Şimdi Ara

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
274
Cevap
0
Favori
7.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets (Batı Konferansı Final Eşleşmesi)

(En Son Oy Tarihi: 28.5.2009)
Giriş
  • Lakers 10 sayı fark ile önde Denver çok bocalıyor hem savunmada hemde hücumda.Maçın bimesine 6.30 dk var mola alındı.
  • Hakem bir kez daha çıldırttı.Nene'ye çalınan 3 faul faul değil, Nene çıkınca pota altı zayıfladı, Denver'a maç kazandıran hücum ribaundan oldular.Maçı kaybederlerse tek sebebi budur başka birşey değil.
  • Bu hakemlere hakikaten diyecek söz yok

SOn çeyreğe kadar maç berabere ama son çeyrek kopmuş maç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marophat

Hakem bir kez daha çıldırttı.Nene'ye çalınan 3 faul faul değil, Nene çıkınca pota altı zayıfladı, Denver'a maç kazandıran hücum ribaundan oldular.Maçı kaybederlerse tek sebebi budur başka birşey değil.

eeee
    denver da da nuggets için işler öyleydi saha avantajı çok önemli
    odom ve gasol iyi oynadılar pota altında resmen geçit vermediler
    shannon brown da ateşledi takımı lakers geriden geldi ve kazandı
    kobe e pek iş de düşmedi zaten
    ama yaptığı top kayıpları

• Gasol tek kelimeyle devleşti bugün
  • Bu J.R.Smith ne ayaktır ya... Tek başına Yaktı Denver ı... SlamDunkContest e katılsın o sadece başkada bir halt olmaz...
  • Brown maçı Lakers'e döndürdü,ateşleme bujisi gibiydi maşallah,Lakers'in marş basmazdı o olmasa idi,4. periyod belli ki uzatmalara gidecekti maç. Onun agresif savunması Lakers'e ivme getirdi.

Yine de Lakers'in oyunu ışık vermedi,skora bakıp aldanmamak alzım,Denver evinde maç vermez.Son maç L.A'de çıkacak takım belli olur.
  • ota b.ka düdük çikıyor diye eleştirelen hakemler şimdi de tam tersini yapıp düdükleri yuttular. son periyot neydi öyle nene'ye çalınanlar, melo'nun penetrelerinde çalınmayanlar, bi de hatırladığım odom'un k-mart'a yaptığı sözde blok. rakibi tahrik edici hareketlere tekniği anında yapıştıran hakemler bu uygulamayı da pas geçtiler. neresinden bakarsan bak rezalet bir yönetim vardı. böyle olunca da yine hakemler bir maçın daha önüne geçmiş oldular. bir yıl boyunca biz bunu mu bekledik be yemişim böyle playoffu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quak -- 28 Mayıs 2009; 14:03:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: marophat

Hakem bir kez daha çıldırttı.Nene'ye çalınan 3 faul faul değil, Nene çıkınca pota altı zayıfladı, Denver'a maç kazandıran hücum ribaundan oldular.Maçı kaybederlerse tek sebebi budur başka birşey değil.

Bir önceki maç için "Lakers hakemlerden şikayet etmesin bence" diyen birinin, Denver'ın yenilmesini hakemlere bağlaması ilginç.

quote:

Orjinalden alıntı: quaking

ota b.ka düdük çikıyor diye eleştirelen hakemler şimdi de tam tersini yapıp düdükleri yuttular.

Bu seride hakemler standartı bir türlü tutturamıyor. NBA şampiyonuna "World Champion" diyeceklerine şu hakemlere el stınlar. Hakem konusunda Avrupa'yı örnek alsınlar. NBA hakemleri hata yapma sınırını çoktan aştılar. Bu kadar hataya "hakemdir, hata yapar" diye geçiştirilemez.

Odom'un etkili oyunu takıma hemen yansıdı. Daha önce neredeydin be adam

• quote:

Orjinalden alıntı: Malazgirt

Odom'un etkili oyunu takıma hemen yansıdı. Daha önce neredeydin be adam

Adam sakat sakat oynuyor daha napsın yeni kendine geliyor...
  • Go LaL
  • Yahu bu seride bir maçı da canlı izlemek kısmet olmadı. Ama Lakers'ımı can-ı gönülden destekliyorum.
    Bu sene Houston serisinde gereksiz yere zorlandığımızı düşünüyorum. Umarım, Denver'da son maça kalmaz. Ama kalacağa benziyor.. Denver'ın bu sene yükselen performansını göz ardı etmek yanlış olur tabiki.
    Önümüzdeki Steples'taki maçı izleyeceğim inşallah

Bu sene ŞAM-Pİ-YON-UZ!
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_Legend..

Yahu bu seride bir maçı da canlı izlemek kısmet olmadı. Ama Lakers'ımı can-ı gönülden destekliyorum.
    Bu sene Houston serisinde gereksiz yere zorlandığımızı düşünüyorum. Umarım, Denver'da son maça kalmaz. Ama kalacağa benziyor.. Denver'ın bu sene yükselen performansını göz ardı etmek yanlış olur tabiki.
    Önümüzdeki Steples'taki maçı izleyeceğim inşallah

Bu sene ŞAM-Pİ-YON-UZ!

kobe kendini pek yormadı 5. maçta
    bence 6. maçta büyük bir patlama yaparak seriyi bitiricek gibime geliyor

• Hadi bakalım maç nolacak? Bugun izleyeceğim.

Bu arada dün doğum günümde arkadaşlarım bana LeBron T-shirti almışlar. Yapılır mı bu bana? Gerçi LeBronda fena değil hani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 29 Mayıs 2009; 18:45:36 >
  • uzatmayın be şu seriyi son maça. zaten maçlar başa baş gidiyor. 7. maçta neyin ne olacağı belli olmaz. iki üçlük yer yeniliriz. bu strese, bu riske girmemek lazım. alında gelin ulan!
  • kobe ve ariza takımı sırtladı ilk yarıda ve fark 13 sayı lakers lehine
    jr.smith de olmasa denver ın vay haline
  • maç bitti 4-2 oldu gibi artık
  • Hırslı, istekli ve yüksek tempolu oynayan Denver, 5. maçın kaybedilmesiyle psikolojik olarak etkilenmiş. Döküldüler. Lakers ise bu maçı alıp işi bitirelim der gibi çok istekliydi. Zorlanmadan kazandı. Özellikle Kobe bu maçı çok istemiş. O kadar dayak yedi, cevap vererek noktayı koyayım dedi heralde
  • Alarmı ertele ertele bi uyandm fark 20 ve son çeyrek. Keşke uyanamasaydım. Lakers 4 haziran'a kadar iyi dinlenir bu bi avantaj. Eğer magic gelirse saha avantajı da olacak, her şey düzeliyor lakers cephesinde. Denver'ı da tebrik etmek lazım. Sezon başındaki dağınık takım bi takasla buraya kadar geldi. Billups iyi durumda iken bi daha burayı zorlayabilirler..
  • Denver sanki 3-0 öndeymiş gibi başladı maça daha sonra da ara ara parlayıp genelde de fazla bir varlık gösteremeden elendiler.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.