Şimdi Ara

LOL pbe uyelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PBE uyeligini paylasmak isteyen varsa PM atabilirmi cok makbule gecer

• Bi Bitmediniz
  • Zorla istemiyoruz heral fazladan varsa verebilirmisiniz diyoruz. Yardim icin burda degilsen forumda isin ne cahil >?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyntez -- 17 Haziran 2013; 0:45:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyntez

Zorla istemiyoruz heral fazladan varsa verebilirmisiniz diyoruz. Yardim icin burda degilsen forumda isin ne cahil >?

Ha işin ne cahil >?

• quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

quote:

Zorla istemiyoruz heral fazladan varsa verebilirmisiniz diyoruz. Yardim icin burda degilsen forumda isin ne cahil >?

Ha işin ne cahil >?

Sizi secerek veriyorlar heralde hadi hayirlisi.
  • Ya tamam bende sinir olmaya başladım da bu konulara niye atar yapıyosun şimdi @Seyntez ?
    Konuyu kapat yeni sekmeye geç bitsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

quote:

Ha işin ne cahil >?

Sizi secerek veriyorlar heralde hadi hayirlisi.

İnsan olan anlar , sizleri herhalde ensenizden tutup fırlatıyorlar buraya. Senin farkın ne diğerlerinden ? Buraya konu açan 1248174124. kişisin ve öncekilerde alamadı hesap sende alamayacaksın.

Konuna gelip " pax pbe üyelik yolladım , pulsefire pbe üyelik + daymınd yaptım " demelerini mi çok seviyosunuz anlamadım.

Forum silinebilir.

• Bide üyeliğini paylasmak isteyen varsa 5 üyeligim var egomu tatmin ediyorum alsaydınız zamanında sizin gibiler yüzünden oyun oynanmaz halde yok sana pbe
  • Harbiden hepiniz saka gibisiniz iyiki etrafimda sizin gibiler yok gereksiz bir forum ciddi anlamda. Madem "benim gibi cok var" cevaplama gitsin size degil mesajim anlayan anladi istedigin kadar alintila dahada yazmam gereksiz insan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.