Şimdi Ara

LOL takılma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun sırasında sistem gereksinimlerim fazlasıyla yeterli olmasına rağmen oyun bir anda donuyor ve o halde kalıyor. Sebebi ne olabilir?

• Isınmadan kaynaklı ani fps düşmesi olabilir.ısınma var mı ?
  • Sistem gereksinimlerin yeteli ise , CPU Controller Yükse , Isı ve CPU'nun Sadece LoL'de yüzde Kaçta çalıştığını kontrol et , Arka Planda çalışan bir dosya olabilir.[Bu olaya virüs vs 'de sebep olabilmekte.
  • Sanırım yamalanması gereken bir sorun. Gelen yama sorunlu olabilir. Yakında 3.9 güncellemesi geliyor, belki düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanKosto

Sanırım yamalanması gereken bir sorun. Gelen yama sorunlu olabilir. Yakında 3.9 güncellemesi geliyor, belki düzelir.

sen yenisin galiba . Her patch geldiğinde daha kötü oluyor çoğunun bilgisayarı. Eskiden 70 fps alırdım (sezon 2) şimdi 60 sabit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 4 Temmuz 2013; 20:38:56 >
  • Ya bu konu yüzünden servise gönderdim önceden ısınmada vardı fan değişti bi kere ve son yolladığımda tekrar temizlendi anakart değişti vs. daha dün elime geçti pc anlamadım yani çok tuhaf
  • Demin ilk kez oldu, her şey devam ediyor ama maus ile tıkladığımda algılamıyor, bir kere öyle öldüm az daha bir kere daha ölüyordum.
    60 FPS sabit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taharet Musluğu -- 4 Temmuz 2013; 21:19:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    7 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende önce ses donuyo genelde takılıyo bi kelimede mesela bozuk plak misali ondan sonra oyun kendine geliyor bu sefer hersey donuyor sadece oyun değil pc.
  • çok sıkıntılı bi durum ve anlam verebilmiş değilim
  • Fikri olan yok mudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar, sorunu çözebilen arkadaş oldu mu acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.