Şimdi Ara

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
7.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi)

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2009)
Giriş
    denver 28-26 Lal
  • şu hücum ribaundları top çalmaları sayı olarak tamamlasalardı ilk yarıda muhteşem bir farka gidebilirlerdi.jr smith sağolsun olayın resmen içine etti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marophat

şu hücum ribaundları top çalmaları sayı olarak tamamlasalardı ilk yarıda muhteşem bir farka gidebilirlerdi.jr smith sağolsun olayın resmen içine etti.

Evet hocam adam eline aldığı topu fırlatıyor potaya insan bi takım oyunu oynar.
  • ilk yarıyı denver 52-48 önde kapadı. anlaşılan bu maçta son saniyelere kadar gidip gelecek her iki tarafada.umarım denver alır.
  • fisher bynum gene döktürüyo
    insan az olsun olumlu bi şeyler yapar ya bu ne
    jr.smith de olmasa maç kopmuştu nerdeyse
  • iki takımın da mücadele gücü çok yüksek,hatta bildiğimiz boks maçı oluyor resmen.

ariza sakatlandı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joedumars -- 24 Mayıs 2009; 5:26:21 >
  • Nene-Melo 4 faul, Billups soğuk. Maç zora giriyor Denver açısından.
  • Yeter ya ben bile çıldırıcam ne yapıyo bu denver kobe alyhop yaparken arkadan basketfaul yaparsın kobe turnikeye girerken arkadan sportmenlik dışı faul yaparsın hücum ribauntu alırsın 2 sn geçmeden hücum hakkını rezalet 3lük atışlarıyla katledersin karşı rakip sahasına gelirsin şut saati 20 sn altına düşmeden saçmasapan şut kullanırsın birkaçı girse bari içim yanmayacak ..
  • üçüncü çeyrek 79-71 denver. JR biraz olsun kendine geldi.
  • kendine geldi JR smith sonunda
  • maç cayır cayır yanıyo...
  • denver a geçmiş olsun.hovardalığın sonu bu kaçış yok...
  • Bu sezon konferans finalleri tam adrenalin. Her 2 seride de son ana kadar giden maçlarda yerimde duramıyorum Ariza Fisher, Bynum, Vujacic, Walton ve Farmar'ın katkısı olmamasına rağmen kazanmak önemli. Kobe, takımını sırtladı yine. Röportajda bu kadar yorgun olduğunu ilk defa görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 24 Mayıs 2009; 6:38:11 >
  • yaşlanıyo artık...
  • İşte bu kadar
    Fazla bir şey anlatmaya gerek yok.
    İyi sabahlar mutlu mutlu gideyim ders çalışayım,final haftası uykusuz kalmama değdi bu maçı izlemesi.
  • kobe kobe kobe
    41 sayı 6 rib 5 assist
    ariza kritik bi üçlük yolladı ve daha da önemlisi 1. maçtaki sahneyi bize bi replay yaptı
    o topuda neden martin çıkarır kenardan hiç anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fz18

yaşlanıyo artık...

Performansı aynı ama
  • bi müddet bu performansda gider.
    kobe finali çok istiyo belli, belkide kupayı.denver ı anlayamıyom.ama avantajı kaçırdıkları kesin.bikere kafa olarak çok yıprandılar.bi maçtan daha fazlasını kaybetti denver.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fz18 -- 24 Mayıs 2009; 6:46:14 >
  • Kobe Carmeloya mentel olarak da ciddi avantaj sağladı 2 inci yarıda.Ciddi avantaj yakaladı LL.Denver gereksiz fauller ile kendi kendini yıprattı Kobede cezayı kesti.
  • Kobe'yle ilgili bişey söylemeye gerek yok o böyle yapınca normal ama Ariza ne mükemmel bir basketbolcudur.Adam maça kazanmaya çıkıyor show yapmaya değil.O olmasa serinin 3-0 Denver lehine olma ihtimali vardı.Adam mütiş smaç bassada maçı kaybettirsede yüzü aynı hep ne bir tebessüm ne bir üzülme çünkü adam bunu mesleği olarak görüyor.

Fisher ise artık bela oldu Lakers'a.Jr.Smith gibi mal mal atışlar deniyor ama onun gibi havaya giremiyor.Artık ona yol gözüktü gibi.

Vujacic'te 3'lük atma yeteneği varmış gibi oynuyor ama dikkatli izleyince ne kazma olduğu anlaşılır.

Walton çok güzel asist yapıyor.Pasları mükemmel.CP3'ü veya Kidd'i aratmıyor.Ama atış olarak ve savunmada 0 denebilir.

Bynum hala hazır değil.Hücumuda geçtik neyse ama savunmada yapamıyor.Hep faul problemi.

Odom bu ara iyi gibi ama şutlarında istikrar yok.

Shannon Brown havaya girmişken daha çok kullanılmalı diye düşünüyorum.En azından Fisher oynamasında Brown oynasın.

Son olarak maç gerçekten mükemmeldi.Uzun zamandır böyle heyecanlı bir maç izlememiştim.Tam bir savaştı.Ellerine silah versen siper alıp savaşcaklar yani o derece.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.