımlı? 52 yaşındaki adamla 7 yaşındaki bebe arasındaki farkı bilmek sanal bağımlılık mı oldu
  • Yaşı ufak bireylerin ne halde olduğunu bildiğini varsayarak tekrar tekrar anlatmaya gerek yok dostum.

Sonradan öğrendiğime göre yaşları 44 , 47 , 52 ve 53 olan bireyler ile "LoL" de ki bir oyun da yaptıkları saldırganlık sonrası skype'tan yüz yüze görüştüğüm ve bana kimlikleri ile yaşlarını ispat ettikleri için yaşın pek bir öneminin olmadığının farkına vardım.

Saldırganlık, fanatizm, holiganlık vb. saçma sevdaların yaş ile alakası yok.

Bir gün umarım sizler de hiç bir şeyin öneminin olmadığı, tek gerçeğin hayatta veya sanal da ne olursa olsun zafere götürecek hamleleri engelleyenleri devre dışı bırakarak kazanılabileceği kanısana varırsınız.

Teşekkürler!..

İyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.