Şimdi Ara

Lolü sildim oynayacak oyun lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün itibariyle lolden tamamen bıkıp sildim,aslında bir kaç aydır da nefret ede ede oynuyordum arkadaşlar çağırıyor diye fakat bilgisayarın dandikliğinden dolayı lolden başka oyun da oynayamıyordum adam gibi.fahrenheit, black ops 1,metro 2033,patates grafiklerde subnautica ve forest oynadım ancak yetmiyordu eninde sonunda düşük fpsden sıkılıp patates grafiklerden sıkılıp arkadaşların da etkisiyle lole dönüyordum,ancak bu son daha fazla oynamayacağım.örnek verdiğim oyunlardan da anlaşılabileceği gibi hikayeli veya hayatta kalmalı oyun önerisi istiyorum bu iki kategoriden biri olmasa bile önerilerinizi yazabilirsiniz sistem şu şekildedir;

Hd 8350 Oem

İ3-540

4GB Ram ddr3

• Defence Of The Ancients  

• İnternetin 24 mbit ve üstüyse geforce now oyunlarına bakmanı tavsiye ederim
  • Adım gibi eminim bir çok kişi gülecek bu yoruma ama zula ve cs cidden hala eskimeyen ve zevki çok iyi olan oyunlar
  • daha fazla PVP oyunu toksikliği çekmek istemiyorum tek kişilik olsa güzel olur

• JaReD22 kullanıcısına yanıt

denedim ancak geliri olmayan reşit olmayan bir birey olduğumdan bütün oyunlarım crack ve geforce now için de orjinal oyunlar gerekiyor internet zaten yetmiyor 16 mbit falandı galiba bizimki

• lolden kurtulduk abisine karışmamak lazım boşverelim dotayı falan :D

• örnek verdiğim oyunlar gibi şeyler önerirseniz çok mutlu olurum-

• Hocam Rise Of Kingdoms bir bakın bağımlılık yapabilir
  • usta o mobil oyun ya sevemiyorum ben mobil oyunları

• Keremkutlay K kullanıcısına yanıt
    Pcde de var hocam bluestacks kullan
  • hocam bluestacksin ne kadar ram çektiğini bilmiyorsunuz sanırım

• Keremkutlay K kullanıcısına yanıt
    Son çıkan versiyonunda ona bir çözüm bulmamışlar mıydı ona benzeyen alternatif uygulamalar da var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.