Şimdi Ara

LOLSkins-Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lolskini indirdim bütün skinleri kullanabiliyorum ama skin effektleri olmuyor program mı böyle yoksa ben mi bir şeyi yanlış yaptım acaba?

• Program oyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ragyukoseer

Arkadaşlar Lolskini indirdim bütün skinleri kullanabiliyorum ama skin effektleri olmuyor program mı böyle yoksa ben mi bir şeyi yanlış yaptım acaba?

malesef öyle galiba birtek kostüm değişiyor bendede öyle yoksa bendemi yanlış birşey yaptım
  • Bende herseyin efektleri duzgun calisiyor sizde bisey olmasin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı skinlerde nadir olarak efektler olmayabiliyor . Bknz : BattleCast Cho'Gath
  • eğer oyun içinde mini dc'ler yiyorsan olabiliyor onlar
  • Hem beleş skin kullanıyor, hem şikayet ediyor. Yüzsüzlük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyNerology

Hem beleş skin kullanıyor, hem şikayet ediyor. Yüzsüzlük.

Hiç lolskins kullanmadım, gidip parasıyla alıyorum skinleri yine de söylediğinin çok saçma olduğunu düşünüyorum. Başkaları onun skinini göremiyor sonuçta. Neyin kuyruk acısı bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Hiç lolskins kullanmadım, gidip parasıyla alıyorum skinleri yine de söylediğinin çok saçma olduğunu düşünüyorum. Başkaları onun skinini göremiyor sonuçta. Neyin kuyruk acısı bu?

Kuyruk acısı falan değil. Yılanın başını küçükken eziceksin. Bunlara daha başta izin verirsen sonra neler olur sen düşün.

Emin ol bunu devamı gelicek. Bu mesajı bir yere not et, zamanı gelince alıntılayıp "Taa o zamandan söylemişti" dersiniz.

TR serveri hakkındaki yorumlarım gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Kuyruk acısı falan değil. Yılanın başını küçükken eziceksin. Bunlara daha başta izin verirsen sonra neler olur sen düşün.

Emin ol bunu devamı gelicek. Bu mesajı bir yere not et, zamanı gelince alıntılayıp "Taa o zamandan söylemişti" dersiniz.

TR serveri hakkındaki yorumlarım gibi.

Hocam lolskins ile bug karıştırıyor olmayasın? Lolskins kullandığınızda sizden başkası göremiyor skini. Legal bir olay. Riot izinli. Uzun süredir var. Yılan değil kedi yani.

• zac in skininde yere düşen canları mor olmuyo
  • Kayle temiz tamam.
    Ezreal de temiz tamam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.