Şimdi Ara

###TALİA SKİN HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle talia skin nedir?Talia skin arrow,spear,club,dagger,axe vb. bir silahı olan düşmanın size vurduğu damage ye daha iyi koruma yapmasıdır.Ancak talia skinin 5000 durablysi vardır ve repair edilmez!!.
    Talia nasıl yapılır?Öncelikle talia armor yapmak için bize armor of destruciton pauldron gerekmektedir.Bu item Hell houndanlar den çıkan talisman of destruction lar ve bulcan ve türlerinden çıkan ıron bar ve 50k7tane talisman of destruction ve 15 tane ıron bar gerekmektedir
    Resim 1
    Resimde 12 tane vardır ama biz 15 tane lazım daha sonra topladıktan sonra moradondaki blacksmith e gidip
    'Armor of destruciton u seçip Armor of destruciton-top u tıklıyacağız've armor of destruciton geldi.
    Şimdi zor bir noktaya geldik Talisman of talia,crystal,ve 500k para.Talisman of talia sadece 5 tane gerekli ve bu item hauna warrirolardan çıkmaktadır.Resim 2
    Bu canavarlara hücum dalmayın yoksa yusuf olabilirsiniz dalarken 1er 1er dalın talia ları çıkardıktan sonra herhangi bi canavardan(smilidon çeşitlerinden daha kolay)crystal çıkaralım ve 500k yıResim 3
    şimdi tekrar blacsmithe gidiyoruz ve talia armoru tıklıyoruz.Burda çıkan şeyleri kabul ediyoruz.Ve şsansıma hangi defans gelirse kafalık,ayaklık,altlık,kolluk veya gövdelik bir çeşit talia armor geliyor.
    Mesela benim şansıma bu geldi.http://www.resimekle.biz/viewimage.php?file=/imagehosting/images/RqC31556.jpg

Not:Talia armor yaparken ne tür defans istiyosak onu seçemeyiz şansmıza hangisi gelirse onu kullanırız
    Yazım hataları ve karışıklık olabilir
    Kendi yazım dır

• Emeğe saygı bilmeyenler için iyi birşey.
  • upp başka yorum yokmu
  • saol
  • yanlız bi yerde hata var talia skin sadece pouldron yani üstlük olarak çıkar
    emeğe saygı
  • Hmm çok kolaymış emeğe saygı .
  • yaw ben de yapıom da bir kere olsun bana dd çıkmadı yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    goblin helmet ne işe yarıyor
    17 yıl önce açıldı
    MAGE İÇİN KOLYE SEÇİMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki sadce pauldron mu çıkarabiliyoruz yoksa bot, eldiven fln da oluyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: findikkiran69

peki sadce pauldron mu çıkarabiliyoruz yoksa bot, eldiven fln da oluyor mu?

hayır sadece üstlük çıkar talia skin
  • quote:

Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu

yanlız bi yerde hata var talia skin sadece pouldron yani üstlük olarak çıkar
    emeğe saygı

zaten öle bişe dememiş ki!!emege saygı!
  • ben mage me basıyodum 3 tane basmalık item topladım ilkinden clup çıkdı üzüldüm işime yaramicak diye sora bi baktım geri klan 2 sinden dd çıktı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MiraLayTurK

quote:

Orjinalden alıntı: karpuzkabuğu

yanlız bi yerde hata var talia skin sadece pouldron yani üstlük olarak çıkar
    emeğe saygı

zaten öle bişe dememiş ki!!emege saygı!

iyi oku
    şansımıza hangi defans gelirse kask ,, eldiven, vs vs demiş

onu düzelttim

• talia skin in en işe yaramazı dagger defans olanıdır bence nedenlerini anlatayım,vs lerde talia giyen bir adam damage dan hemen anlaşılır zaten 0 bir talia nın 3 acidlik işi vardır ve vs yapıyosanız talia ile akıll bir asas talianın durabilitsini anında sıfırlar ( acid atarak) ve bir akşamda biter talia bunu takan vatandaş kesilmem sanar ve üstünden çıkarmaz kendi kendini kandırır ve durability 3 saate 0 lanır emin olun,bence en yararlı talia axe spear flame resistance ve lr resistansdır cunki herkes dd peşinde asaslardan yırttınız hadide warriorlar priestler mage ler ne olucak ? ve flame esistanca bir talia hergün 5 saat pk yapsanız size 1 ay yeter ( dk başı giyicek değilsiniz nowa townlarda kapı önü magelerin biriktiklerinde ve mage lerle vs lerde giyilir cunki bende her zaman bu 4 talia bulunur ama asla dd kullanmam dd ile adam kesiceğime kesmem daha iyi..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.