Şimdi Ara

Londra’da yaşıyorum sorularınızı alabilirim (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
40
Favori
70.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayıpjoker

İşte zaten toplum olarak bundan dolayı kaybediyoruz. Bizden biriler buraya gelmesin diye adam elinden geleni yapıyor. Burda birbirinin işine taş koyan sadece Türkiye’den gelenler
    3 4bin alıyor dediklerinize 1 tane örnek verebilirmisiniz? Kuzenim elektrik müh. (TR den mezun) Ingiltere de MBA yaptı. Asansör ⁸firmasında çalışıyor. O bile 2000 pound alamıyor. Haftanın 6 günü günlük 13 saat civarı çalışırsan asgari maaş bile alsan 2000bin pounda yakın bir ücret alırsın ama herkes o tempoyu kaldıramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 13 Eylül 2019; 3:36:15 >
  • Trafigin soldan akmasina ne kadar surede alisiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüsnü Nemlendirici -- 13 Eylül 2019; 4:23:29 >
  • Hüsnü Nemlendirici H kullanıcısına yanıt
    Arabaya ilk bindiğimde zorlanırım sandım ama dikkatli olunca hemen alıştım. Trafikte kurallar çok sıkı hemen cezayı yersin yoksa 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Çok çalıştıkları doğru ama 13 saat çalışan olmaz. Ortalama 10 saatten 6 gün çalışanlar 2 bin civarı alıyor. Eğer üniversite mezunu ise bu ücret yükselebilir.

• TRajikomik kullanıcısına yanıt
    1.Aslında yaşlı nüfus olayını nasıl yorumlayacağım bilmiyorum. Çünkü sokakta Türkiye’deki kadar yaşlı insan var. Yaşlı insan nüfusu sayısal olarak yüksek olabilir çünkü ortalama insan ömrü 80 ilken Türkiye için bu sayı 74 de kalıyor.

Ama genç nüfus bitti hadi gençler gelin diyeceklerini sanmam. Ama ülke için verimli insanları alıyorlar her zaman.

2. Küresel ısınmadan dolayı yarım asır sonra bazı toprakların su altında kalabileceğini okumuştum. Times nehri güzel şehre güzellik katıyor.

3. Gezi için gelirseniz zaten size en az 6 ay bize veriyorlar 6 ay kaçak kalmanıza gerek yok. Çıkarken neden bu kadar kaldın diyebilirler. Bir dahaki sefere vizeye başvurursan olumsuz durum olarak gözükebilir.
    Kaçak kaçılır ve yakalanırsanız direk sınırdınız edilirsiniz.
    Ve bir daha vizeye başvuru yaparsanız kabul olmaz en az 5 sene beklemeniz gerekiyor.
    Kesinlikle 6 ayda orta derecede İngilizceyi halledersiniz. Eğer devamlı kursa gider ve insan içine karışırsanız daha da iyi derece İngilizce öğrenebilirsiniz.
    Bisikletimin markasını bilmiyorum 2. El aldım 50£. İşimi görüyor. Trafikte bisikletlerin önceliği var. Örneğin ben ehliyet sınavına hazırlanırken sürekli bisikletlerin önceliğinden bahsediyordu .

Dil için en iyi yerlerden birisidir İngiltere en kaliteli dil kursları buradadır tabi parası da iyidir😊

• kayıpjoker K kullanıcısına yanıt
    O zaman süre doldu dolacak değil mi?
    Dönmezsen işten atılmaz mısın?

• Anime A kullanıcısına yanıt
    Ben çalışma vizesi aldım. 1 Ocak 2019 da bitmişti. Sonra da çalışma vizesi aldım

• pakaji kullanıcısına yanıt
    İnanın diğer vize türleri hakkında pek bilgim yok. Yanlış yönlendirmek istemem. Gene de özelden yazarsanız Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

• quote:

Bu senin için😊

inanmayın arklar burası adana kiremithane semti.

• quote:

Orijinalden alıntı: reis025

https://www.bbc.com/turkce/haberler/2014/08/140826_rotherham_taciz_skandal
    Avrupa ya göçüp kendini kurtarıp bunu çocuklara tecavüz ile kutlayan pakiler.

