Şimdi Ara

Londra’da yaşıyorum sorularınızı alabilirim (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
492
Cevap
40
Favori
70.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Herkes 450£ ev bulacak demiyorum. Sadece kendi şartlarımı yazdım. Bu konuda şanslı olduğumu da belirttim. Okuyup anlamadan neden hemen yorum yapıyor insanlar anlamıyorum. Bu arada Euro değil pound.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    Ben istanbuldan daha güvenli bir şehirden geldi. Londra’ya. Sen gene de Londra’yı değil İstanbul’u tercih edebilirsin saygı duyarım

• kayıpjoker K kullanıcısına yanıt
    Tercihle ne ilgisi var, senin at gözlüğüyle bakıp, kendi dar çevrenin tüm Londra olduğunu zannettiğini ispat ediyorum.
  • İyigünler ben ortopedik engelliyim orda engellilere ne gibi kolaylıklar var bilginiz varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayıpjoker

Evet hatlar her yerde satılıyor 1£. Ben 27.5£ a aylık 35gb internet ve sınırsız konuşma mesaj. Malta’da durumu bilmiyorum ama. İnternet hızlı ve ucuz.
    Bu benim hattımın tarifeler daha ucuz olanda var pahalı olanda.
    Ekran görüntüsündeki "Add-on" ne anlama geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: kayıpjoker

Herkes 450£ ev bulacak demiyorum. Sadece kendi şartlarımı yazdım. Bu konuda şanslı olduğumu da belirttim. Okuyup anlamadan neden hemen yorum yapıyor insanlar anlamıyorum. Bu arada Euro değil pound.
    Okuyor ve anlıyoruz kardeş sen bariz bir şekilde hayal satıyorsun. Bahsettiğin bölgede (3 mil çapında) kiralık ev araması yapıldığında1+1 evler 775 pound'dan başlıyor. Zaten Londra bölgesinde 450 pound'a ancak Zone 5'te paylaşımlı evde bir oda veya merkezde bir garaj tutabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Paket ekle

• Dalga geçmek için sormuyorum ama genelevler nasıl orada?Pahalı mı?Hizmet nasıl?
  • biyolog_1907 B kullanıcısına yanıt
    Şöyle bir örnek vereyim bütün otobüsler ve trenler tekerlekli sandalyelere uygun yapılmış. Tabi kaldırım ve yollar da aynı şekilde.
    Örneğin şu duruma Çok denk geldim; tekerlekli sandalyeli bir kişi durakta bekliyor olursa otobüs kaldırım seviyesine alçalıyor sonra bir rampa kaldırıma doğru iniyor otomatik. Sonra tekerlekli sandalyedeki otobüste kendisi için ayrılan yere yerleşince normal kapılar açılıp diğer yolcular iniyor ve biniyor.
    Ülke kendi engelli vatandaşına maaş bağlıyor ev kirasına yardım ediyor bedava otobüs kartı veriyor ki ulaşım pahalı burada. Araba felan almak isterse indirim yapılıyor. Bir arkadaşımın elinde Kis var diye engelli maaşı bağlamışlar aslında öyle sıkıntılı bir durum yok ama bende şaşırdım öğrenince.
    Son olarak mesela araba aldınız trafikte öncelik sizin ve her yerde sadece engelliler için özel park yerleri var.

• İnan hiç bilmiyorum o konuyu. 😏

• İngiltere'deki evlerde ses yalıtımı nasıl? Türkiye'deki evlerde ses yalıtımı hiç yok.Yan komşu ne konuşursa çok rahat duyuluyor.Çok gürültü oluyor bu sebeple.

Ayrıca belli bir saatten sonra gürültü ya da gürültülü işler yapmak yasak mı? Avrupa'da bazı şehirlerde akşam olunca sifon bile çekemiyormuşsun gürültü yapıyor diye.(Hangi şehir hatırlamıyorum şu an.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 14 Eylül 2019; 9:53:58 >
  • Ses yalıtımı maalesef çok kötü. 👎 gürültü konusunda bir ceza olup olmadığını bilmiyorum. Sadece bir arkadaşım komşusunu şikayet etmişti, polis gelip uyarıp gitti dediler.

• kayıpjoker K kullanıcısına yanıt
    Ben bir ilçeden ötekine gidemiyorum reis xD londuraya nasıl geleyim xD yinede samimi teklifin için teşekkürler. İçmiş kadar oldum. Gözzzümsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel konu bence, samimi geldi. Yani olumsuz dönüş yapanlar olmuş(her zaman olur). Ben de yeterli sermayeyi sağlayabilseydim düşünüyordum ankara anlaşması ile ingiltereye yerleşmeyi. Hala düşünüyorum ama tabi askerlik görevim var ve ingilteredeki brexit olaylarının ne olacağı belli değil.

Artık biz de memkeletimizde yaşam mücadelesi vermeye çalışıcaz
  • 1m2u3r4o 1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Size de bol şans diliyorum

• Londra da hayat pahalı değilden sonrası okumadım.

Çünkü İngiltere de ev fiyatları çok uçuk. Bırak satın almayı kiralama bile çok pahalı. Şehir merkezinden falan, ev kiralama bile yapılmaz. Şehir dışından ev kiraladıklarini biliyorum.
    Sırf bu yüzden oda kiralama yaptıklarıni duymuştum.

Ayrıca,
    İngiltere genelinde her gün 16 küçük işletme kapanıyormus, 2016 Brexit referandumundan bu yana ise binlerce büyük ve küçük işletme kepenk indirmisken,
    İngiltere de hayat coh güzel demek bana çok garip geldi.

• Dışarıda düzgün bir yerde yemek yemek isterseniz fiyatlara linkten bakabilirsiniz.
    Ana yemekler 15 pound civarı. 3 kişilik bir aile için 100 poundu gözden cikarmalisiniz.
    https://www.hazev.com/our-menus/hazev-restaurant-menus/hazev-restaurant-a-la-carte-menu/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 14 Eylül 2019; 12:8:37 >
  • Hocam alkol ücretleri nasıl ?
    Stadlar da ingiliz taraftarlar bira içerek maç izliyorlar diye biliyorum. Bu doğru mu ?
    Holiganizm var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.