Şimdi Ara

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
7.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi)

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2009)
Giriş
  • Denver'a kenardan oyun başlatma dersi vermek lazım. Yalnız bu kadar düşük yüzdeyle oynamalarına rağmen Denver'ın sonuna kadar oyunda kalması Lakers için kötü sinyal bence. Bu maçın erken kopması lazımdı. Denver bir daha bu kadar kötü olmaz sanırım.
  • 1. maç da olan hatanın aynısını nasıl yaparlar , arizayada helal olsun
  • Denver ı billups yaktı bence... Son 20 saniye attığı zorlama 3lük yanlış tercihti... çok uzaklardan attı.. daha iyi bir pozisyondan atabilirdi yada içeri girip basket foul deneyebilirdi....

bu sonuçtan sonra denver a geçmiş olsun diyebiliriz bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Barbar

Denver ı billups yaktı bence... Son 20 saniye attığı zorlama 3lük yanlış tercihti... çok uzaklardan attı.. daha iyi bir pozisyondan atabilirdi yada içeri girip basket foul deneyebilirdi....

bu sonuçtan sonra denver a geçmiş olsun diyebiliriz bence...

Sadece son 20 saniyemi denver maç boyunca bence saçmasapan üçlükler denedi .. Hücum ribauntu al hemen 3lük at dur daha sen napıyosun daha 24 saniyemiz var diyen yok savunma ribauntu al karşı sahaya geçer geçmez yolla.. Bu mantığı anlayabilmiş değilim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Denver'a kenardan oyun başlatma dersi vermek lazım. Yalnız bu kadar düşük yüzdeyle oynamalarına rağmen Denver'ın sonuna kadar oyunda kalması Lakers için kötü sinyal bence. Bu maçın erken kopması lazımdı. Denver bir daha bu kadar kötü olmaz sanırım.

aynen öyle melo ve billups maçta yoktu nerdeyse ama maç son dakikaya kadar kopmadı

topu kenardan en son başlatacak kişi kenyon martind..topu attı havaya kime gelirse

bi keresinde milli maçta sanırım mustafa denizliydi, arif erdeme penaltı attırmıştı kaçırmıştı kazananamıştık

• quote:

Orjinalden alıntı: el_turco_06

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Of ya 2 saat var yatıp kalksak mı yoksa öğlen 2ye kadar uyumamız gerekecek en iyisi izlememek.

dostum yatıp kalkma ınsan yatınca kalkamıyor
    bu mac kacmazzzzz

Kaçtı bile.Yatıp 2 saat sonra kalkayım dedim yatış o yatış 10dk önce kalktım.

• OF ya Lakers yenmiş Kobe coşmuş yine maç kaçmazmış gerçekten.Şimdi özetiyle idare edeyim.
  • denver kötü bi oyun oynamış, maç başlama saatine yakın döndüğüm için yatağa varmadan uyumuşum, maçı yeni izledim. carmelo toparlanır yalnız billups'ın biraz tecrübesini konuşturması ve j r smith'in artık kendine gelmesi lazım... seri 2-2'ye gelirse güzel olur. bu arada c.andersen ne skor yapmış bilader..

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

bi keresinde milli maçta sanırım mustafa denizliydi, arif erdeme penaltı attırmıştı kaçırmıştı kazananamıştık

türkiye vs portekiz euro 2000 çeyrek finali ..

• Denizli o maçta Arif'in "penaltı yaptırma" özelliğini "penaltı atma" olarak hatırladı galiba

Yalnız şu maçlar yüzünden biyolojik saatim sapıttı. Dün saat kurmayı unuttuğum halde saat 3:15 te uyandım
  • Kenyon Martin o nasıl bir pastır ya.Orada koptu zaten olay..Kobe aldı götürdü Lakers'ı, ama Ariza da harbiden çok iyi adam.
  • Tedaş allah belanı versin son 20-30 sn kaldığında elektrikler kesildi lan!Maçın son bölümünü boşverirsek Billups Denver seyircisini deli ediyor, sayı katkısı olmadığı gibi oyun kurmak gibi birşey de yapmıyor.İlk yarıda Denver'ın çaldığı toplar, hücum ribaundlar vs vs bunları Billups iyi yönlendirseydi maçı daha ilk yarıdan kopartırlardı ancak o dönemde JR Smith'e eşlik edip hatalı tercihler kullanan isimler arasına girdi.Israrla diyorum bu serinin gidişatı Billups'ın ellerinde.
  • Denver bu saatten sonra birşey yapamaz. Yapmaya başlarsada aptal aptal şut atıp kaçırır.Tabi bir ihtimal var o da Fisher jr ile 3lük kaçırma konusunda yarışması.
  • 3.30 ile 6.30 arası şu fisher bynum ikilisine ettiğim küfürlerin haddi hesabı yoktur ha. delirttiler lakerslıları.

kobe zamanında bynum'a ne dediyse haklıymış adam. bir şey olmaz bundan ne yazık ki. phil jackson'un fisher'ı neden bu kadar seviyor anlamıyorum valla. brown oynasa onun yerine fazla yararı olmasa da zararı olmaz en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koobee24 -- 24 Mayıs 2009; 18:43:55 >
  • Böyle kepalzelik olmaz.Yuuuh aynı hatayı 2 kere yaparmı bi takım???Daha oyuna topu sokamayan bi takımın NBA finallerinde işi yok.Lakers vermez bu seriyi bu galibiyetle.Hadi hayırlı olsun Lakers'a.

Melo'yu burdan kutluyorum elinden geleni yapıyor Denver için ama Billups ve Jr hala kendinde değil
  • Asıl sorun George Karl'da.İki maçtır topu oyuna sokabilecek adam bulamıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shaq Diesel

Asıl sorun George Karl'da.İki maçtır topu oyuna sokabilecek adam bulamıyor

Hocam sen temizchannel mısın?Konuyla ilgisi yok ama
  • evet caner nick degistirmis..
  • Denver biraz daha stresli olacaktır ama bence bu olumlu yansıyacak.Denverdan 10 sayı üstünde fark bekliyorum bu gece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M J -- 25 Mayıs 2009; 18:29:01 >
  • phil fisherın kulağını çekmiştir kesinlikle. odom ilk beş başlarsa fena olmaz. sasha'ya olan güvende artık bi son bulmalı.jr bugün coşacak gibi bi his var içimde. başımıza bela olmaz umarım.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.