Şimdi Ara

loss problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Ankara/Eryaman`da oturuyorum sizde nette problem varmı benim ki dökülüyor adeta 10mgb kullanıcısıyım.

loss problemi

loss problemi

loss testini geçemiyor

• bende eryamanda oturuyorum 3 haftadır bendede sorunlar var daha bağlatalı 5 hafta oldu ilk 2 hafta hiç sorun yoktu
    şimdi ise ping tavan yaptı download ayrı sıkıntı jitter uçmuş durumda teknik desteği aradım bir sorun görünmüyor sorun olunca arayın dedi görevli
    .... herneyse en sonunda dayanamadım mail attım 5 gün önce hala da cevap yok nasıl ilgilenmiyorlar ayıp ya ttnetten kurtulduk derken olaya bak.
  • bizim kayıpa yetkili geldi problem varmı dedi bende internet neden yavaş diye sordum ağımızı genişletiyoruz ondandır dedi...
  • Packet loss testi için java gerekiyor diye hatırlıyorum. Testi o yüzden başlatamamış sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.

Packet loss testi için java gerekiyor diye hatırlıyorum. Testi o yüzden başlatamamış sistem.

java yüklü olmayınca test hiç açılmıyor, java yüklemesi için yönlendiriyor.
    superonlinedan mail geldi ilgileneceklermiş, bakalım nolacak.

Edit: bağlantımı düzeltmişler hiç sorun kalmadı inş. böyle devam eder.yanlız adamlar ne telefon etti nede düzelttik diye mail attı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |PASHA|TR-WOLF -- 1 Kasım 2010; 12:32:42 >
  • sizde devam ediyor mu paket kaybı? ben de eryaman'dayım ve 10mbit fiber kullanıyorum. nerdeyse 3-4 haftadır yurtiçi superonline serverlarına ping atarken bile paket kaybı yaşıyorum. teknik destekle uğraşsam mı bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagner

sizde devam ediyor mu paket kaybı? ben de eryaman'dayım ve 10mbit fiber kullanıyorum. nerdeyse 3-4 haftadır yurtiçi superonline serverlarına ping atarken bile paket kaybı yaşıyorum. teknik destekle uğraşsam mı bilemedim

erken sevinmişim düzelttiler diye gene aynı devam. eryamanda sorun var herhalde ama kimsenin ilgilendiği yok
  • bugün daha berbat ya
  • berbattan da öte ne yazık ki. online oyun oynamak hayal oldu.
  • berbat hafif kalır evet. 56k bağlantılı dönemlere geri döndük desek yeridir. normalde 2 saniyede açılan yabancı forumun bir sayfası 1 dakikadır açılmaya çalışıyo. google dnse attığım pingler 3 haneli rakamlara çıktı ve gittikçe yükseliyo. lanet olsun ya 10 senedir internet kullanıyorum şu ülkede sorunsuz bi sene geçmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.