Şimdi Ara

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
7.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi)

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2009)
Giriş
    Ilk maçtaki hataların çogunu tekrarlamadı LL ama ne hikmet ise sanki bedenleri salonda kafaları başka bir yerde gibi oynayıp inanılmaz basit (ve bol) hatalar yapan Denver son 5 dk da farkı 1 e kadar indirdi.Yanlız 2 inci çeyreğin son 3-4 snde Chauncey Billups topu oyuna sokmakta zorlanınca LL oyuncunun sırtından kendine pas atıp basketi atması görülmeye değerdi.
  • umarım denver yine son saniyelerde maçı teslim etmez.şimdilik iyi gidiyo.
  • ilk maçıda alabilirlerdi. umarım yine basit hatalar yapmazlar. evlerinde ben denver'ın iki maçı alacağını düşünüyorum.
  • son 29 sn. hadi denver...
  • son 13 sn fark 4 sayı .burdan vermezler artık.
  • billups bile zorla maçı vermek istiyor sanki..
  • ve bitti helal olsun denver.
  • denver aldı. pepsi center'da iki maçı alarak 3-1 getireceklerini umuyorum.
  • 2 yarı LL hafiften sapıttı arada 3 sayı fark varken Fish 4 sn kala 3 lük atış yaptı ama girmedi Denver maçı aldı (şaşırdım aslında bu kadar hatalı ve garip bir ilk devre oynadıktan sonra) seri 1-1 olarak Denverde devam edicek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 22 Mayıs 2009; 6:56:28 >
  • bu güzel temennine inşallah diyorum. konferans finalleri hep böyle hecanlı olacak son ana kadar anlaşılan.uyku haram sanki.
  • Ariza'nın yaptığı o hata yüzünden kaybetti belki de Lakers.
    Maçın tamamını izlemedim son 30 sn'ye baktım sadece, ama sanırım iki taraf da dengeli oynamış ki skor yine birbirine yakın bitmiş.
    Fisher o topu biraz daha ittirebilseydi belki girebilir, maç uzayabilirdi. Ama sağlık olsun
    Ben bu seriyi Denver'ın geçiceğine inanıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fz18

bu güzel temennine inşallah diyorum. konferans finalleri hep böyle hecanlı olacak son ana kadar anlaşılan.uyku haram sanki.

bu şarkı denverlı oyunculara gelsin.

bi savaş gibiydi sanki
    bi sevdadan daha fazla
    kazananda olmadı ki sonunda
    bi savaş gibiydi sanki
    bi sevdadan daha fazla
    ikimizde kaybettik bak sonunda
  • Hakkaten uyku haram hale geldi günde 4-5 saat uykuylan devam ediyoruz hadi hayırlısı.Maça gelince ilk yarıda saçmalayan Denver'a ikinci yarıda saçmalayan Lakers cevap verdi diyelim.Bu arada Kleiza'nın hakkını vermek gerekir muhteşem bir performans ortaya koydu hem hücum hem defans anlamında.Billups'ın oyunu yönlendirmesi egrekir diye düşünüyorum serinin devamı için sadece sayı atarak olmaz, Nene dahi Bllups'tan fazla asist yaptı.
  • geçen sene aynı denver patır patır dökülerek lakers'a 4-0 süpürülmüştü. bu sefer ise bambaşka bir kimlikle seriyi geçmeye yakın taraf. fark ise;

iverson-out
    billups-in
  • Tebrikler Denver
  • ve bu maçla seri 1-3 e geldi demektir

• çakal billups soytarı etti kobiyi kendi seyircisi önünde
    melo 34 billiups 27 sayı atmış lakers ın bu seride işi zor kobiye birilerinin yardım etmesi gerekiyor tek başına bu denverı zor geçer..doğu finali de batı finali de çok çekişmeli geçiyor ah şu sınavlarda olmasa izlesim bütün maçları

dipnot: bugün benim doğum günüm

• mutlu yıllar @tracy.
  • Mutlu yıllar tracy

Bu arada t-mac inde doğum günü 24 mayıs pazar
  • quote:

Orjinalden alıntı: oBLoOd

Mutlu yıllar tracy

Bu arada t-mac inde doğum günü 24 mayıs pazar

evet adamım işte
    2 gün daha bekleseymişim tam olcakmış

@fuatturkrap
    @oBLoOd
    teşkkürler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.