Şimdi Ara

Lole lanet olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karaktersizin teki seri maçımda bilerek karsi takimi besledi küfürden dolayi riot bana perma ban attı bu oyunu yapanin da bana degil feeder elemana perma ban atmayanin da annesini....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi olmuş kurtulmuşsun şu oyundan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum merhaba haklı bir ban olmuş,riot ekibini tebrik ederim.

• okan855 kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim 14 lp alıp 23 lp kaybettiğini 5 oyun üst üste kazanıp feederin teki yüzünden kazanacağın oyunu kaybettiğini gördüğünde sakin kalabiliceksen helal olsun ama kalmazsın
  • golllum kullanıcısına yanıt
    Dijital bir oyundaki 2 rakam yüzünden iradeni kontrol edemiyorsan, banlanman tam da yerinde bence.
  • kuru helva kardeş aynı takıma düşersek feedlicem bakıyım aynı şeyi söyleyecek misin

• oyun boyu sövmene gerek yok. anasına söv blokla. sonra bilmemne report de yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çözene Helal Olsun!!!
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O yüzden sezon 4 den beri ranked atmıyorum normal draft girip çıkıyorum ne gerek var hem ban yemişsin kurtulmussun oynama ingilizce felan çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cruella

Dijital bir oyundaki 2 rakam yüzünden iradeni kontrol edemiyorsan, banlanman tam da yerinde bence.
    Neden bilmiyorum, senin ses tonunla okudum
  • quote:

kes lan sen
  • Zetharos kullanıcısına yanıt
    haydaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buralar karışır

• quote:

O iki rakam için değil , lig atlayıp daha keyifli maçlar yapmak kendisini geliştirmek için bı taraflarını yirtiyor belki adam? Üstelik giden 30-40 dakikada cabasi belki sizin kadar işsiz değildir? Zamanı değerlidir kim bilir

Bende şu oyun yuzunden ceza aldım zamanında , ama nedense hayatımda başka hiç bir online oyunda ceza almadım

Oyunun oyuncu topluluğu sizin gibi primatlardan oluştuğu için birbirinizi koruyup kollamaniz bence gayet doğal

• başka bir oyunda ceza almaman, masum olduğunun kanıtı mı?
    Her yerde cinayet işledim ama ne hikmetse İstanbulda tutuklandım. Başka yerde tutuklanmadığıma göre haksız yere tutuklandım.

Yeri geliyor ben de başka oyuncular yüzünden lig atlayamıyordum. Gerçekten iyi oynayamıyorsa canı sağolsun, 2-3 maç sonra yine çıkacağım yere çıkarım ben, ne denli iyi olup olmadığımı biliyorum çünkü.
    Bazıları, kendine göre yüksek yerlere çıkamayacağı için ve bunu kompleks haline getirdiği için takımını her zaman kötü görüyor.
    Hani takımına kendisinden 9 kişi gelse, deli gibi flameler adım gibi eminim.

Diğer konuları tartışmama gerek yok zaten, eski konudaki yazdığım şeyleri tekrar tekrar yazmayacağım.
    Ya da senin gibi yediremeyip bunu kişisel bir probleme de dönüştürmeyeceğim. Benim gözümde birey olarak hiç bir değerin yok çünkü.

Lig atlamada bol şans.

Bu arada "sizin kadar işsiz değildir" diyorsun da, oyuna haftada 1 3-4 aram atmak için giriyorum. Neyin ne olduğunu bilmeden k*çınızdan sallıyorsunuz ya, haklı olduğunuza inanmak için. Komik oluyor. Al birini vur ötekine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 31 Temmuz 2018; 18:28:23 >

• Cruella kullanıcısına yanıt
    birader adam kötü oynasa bi şey mi derim bilerek besledi diyorum lafı nerenden dinliyorsun?
  • golllum kullanıcısına yanıt
    Son cevabım sana değildi, mesajı yazdığım kişi gözüküyor altta zaten. Arkadaşın şöyle bir cümlesi vardı, ona istinaden:

"Ben neden ignite oynayan rakip toplaneye karşı bir kez top gelmeyen jungleme laf ettim diye Ban yiyorum? "

Bilerek besleyenler için senle aynı düşüncedeyim, fakat aynı tepkileri vermiyorum. O tepkiyi verince ha bilerek beslemişsin ha küfür etmişsin fark etmiyor yani.

Sistem, birinin bilerek besleyip beslemediğini kolay saptayamıyor, ancka birinin flame yapıp yapmadığını çok rahat ayırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 1 Ağustos 2018; 9:30:44 >
  • boost yapılır. tilt olmayın sizin yerinize biz uğraşalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi system_31 -- 1 Ağustos 2018; 12:20:14 >
  • hmm iyi de riot direk perma atmaz naptın Allaha falan mı sövdün normal gidişat 5 oyun chat ban-10 oyun chat ban sonra küfürünü azaltp azaltmamana göre chat ban artar ya da 7 gün sonra 14 gün sonra perma
  • by banlı low
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.