Şimdi Ara

LoLde daha hızlı küme atlamak için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tek bir şampiyon ile oynayanmı yoksa her şampiyonla oynayanmı?

daha hızlı küme atlar beyler

• İlk soru her ikisi de ikinci soru her şampiyonla oynayan.

Yüksek elolarda tek şampiyonla devam edersen belli bir yerden sonra imkansız.Gerçi şu da var her şampiyonla oynayıp yeterli alıştırma yapmaya vaktin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 15 Temmuz 2016; 14:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

İlk soru her ikisi de ikinci soru her şampiyonla oynayan.

Yüksek elolarda tek şampiyonla devam edersen belli bir yerden sonra imkansız.Gerçi şu da var her şampiyonla oynayıp yeterli alıştırma yapmaya vaktin var mı?
    Dostum her ikisi derken ? birini daha çok yapmak zorundayız ben lolu 7 8 saaat oynarım 1 saatte profesyonel oyuncu izlerim böylemi yapmalıyım yoksa 3.5 saat lol oynayıp 2 saat profesyonel oyuncumu izlemeliyim

düzenleme : şuanda vakit sıkıntım yok istesem 25 saat bile oynarım oyunu hiç sıkılmam hiç uykum gelmez bu oyunu oynarken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakeFlash -- 15 Temmuz 2016; 14:33:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

İlk soru her ikisi de ikinci soru her şampiyonla oynayan.

çarını bana veren
  • Anlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FakeFlash

Anlıyorum
    bu arada daha hızlı lig atlamak için kimseyi izleme zaman kaybı
  • ligin ne ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ligin ne ?
    diamond olup bıraktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

diamond olup bıraktım

Alıntıları Göster
    bence youtubeden mekaniklere falan bakar sonra onları normal oyunda uygulama yaparsın.
    ardından dereceli girmen daha faydalı olur kanaatindeyim
    ayrıca tek hero odaklı değilde 3 tane iyi seviyede oynayabileceğin hero olması avantajına olacaktır.
  • FakeFlash F kullanıcısına yanıt
    4 saat oyna 2-3 saat izle bu daha mantıklı oyun bilgin, oyun görüşün artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 15 Temmuz 2016; 15:36:59 >
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    sağol
  • quote:

Çok izleyenmi yoksa çok oynayanmı ?

tek bir şampiyon ile oynayanmı yoksa her şampiyonla oynayanmı?

daha hızlı küme atlar beyler

Nacizane tavsiyem profilinde yazan küme yazısını hiç dikkate almayıp hoşuna giden, oynamayı sevdiğin, potansiyeli yüksel veya senin başarılı olduğun hero ve rollere yönelmen. Ortalama 6 ay 1 sene sonra benim bu söylediklerime hak vereceksin. Küme hırsı ve hevesi yüzünden oyun oynuyorsun şuan. Oyunu daha iyi ve keyif alıcı bir halde oynayabilmek için oynamayı amaçla. Emin ol kat ve kat başarılı olacaksın.
  • Çok gezen çok bilr
  • Püf noktaları izlesek yeter bence.Mesela bir youtube kanalından totemin duvara atsak bile 90 derece açıyla en yakın noktaya düştüğünü öğrendim o zamandan beri yaklaşma problemi çekmiyorum.Yada buz kraliçesinin görünmezleri göstermesi gibi.
  • SOLO Main

Size garip gelebilir ama challenger eloya göre gerçekten Jungle oynamasını bilmeyen biriydim. Belki Gold Plat eloda bir şeyler yapabilirim ama kendi elomda neredeyse sıfırım.
    Genel anlamda tüm şampiyonların mekaniklerine hakimim ama jungle oynarken şampiyon bilmek yetersiz kalıyordu. Meta zaman zaman değişse de bence bu jungle heroları için çok önemli değil. Sezon 2de Nasus, kayle zamanlarını biliyorum ama counter jungle nedir. Harita okuma nedir. Ward atmak, orman canavarların süresi, dragon ve baron savaşları vs derken ormanda bildiğin kayboluyordum.

İngilizcem yeterli seviyede olduğu için, yabancı streamerlar izlemeye başladım. Gerçekten faydası oldu. Bana göre mizacı uygun olduğu için NB3'den çok şey öğrendim. Streamer izlemek gerçekten faydalı. Ama dediğim gibi amaca yönelik olmalı ve bunu bilgi için yapmalı. Eğlence için ve öğretisi neredeyse 0 olan streamerlar sadece keyifli vakit geçirmek için varlar. O yüzden bir şeyler öğrenip kendinizi geliştirmek istiyorsanız kendinize uygun bir streamer bulmanız gerekebilir.

Şimdi ise Jungle oynarken daha şampiyon seçim ekranında oyunu okuyabiliyorum ve nerede nasıl hareket etmem gerektiğini anlıyorum.
    Bu anlatırken kendinizi tamamen streamerlara bırakın demiyorum. Dediğim gibi tüm şampiyonların mekaniklerini bildiğimden sadece izleyerek kimin ne yaptığını çözebiliyoruz.
    ama eğer eksik yanlarınız varsa bol bol farklı şampiyonlarla alıştırma yapmak sizin açınızdan daha iyi olacaktır.

• BEYLER :( kullanıcısına yanıt
    bende bjergsen falan izliyorumda çok az anlıyorum ingilizcem iyi değil :/ habire lose alıyordum biraz ara verdim ve 1 2 profesyonel oyuncu izledim ve ilk maç 13 1 8 xd ayriyeten 300 ping vardı dk 20 den itibaren yani gerçekten faydası var belkide mola vermem gerekmişti çok fazla maç kaybetmiştim ve gerçekten moralim bozuktu

Edit: challanger eloda bile top lane e solo diyen varmış :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FakeFlash -- 15 Temmuz 2016; 19:11:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

bence youtubeden mekaniklere falan bakar sonra onları normal oyunda uygulama yaparsın.
    ayrıca tek hero odaklı değilde 3 tane iyi seviyede oynayabileceğin hero olması avantajına olacaktır.

Soloya malp al yaşuu alcam kombo yapalım xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: Senkei

Soloya malp al yaşuu alcam kombo yapalım xd

Alıntıları Göster
    Çok izleyen ve Farklı şampiyonlarla oynayan

• quote:

Orijinalden alıntı: HolyHybris

Çok izleyen ve Farklı şampiyonlarla oynayan

Alıntıları Göster
    anlıyorum teşekkürler
  • quote:

anlıyorum teşekkürler

Alıntıları Göster
    Çok oynayan . Tek şampiyonu spamlayan en hızlı çıkandır .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.