İngilterede/londra da ne kadar paki var? Suça bulaşma konusunda ne kadar aktifler?

• kayıpjoker K kullanıcısına yanıt
    Avrupada çalıştığın için işe devam mı ediyor görünüyorsun? İngilterede aldığın çalışma vizesinin MEB ile tam olarak alakası nedir?

• Anime A kullanıcısına yanıt
    Ücretsiz izin aldığım için dönünce görevime devam edebiliyorum. Eğer çalışmıyor olsaydım turist vizesi alamazdım, üniversite mezunu olmasaydım çalışma vizesi alamazdım.

• quote:

Ücretsiz izin aldığım için dönünce görevime devam edebiliyorum. Eğer çalışmıyor olsaydım turist vizesi alamazdım, üniversite mezunu olmasaydım çalışma vizesi alamazdım.
    Hocam sakıncası yoksa HANGİ çalışma vizesini aldığınızı yazar mısınız? Biraz muğlak ifadeler var, insanlara yanlış bilgi ve sahte umut vermeyin.

Hangisini aldınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir konuda bilgi isterken bile iftira atıyorsunuz.
    Öyle oturduğunuz yerden trollük yapıyorsunuz.
    Buyrun

• Yere düşen dük düşes ve konteslere ne yapıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 13 Eylül 2019; 9:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: owoselammicsuedcheck

ben tr'deki iyi bir ünide mühendislik okuyorum, mezun olur olmaz oraya gelsem tutunabilir miyim? herhangi bir birikimim yok, stajlar hariç tecrübem de yok. çalışma izni alabilir miyim? şirketler beni kabul eder mi? yoksa biraz daha beklemeli miyim?

bazı insanlar yurt dışına gidince çok kötü bir standartta yaşadıklarını, fabrikada çalıştıklarını paralarının da zar zor yemeğe yettiğini söylüyor ama siz öyle görünmüyorsunuz. benim böyle olma olasılığım var mı? böyle bir konu açtığınız ve insanlara yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim, saygılarımla.
    Hocam burada Ankara Anlaşması başvurusu aracılık hizmeti satmaya çalışan tipleri dinleme, dediğim gibi İngiltere'de hayat bolluk ve refah içinde değil (tecrübeyle biliyorum)

Senin yapabileceğin en iyi seçenek,
    Not ortalaman 3.0'dan yüksek ise bir master'a gireceksin. Cranfield, Bristol, Sheffield gibi bir üniversitede, endüstriyel uygulamalarla piyasaya çalışan, ilişkileri iyi olan bir hocanın yanına. (soyut fantazi konular veya askeri/nükleer sanayiyle ilişkili bir konuya girme)
    Master sırasında ilişkiler kurarak kendine bir iş bulacaksın (yabancı ülkeye gittim diye vaktini vur patlasın çal oynasın partilerle gezip tozmayla geçirme). Mezun olduktan sonra 2 yıl çalışma hakkın var:
    GOV.UK
    UK announces 2-year post-study work visa for international students
    https://www.gov.uk/government/news/uk-announces-2-year-post-study-work-visa-for-international-students

Ondan sonrası Allah kerim.

Bu arada ben olsam İngiltere'den ziyade Hollanda, İsveç, Norveç gibi ülkeleri tercih ederim.

• quote:

Bir konuda bilgi isterken bile iftira atıyorsunuz.
    Öyle oturduğunuz yerden trollük yapıyorsunuz.
    Buyrun

https://www.gov.uk/turkish-business-person/eligibility
    Bu çalışma vizesi değil, girişimci vizesi (Ankara Anlaşması).
    Siz bu vizeyi amacı dışında almışsınız, gerçekte ücretli çalışmak için gitmişsiniz. Bu sahtekarlığı normal ve meşru bir yol olarak anlatıyorsunuz.

• yuxeses kullanıcısına yanıt
    Hiç denk gelmedim. Düşeni görsem ne yapmam gerekiyor bilmiyorum 😂😂😂

• Gel İçişleri Bakanlığında (Home Office) işe başla onlar bilmiyor bu işi. sen harcanıyorsun 😊

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.