Şimdi Ara

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
7.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi)

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2009)
Giriş
  • ariza son hücumda arıza çıkarınca lakers a olan oldu

o 2. çeyrekdeki fark da nasıl eridi bi anda lakers maçı koparabilirdi orda
    yalnız billups çok akıllı oynadı baktı hakemler her halta foul çalıyo temponun yükselmeside lakers a yarıyo
    hemen serbest atış çizgisine yöneldi

son ana kadarda izlediğim maçtan zevk alamadım
    her şeye foul

yalnız carmelo nun o göze parmak savunmasına bittim

• Orjinalden alıntı: cadocx

ariza son hücumda arıza çıkarınca lakers a olan oldu

bi adamın adı çıkacağına canı çıksın.daha iyi geçen maç arıza giderilmiş yazmıştım.bu maç son saniyelerde tekrarladı.kronikmidir nedir?
  • Doğum günün kutlu olsun tracy.Yalnız bu Billups'ın rezil etme+pas girişimi ne güzeldi öyle,Kobe rezil oldu valla.Gerçi Kobe'nin suçu yok,Billups çok kurnaz.
  • garibim ne olduğunu anlamaya çalışırken Billups sayıyı yapmıştı bile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

ariza son hücumda arıza çıkarınca lakers a olan oldu

o 2. çeyrekdeki fark da nasıl eridi bi anda lakers maçı koparabilirdi orda
    yalnız billups çok akıllı oynadı baktı hakemler her halta foul çalıyo temponun yükselmeside lakers a yarıyo
    hemen serbest atış çizgisine yöneldi

son ana kadarda izlediğim maçtan zevk alamadım
    her şeye foul

yalnız carmelo nun o göze parmak savunmasına bittim

hakemler konusunda tamamen katılıyorum her temasa faul adam sayı atmaya bile gitmiyor kendi teması sağlıyor yine faul. savunma napsın yani allah aşkına buyur geç basket at mı desin hakemler sayesinde özellikle son çeyreklerde zevk alınamıyor maçlardan. artık şu faul yaptırmaya giden adama prim tanımasınlar da biraz zevk alalım.

• Billups ve Carmelo gününde olsun, diğerleri vasat bile oynasalar Denver seriyi 1-3'e getirir. Bundan sonra Lakers'ın işi zor. Ama Kobe zoru sever, bakalım ne yapacak 3. maçta
  • işin ilginç yani playoff baskısından tırsmayan oyuncuların çoğunun avrupalı olması. Gasol, Hido, pietrus, dün kleiza, kendi serilerinde dirk, ilk turda parker vs vs..
  • fuat doğru noktaya temas etmişsin. avrupalılar genlerinden geliyor soğukkanlılık herhal. kleiza hiçbir anlamı yokken(normalde yanındaki meloya topu vermesi gerekir) kaldırdı üçlükleri takımına galibiyeti getirdi. bunları ancak amerikalı süperyıldızlar yapabiliyor.
  • Zoru severiz. Bakalım 3.'cü maç ne olacak?
  • Maç ilk yarının sonunda çözüldü.Fark 10-15 sayı civarında olursa izlemeyi bırakırım diyordum ama Denver birden farkı eritti ve maç yeniden başladı.Danthay Jones'un 6 dakikada 4 faul yapması da maçın en ilginç olayıydı belki deTabi Billups'ın kurnazlığını da unutmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt0392 -- 22 Mayıs 2009; 16:59:24 >
  • Lakers'i anlamak gerçekten zor;dış adam savunması ve postup bölgesi Sos vermekte,koç bence farklı bir rotasyon ve diziliş ile parkelere çıkacaktır.

Yoksa bu diziliş ile Denver'in istedği tarzda bir oyun oynanıyor.İlk maçı da almaya çok yakınlardı.Kobe'den maalesef eşek - hamal ikilemi isteniyor ama tek başına Denver'e gücü yetmez bu da bir gerçek.Lakers atarak değil,yemeyerek Denver'i alt edebilir,yoksa Denver sayı potasniyeli olarak çok daha potansiyelli bir takım.Hem de Lakers kadar oyunu forse etmeyerek ve geniş rotasyona ihtiyacı olmadan üst rakamlara ulaşabiliyorlar.Yol belli artık,sertlik ve yavaş tempo,sete set stabil hücumlarLakers bunu yaparsa seriyi alır.Yoksa babayı alır.

Magic - Cavs serisi daha heyecanlı olacak bu belli;hakemler de Kaan'ın belirttiği üzere,playoff başından bu yana Lebron'a yapılan faullerdeki çifte standartı artık normale çevirecekler.

• Yürü be Denver...

İlk maç'ta Anthony Carter ve Kenyon'ın yaptığı iki saçma hatadan sonra ilaç gibi bir gaibiyet.Hemde kötü oynayarak...

