Şimdi Ara

Lolde comeback yapmak çok daha zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu da oyunu sıkıcı kılıyor. Yani bir taraf snowball yaptıysa kesin yeniyor. Bir tarafını yırtsan yenemezsin. Ejderler baronlar, engel olamıyorsun. Önceden mesela ne güzeldi, tsm clg maçları falan olurdu, çok heyecanlıydı birden bi plot twist olurdu hopp, bir taraf yenerken aniden diğer taraf bastırıp yenerdi. Hem de öbür taraf çok güçsüzken olurdu bu. İyi oyunculuk ön plandaydı. Mesela xpeke olayını şimdi yaşamak mümkün mü? Asla olmaz. O zamanı canlı izlemiştim, o an ocelote midir nedir çok emindi yeneceklerine. Kassadini ciddiye almadılar ama oyunu bitirdi herif. Şimdi oyunu öyle bir programlamışlar ki bunun önüne geçilmiş. İlk 15 dakika iyi oyna, sonrasında yata yata kazanıyorsun sanki botlara karşı oynuyorsun. Yenilen taraf hiç zevk almıyor ki. 15. dakikada yenilip yenilmeyeceği belli oluyor, bu kişi niye oynasın? Alt f4 çeker gider. Ben de yaparım ve umrumda da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 21 Haziran 2020; 1:21:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence şu an comeback yapma şansı daha yüksek. Eskiden çaldırılan ejderin/baronun pek bir önemi olmuyordu, şimdi işleri tamamen tersine çevirebilen bir durum. Ne kadar önde olursan ol, çaldırma şansın oluyor.
    Yüksek skorlu kişileri öldürünce 1000g a kadar bounty veriyor.

Ama şöyle bir psikoloji oluyor, sezon 2~4 e göre, şimdiki oyuncular sadece tek bir şampiyon otp olup, ezber bilgilere sahip olduğu için, en ufak bir geriye düşmede nasıl toparlayacağını bilmiyor. Misal adamın tek bildiği renekton ile 3 olup adamın kafasına atlamak Bunu yapıp kill alamaıp ölmesine rağmen, hala kill almış gibi oyununa devam ediyor. Çünkü diğer türlü oynamasını bilmiyor. Bu da doğal olarak 2 basmaklı ölümlere kadar çıkarıyor timsahçığı.

Bireysel olarak acayip yerlerden çevrilen maçları hatırlıyorum.
    Profesyonel arena için konuşuyorsan, o konuda bir fikir yürütemem açıkçası. Ben hala SKT kesin şampiyon kafasındayım

• hocam TR solo q için konuşuyorsan kimse oyun kazanmak istemiyor. 1 kişi yakalandiysa kaçalım da kule tutalım falan yok. arkasına koşmak gibi hareketler çok.
    oyun kazanmak için adamları inandırman lazım. çoğunlukla yeteneksizlik değil de kazanma kafasına girememekten kaydediliyor. sürekli shotcaller olacaksın. iyi karar verirsen döndürmek mümkün.

yalnız karşı takım senin takımdan yetenek olarak ve karar iyiyse yapacak bir şey yok. her maç kazanılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl daha zor, istersen rakiple aranda 20k gold farkı olsun bir 3,5 shut down kovala veya bir kadim al işler tersine döner. Kısa süreli gözlemler sonucu tespit yapmak yanlış olur.
  • Bence artık çok daha kolay. Çünkü rakip takımdan hayvan gibi kasmış 2 adamı keserseniz yüklü miktarda gold elde ediyorsunuz. Bir diğer ekten ise artık oyunda ejderhaların çok büyük bir etkisinin olması. Bir kaç maç önce tüm kule ve inh. bitmişken muhteşem bir c.b. yaptık.
  • Eskiden adcsi iyi olan taraf belli bir dakikadan sonra kesin kazanıyordu. Artık o yok, ama onun dışında comeback dışında pek bir şey değişmedi. Yüksek eloda zaten çok zor oluyordu, yine benzer bi durum var.

Tahminime göre sen eskiye göre daha yüksek ligde oynuyorsun o yüzden bu çıkarımı yaptın.
  • iyi oynada snowballama adamları 1ader bana niye olmuyo böyle seler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lol mu daha dengeli dota 2 mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.