Şimdi Ara

LOL Streamları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar izlediğim streamlarda alttaraftaki skill tablosu ve map arasında bi boşluk oluyor ve oyun daha bi geniş oluyor onu nasıl yapıyorlar ve sizin oynadığınız çözünürlük ve ayarları yazabilirmisiniz?

• 1920x1080, 32bbp, Full Screen, Very High. O genişlik ise çözünürlükten dolayı.
  • Peki bende ZOTAC 9500GT ekran kartı var bende bu çözünürlük olmuyor nasıl olacak o iş :( Windowed mode demi oynuyosun
  • Tam Ekran oynuyorum. Bu arada çözünürlük hem ekran kartın hemde monitör'ün desteğiyle ilgili. 1920x1080 destekleyen bir monitör alırsan ZOTAC 9500GT gibi bir kart ile rahat 1920x1080 çözünürlük açarsın.
  • Hayır bak şimdi oyunda ayarlardan more optionsa gir hud wall gibi bişiler vardı onu tickle demek istediğin bu galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phob0ss

Hayır bak şimdi oyunda ayarlardan more optionsa gir hud wall gibi bişiler vardı onu tickle demek istediğin bu galiba.

Evet cevap bu oyun boyutuyla ilgisi yok.
  • ayrıca duvarı kaldırmanın haricinde küçültebiliyorsun da. interface bölümünde bi yerlerde olacaktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL eski LOL
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben sadece ekranın genişliğini söyledim. Duvar'la alakalı değildi yani dediğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.