Şimdi Ara

Lorislerin hiç bir yoldan yasadışı satılmasına izin vermeyin kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• videonun türkçe altyazılısı burdahttps://www.facebook.com/Kocaeli.Universitesi/videos/1118432771503878/

Lorislerin hiç bir yoldan yasadışı satılmasına izin vermeyin kampanyası Lorislerin hiç bir yoldan yasadışı satılmasına izin vermeyin kampanyası

kaynak: Tickling is Torture
     Lorislerin hiç bir yoldan yasadışı satılmasına izin vermeyin kampanyası Lorislerin hiç bir yoldan yasadışı satılmasına izin vermeyin kampanyası Lorislerin hiç bir yoldan yasadışı satılmasına izin vermeyin kampanyası Lorislerin hiç bir yoldan yasadışı satılmasına izin vermeyin kampanyası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengaver51 -- 1 Temmuz 2015; 2:48:41 >

• anlamıyorum zaten insanlar niye vahşi hayvanları sahiplenmeye çalışıyorlar
  • Bu hayvan beni gülmeken öldürüyo. Yavaş bişey bide gülüp duruyo aşağıda aslan var ağaca çıkmaya çalışyo bu yukarda gülüyo
    Konuya gelince yasadışı satışa zaten izin verilmiyo adamlar napıp edip başarıyo. Millet parayı verdikçe yasalar çiğnenir yapabilecek bişey yok. Uyuşturucuyu g*tune sokup sınır geçmeye çalışan insanlar var.
  • parfum markasi zannettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slow loris deniyor bunlara. Çok güzel hayvanlar. Fakat doğanın en büyük düşmanı insan yine rahat durmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.