Şimdi Ara

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
7.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi)

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2009)
Giriş
    @CatSK
    teşekkürler arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tracy -- 22 Mayıs 2009; 23:36:25 >
  • Mutlu yıllar Tracy
  • Allaaah bu gece maç var.
    Yorumları alalım. Up
  • birileri batı finalinde olduğunu hatırlatmalı lakers lı oyunculara
    geçen maçta fark 15 e çıkınca direk saldılar ne savunma ne başka bi şey bu kafayla hiç bi halt yapamazlar
    pota altında gasol geçen maç iyi işler yaptı bu maçtada biraz skor a katkı yapması lazım
    bu bynum içinde geçerli
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

birileri batı finalinde olduğunu hatırlatmalı lakers lı oyunculara
    geçen maçta fark 15 e çıkınca direk saldılar ne savunma ne başka bi şey bu kafayla hiç bi halt yapamazlar
    pota altında gasol geçen maç iyi işler yaptı bu maçtada biraz skor a katkı yapması lazım
    bu bynum içinde geçerli

Bynum biraz daha iyi olmalı bencede.
  • Ne güzel yahu, her gün maç var
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Ne güzel yahu, her gün maç var

• son topta kobe de topu almak için fazla çaba göstermedi herhalde daha önce anlaşmışlar fischer atacak diye. 2 seri de 7. maça gidecek gibi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marophat

@Koberen

Yahu Fisher zamanında ne son saniyeler soktu adamın günahını almaAma cidden son saniyelerde Kobe kadar eli titremeyen bir isim Fisher LL oyuncuları içinde.

haklısın ama özellikle play offlarda berbat bi oyun oynuyor. kaldı ki son maçtada şutları çok kötüydü. o yüzden hatalı gördüm fisher tercihini.

ya 2-2 ya da 3-1 önde geliriz mabedimize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitam -- 23 Mayıs 2009; 19:47:42 >
  • bu maçı denver alır
  • arkadaşlar maç kaçta bir türlü bulamadım internette
  • tamma buldum gece 3.30 daymış
  • Of ya 2 saat var yatıp kalksak mı yoksa öğlen 2ye kadar uyumamız gerekecek en iyisi izlememek.
  • Haydi Lakers. Deplasmanda en az 1 maç kazanılmak zorunda. O maç bu maç olsun..
  • Bu maç ne olur bilmem ama büyükm ihtimalle seri Denver'da 2-2 olur. Sonra ver elini 7. maç (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Of ya 2 saat var yatıp kalksak mı yoksa öğlen 2ye kadar uyumamız gerekecek en iyisi izlememek.

dostum yatıp kalkma ınsan yatınca kalkamıyor
    bu mac kacmazzzzz
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_turco_06

quote:

Orjinalden alıntı: ecay

Of ya 2 saat var yatıp kalksak mı yoksa öğlen 2ye kadar uyumamız gerekecek en iyisi izlememek.

dostum yatıp kalkma ınsan yatınca kalkamıyor
    bu mac kacmazzzzz

Evet insan uyuyunca bir daha uyanamayabiliyor İnşallah dünkü orlando-cavs maçı gibi son saniyeye kadar heyecanı sürer.Ben Denverın saha avantajıyla birlikte 1 adım önce olucağını düşünüyorum eğer carmelonun yanında chauncey billups biraz da J.R. Smith katkı verebilrse maçı alır denver çünkü ilk maçta billaups ve smith neredeyse hiç katkı verememişlerdi .

• Dun izledik bugecede izlersem mac hayatım kayacak neyse yarın pazar 3e kadar uyurum artık
  • dunku mac cok rezildi
    hakemler berbattı
    maca yarım saatten az kaldı
    isallah hakemler etki etmez
  • maç başlamak üzere
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.