Şimdi Ara

LONDRADA ÜNİVERSİTE OKUYAN ARKADAŞLAR YARDIM EDİN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite için londra düşünüyorum. Burs veren yada gercekten ucuz olan yok mu . Hayat nasil . İstediğimizi yapabiliyor muyuz ? Yardım edin ...

• Burs kolaylikla bulunabilir top bir okul icin tabii sartlari incelemekte fayda var cok kati oluyor genelde.

Londra cok pahali sehir. Aylik 2000-4000tl'yi gozden cikarmak lazim studyo bir daire kirasinda. Keza yurtlar haftalik 200-250pound civarinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacker998

Arkadaşlar üniversite için londra düşünüyorum. Burs veren yada gercekten ucuz olan yok mu . Hayat nasil . İstediğimizi yapabiliyor muyuz ? Yardım edin ...

İngilizce seviyenin yüksek olması lazım, rahat rahat konuşup anlayabiliyor musun İngilizceyi ?
  • Ya ingilizce sorun değil. İngilizcem iyi , bu iş için en iyi seviyelere getirebilirm. Burs imkanları neler . Varsa hangi liseler. Paranın çok gideceğini biliyorum ancak belli bir miktar zaten harcıyacağım. Onun dışında tecrübesi olan biri benimle iletişime gecerse çok mutlu olurum ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacker998

Ya ingilizce sorun değil. İngilizcem iyi , bu iş için en iyi seviyelere getirebilirm. Burs imkanları neler . Varsa hangi liseler. Paranın çok gideceğini biliyorum ancak belli bir miktar zaten harcıyacağım. Onun dışında tecrübesi olan biri benimle iletişime gecerse çok mutlu olurum ....

Kendin hakkında detaylı bilgi verebilirsen ben yardımcı olabilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam :) PM olarak yolladım . Başka fikiri olanlar yardım edebilir ....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.