Banlıyken LoL Replay kurdum.Fraps,Movie Maker falan da vardı.Oyunu bitirdikten sonra,Tekrarı LoL Recorder'de gördüm.Açtım oyunu izlemeye başladım.Ama 50-55. saniyeden sonra oyun devam etmiyor.İtemleri alıyoruz lane'lere gidiyoruz orda kalıyor herşey devam etmiyor,süre devam ediyor ama.Buda videosu.Sorun aynen bu(zaten ben çektim)
Yeniden açınca düzeliyor banada olmuştu bi kaç kez.
bardaki ufak belirteci sağ sol oynatabiliyorsun tekrar izlerken.
beyler bişey sorucam konu kirlilği olmasın ;
1_ fraps da tekrarı kaydediyorum ama 20 sn den sonra kayıt almıyor bunu nasıl düzeltebiliriz ?
2_ LoL Recorder 'da Spectator nasıl izleniyor ben hep bizim takımdan izliyorum ??
quote:
Orijinalden alıntı: Rebel Wind
bardaki ufak belirteci sağ sol oynatabiliyorsun tekrar izlerken.
Onu ilerletiyorum ileri gitmiyor.Gitsede süre gidiyor oyuncular kalıyor.Geri ilerletince de item aldıkları yere geliyor zaten
S.a üstad aynı sorun bendede var. yani replayer sorunu. video ya tkladgmda kutucukta süre olarak, 25 sn 15 sn 20 sn yazıyor. izlemeye giriyorum, oyuna girerkenki % ler görünüyor. oyuna girmeden izlemeden atıyor. ne yapabiliriz.
Bu arada arkadaşım soruyun cewabı, full sürüm fraps kullanmasılın. o yüzden 20 sn çeker.
Şimdiden Tşk'ler.
Pardon 15-20-25 dk mış o. ama yinede aynı hatayı alıyorum. izle diyorum giriyor % ler yüklenirken kapanıyor geri. izletmiyor ..
yardm lütfen.
Aç kapa düzelir şaka değil
Ne yaptınız be abi,bu konuyu ne ara açmışım ben :D Oyunu neredeyse bırakıcam,batıda takılıyorum arada pek sorun değil artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme