Şimdi Ara

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
7.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi)

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2009)
Giriş
  • Maçı izlemedim ama Lakers gibi defansıyla da sağlam durmaya çalışan bir takımın son çeyrekte 43 yemesi hayra alamet olamaz.

Ayrıca ribauntlarda Lakers yine felaket bir şekilde geride kalmış; 40-58.

Asist-top kaybı oranı Lakers'ın 2, Denver'ın 4.

Bir de önceden bahsettiğim bir istatistiğe uygun bir maç olmuş; Kobe yine kaybedilen bir maçta 25ten fazla şut kullanmış. Yorumlardan anladığım kadarıyla bu sefer takımını ayakta tutmak için kullanmış ve başarılı olmuş galiba ama 10/26 yine de kötü bir şut yüzdesi. Odom ise sahda bile değilmiş galiba? 1/8+3 top kaybı nedir ya?

Benç katkılarında ise koca Lakers benci, sadece J.R. Smith kadar skor üretebilmiş.

Nuggets adına sevindirici olansa Melo'nun fecî bir attığı bir maçı kazanmış olmaları. Billups ve J.R. Smith seriye dönmüş gibiler. Ama Denver, rehavete kapılarak giderse Staples Center'a, Lakers karşısına, 19 sayıdan daha fazla fark yemeleri muhtemeldir. Dikkatli olmaları lazım.

• hakemler sağolsun son periyodun büyük bölümü takımların faul atışlarını izlemekle geçti. bir ara penaltılara giden bir futbol maçı mı izliyorum acaba hissine kapıldım.

koç jackson 3 guardından da gram verim alamadı. şu saatten sonra fisher'dan umudu kesip s.brown merkezli oynamaları daha yararlı olur kanaatindeyim. kobe'nin son periyotta ard arda attığı 3 şut sınırları zorlayan cinstendi ama lakers durdurmadan vurmaya çalıştığı için bu şutlar bi işe yaramadı hemen denver cephesinden karşılığını da buldu.

jr. maç boyunca devamlı aksiyon halindeydi. bu maçta hem çenesi hem bileğini konuşturdu, iyi şut attı. ilerki maçlarda şut ritmini ne kadar korur bilmem de vujacic'e kesin dalacak ondan eminim.

k-mart'ı da iyiden iyiye boşluyor lakers savunması. tamam hücumda önemli bir opsiyon değil ama adama dampier muamelesi yapmanın da lüzumu yok. billups'ın bitiricilikten çok oynatmayı düşünmesi halinde lakers'ın bu zaafı daha da çok ortaya çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 26 Mayıs 2009; 16:01:31 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fz18

hakkaten çok pis fark yaptı Lakers ama sanırım geriden oldu bu fark olsun fark her zaman farktır.iyi tahmin doğrusu
    quote:

Orjinalden alıntı: el_turco_06

bu gece lakers cok pis fark atacak

bende geriden kastetmıstım zaten
  • Lakers hakemlerden şikayet etmesin bence Denver fiziksel olarak teknik faul yapıyorsa, Lakers'ta psikolojik hareketlerle teknik faul almak için elinden geleni yapıyor bir tarafta Jones, bir tarafta Vujacic.Hakemlerin sürekli faullerinide bu playoff ta sertliğe izin verilmesi ve teknik ve centilmenlik dışı faullerin, oyundan atılmaların havada uçuşmasına bağlıyorum.Nba yönetimi bir daha böyle bir manzara yaşamadıkları için hakemlere sertlik konusunda biraz anlayışsız olunmasını istemiş olabilir ama hakemlerinde bu işin suyunu çıkarttığı gerçeğini değiştirmez.Gerçi faullerin çoğundada haksız değiller.
  • umarım bu isabetli tahminlerinle bizleri aydınlatmaya devam edersin. serinin geri kalan maçlarında.
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: fz18

hakkaten çok pis fark yaptı Lakers ama sanırım geriden oldu bu fark olsun fark her zaman farktır.iyi tahmin doğrusu
    quote:

bu gece lakers cok pis fark atacak

bende geriden kastetmıstım zaten

• böyle havaya girmiyorlar mı denverlılar falan hele maç sonunda jr smith'in hareketleri nate robinson'ın smaç yarışması sonrası yaptığı hareketler gibiydi. bunlar da güzel bir dersi hakediyorlar la'de iyi bir ders veriri inşallah lakers ama bu kobe gasol ariza harici elemanlarla da zor iş.
  • Eğer takım kendine gelirse alırız seriyi. Kobe iyi oynuyor. Ama arkadaşlarından da biraz yardım gerekli. Seriyi geçeçeğimiz kanaatindeyim.
  • jr, yaptığın abartılı hareketlerini seri sonunda da görmek isteriz.

lakers turu vermez. yedekler kendilerine gelmeli. gerçi adam akıllı güvenilcek biride yok aralarında. 5. maçın başlarına çok iyi başlayacağımızı düşünüyorum. yeterki sonralardan cıvıtmayalım. phil, artık rotasyonda kalıcı bi değişikliğin zamanı geldi yahu...
  • Denver hücüm ribaundları ve kenardan gelen yardımla aldı maçı. Maçı daha çok istediler. Lakers'ta ise Odom ve Fisher yokları oynuyor
    Şu hakemlerin durumu ne olacak? Çok basit faüller çalıp seyir zevkimizin içine ediyorlar. Çalmadıkları da var tabii. Kobe'ye takılan çelme, Jr. Smith'in şaklabanlıkları. Denver seyircisi, Kobe faul atarken "Kobe sucks" mı dedi? ben mi yanlış duydum. Böyle bağırdılarsa önlem almaları gerek. Alınmazsa bu sefer karşılık olarak Lakers seyircisi de böyle yaparsa NBA'e hiç yakışmaz.

• Jones un yaptığı 2 abartı hareket
  • JR de çok artistlendi:P
  • Bu seneki Euroleague final four maçlarını izletsinler bu hakemlere. Nerede faul çalınıp-çalınmayacağını öğrensinler. Hemen hemen herşeye faul çalan Nba hakemi mi olur? Gecenin bir saatinde Nba maçı izleyeceğim diye kalk, faul ve serbest atış izle
  • quote:

Orjinalden alıntı: kobEren

jr, yaptığın abartılı hareketlerini seri sonunda da görmek isteriz.

lakers turu vermez. yedekler kendilerine gelmeli. gerçi adam akıllı güvenilcek biride yok aralarında. 5. maçın başlarına çok iyi başlayacağımızı düşünüyorum. yeterki sonralardan cıvıtmayalım. phil, artık rotasyonda kalıcı bi değişikliğin zamanı geldi yahu...

o karın ağrısı yüzünden lakers ı destekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

Bu seneki Euroleague final four maçlarını izletsinler bu hakemlere. Nerede faul çalınıp-çalınmayacağını öğrensinler. Hemen hemen herşeye faul çalan Nba hakemi mi olur? Gecenin bir saatinde Nba maçı izleyeceğim diye kalk, faul ve serbest atış izle

aynen.. şu maçları EL hakemleri yönetse böyle saçmalıklar olmaz adam gibi basketbol izleriz..
  • Lakers,bu seriyi alır.Bu sene hakemleri pek beğenmedim,Orlando maçında da hatalı kararlar oldu,bu seride de.
  • Fena iş yapmıyoruz,ribauntlara iyi hazırlamışlar kendilerini(en azından 4.maça göre iyi).Kobe'de fazla etkili değil,oyuna girerse belki farkı açabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağrışş -- 28 Mayıs 2009; 5:31:28 >
  • bu kez sadece ikinci yarıyı izlemek için geç kalktim. Neyse maçta kopma da yok henüz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuatturkrap

bu kez sadece ikinci yarıyı izlemek için geç kalktim. Neyse maçta kopma da yok henüz..

Hocam kalk kalk sarıyor maç
    Yenilsekte umrumda değil zevk alıyorum özellikle bu maçın ilk yarısı gayet zevkliydi
  • 3 çeyrekte berabere sonuçlandı birazdan 4 çeyrek başlıyacak.
  • Hakemler çıldırdı, çıldırttı...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.