Şimdi Ara

Lolde şu garipliği yaşadınız mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Koridorda harika oynuyorsunuz, iyi oynuyorsunuz ama takımınız berbat oynuyor. Stres yaşıyorsunuz.

Kendiniz berbat oynuyorsunuz ama nedense takımınız profesyonellerden oluşuyor ve resmen takımdaki ezik oluyorsunuz.

İlginç bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 14 Ocak 2021; 17:30:46 >

• gariplik değil , lolün kendi yaptığı sistem kodlaması bence.

• Hele ki oynadığın lanedeki karakter takımına bağlıysa tamam daha oynamaya gerek yok. Gerçi oyunun kendisi takım oyunu. Soloda sakin sakin oynarken bi bakıyorsun rakip takım kasılmış, oyunu bitirmiş bile. Yemin ederim o zaman çat diye alt+f4 atsan kimse bişe diyemez. Tamam pes etmek pek iyi değil ama durum böyle olduğunda %99 kaybediyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: StereoFap

Hele ki oynadığın lanedeki karakter takımına bağlıysa tamam daha oynamaya gerek yok. Gerçi oyunun kendisi takım oyunu. Soloda sakin sakin oynarken bi bakıyorsun rakip takım kasılmış, oyunu bitirmiş bile. Yemin ederim o zaman çat diye alt+f4 atsan kimse bişe diyemez. Tamam pes etmek pek iyi değil ama durum böyle olduğunda %99 kaybediyorsun.

Haklısın hocam. O çok rahatsız edici.

Ya ben zorunda mıyım oyunu toparlayıp sonuna kadar oynamaya? Kaybettik işte arkadaş ne uzatıyorsunuz?

Sur teklif ediyorum 3 kişi reddediyor. 2 kill aldı ya fazladan, penta atacak beyefendi. Zamanımı yiyorsun be.

Oyundan çıksan riot "sonuna kadar oynamalısın takım arkadaşlarına saygısızlık haksızlık bla bla.." diye saçmalayıp ceza veriyor.

Onların bana yaptığı saygısızlık asıl. Abi psikolojim kalmamış çıkmak istiyorum ama yok, dibine kadar oynayacaksın. Lolün en gıcık olduğum yanı bu. Çok ciddi bir oyun.

• dota2 geçinnn
  • Bisikletçi76 kullanıcısına yanıt
    Ağlıcaksan baştan girme en sevmediğim tipler hırs yok bir şey yok rekabetçi oyun oynuyor sen oynamak zorunda değilsen millette sur vermek zorunda mı ?başta kaybedip çevirdiğimiz çok maç oldu botlarla girebilirsin çok istiyorsan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biozard09 -- 1 Şubat 2021; 15:47:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biozard09

Ağlıcaksan baştan girme en sevmediğim tipler hırs yok bir şey yok rekabetçi oyun oynuyor sen oynamak zorunda değilsen millette sur vermek zorunda mı ?başta kaybedip çevirdiğimiz çok maç oldu botlarla girebilirsin çok istiyorsan

ok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.