Kleiza
  • çakal Billups
    quote:

Orjinalden alıntı: mrt0392

Maç ilk yarının sonunda çözüldü.Fark 10-15 sayı civarında olursa izlemeyi bırakırım diyordum ama Denver birden farkı eritti ve maç yeniden başladı.Danthay Jones'un 6 dakikada 4 faul yapması da maçın en ilginç olayıydı belki deTabi Billups'ın kurnazlığını da unutmamak lazım
  • Ariza büyük hata yaptı ama ilk defa son saniyede hata yapan birine kızmadım.ilk maçı onun sayesinde almıştık.üstelik bu maçtada onun suçu yoktu ayağı kaydı muhtemelen ıslaktı zemin.maçtada harika oynadı.hele o insanlık dışı vurduğu smaca bittim.

bu adamı izlemek çok zevk veriyor.kendime çok benzetiyorum(harikalar yaratsada maçın içine etsede yüzünde bir tebessüm veya üzülme olmuyor)
  •  Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi)

• son hücumda çizilen oyun bence fena değildi. ama fisherın kullanması çok yanlıştı. aynı hücumu shannonla deneyebilirdik. ya da fisher aynı şekilde köşeye koşu yapıp shanonu bulabilirdik. fakat phil nedense fisheri yeterli gördü. şuttan sonra zaten ribo ihtimali yoktu. sahada kesinlikle bir şutör daha olması lazımdı. shannon ya da sasha nın (ha fisher ha bu maloz. al birini vur ötekine) olması en azından tehdit yaratırdı.

kobe son periyodun yarısından 2 dk kalana kadar neden top alma girişimine fazla girmedi orasınıda anlayamadım. alamadı değil almadı. bi kaç pozisyonda içeride çakılı kaldı. savunmayı üzerinde toplayıp dış oyunculara şut imkanı sağlamak istemiş olabilir ama son periyot, maç başabaş gidiyor o zaman almayacaksan ne zaman alacaksın be güzel insan.

linas, seninde pipin bizi görünce mi kalkıyor be kardeşim?

son olarak: iki maçtada hakemler rezaletti. lakin sadece lakers taraflı çalışmadı bu hakemler.

• @Koberen

Yahu Fisher zamanında ne son saniyeler soktu adamın günahını almaAma cidden son saniyelerde Kobe kadar eli titremeyen bir isim Fisher LL oyuncuları içinde.
  • Heheyt be koçum Billups, bu hareketten sonra saygım onlarca kat arttı ona karşı :P

Nice senelere tracy
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nash-Damla

fuatturkrap, her seri takım mı değiştireceksin?

lebron'u pek sevmiyorsun belli ama tuttuğun takıma gelmesi muhtemel. sanırım new york taraftarıydın değil mi?

quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

itiraf edeyim 4-0 magic'i ben işaretledim. daha önce 4-0 hawks, 4-0 hornets, 4-0 mavericks vs vs vs işaretlediğim gibi..

orlando 2playoff önce ilk turda pistons'a direnemedi. ardından bi tur geçip bu kez pistons'a bir iki gidip gelen topla yarı finalde kaybetti ve bu sezon finale adını yazdırdı. normal rutininde tabiki başarıdır bu durum. fakat gelişimi sürdürüp herkesi şok etmek ellerindeki fırsat..

hangimiz hawks'ın celtics'i 7.maça götüreceğini ya da warriors'ın mavs'i yerin dibine sokacağını tahmin ettik?

SV Gundy en sevdiğim coachlardan biridir(adam sonunda blazer'ı da çekmiş rahatladık). nba camiasında da en iyi huylu ve sevilen coachlardan biri olarak kabul ediliyor. ama işte onu büyük coach yapacak noktaya geldi. şimdi tüm dünyaya bu nba'e yeni taşıdığı sistemin esnekliğini göstermesi gerekiyor. eğer lebronlu bi takımı nasıl yeneceğini gösterirse kendisine olan saygı tavan yapar. ama hiç karşı koyamaz, eli kolu bağlı beklerse(ki bazen yapıyor, eddie house'un içeri penetre edip turnike(!?) bıraktığı bi maçta bile çift uzuna dönmedi ardından boston'un içeri hiç giremediği maçta iki uzunla kapattı pota altını boş yere) "bi yere kadar" coachu olarak kalır. fakat bunu başarırsa adını tarihe yazdırır..

orlando kadrosunda nba finali oynayan tek isim Tyronn Lue sanırım - ki kendisi o günden beri iflah olmadı zaten- bu önemli bi handikap. howard hâlâ çok toy lewis ise maç esnasında bile iniş çıkış gösteriyor. hido her sene milli takımla büyük organizasyon oynadığı için diğerlerine göre daha serin ama kadro biraz endişe verici. takımın en büyük avantajı howard'ın enerjisi ve cleveland'ın guard rotasyonunun fiziksel eksikliği. eğer bir şekilde lebron'u durdurmayı başarırlar ve çok ekstra şut sokarlarsa orlando belki de adını finale yazdırabilir. benim için büyük sürpriz olur gerçi, çok fazla umudum yok ama ha knicks, ha magic farketmez bu saatten sonra. playofflar bitene kadar imzamda taşırım desteğimi.

hidayet dünya üzerindeki en favori oyuncum, bu yüzden magic'e destek veriyorum şu an. ayrıca lebron'dan nefret etmiyorum çok saygı duyuyorum yeteneklerine, sadece oyun dışı hareketlerini antipatik buluyorum o kadar. ayrıca bi arkadaş lebron "le balon" olsun dedi ben de olur mu adam bi knick olacak dedim...

• Guzel seri oluyor. Ama Denver'i tutuyorum burda. Lakers'a ve Cavaliers'a karsi antipatim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heathen -- 22 Mayıs 2009; 22:18:09 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.