Şimdi Ara

LOST 4.sezon ile ilgli küçük bir teori (Dikkat Spoiler içerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
14.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abicim ne biçim şeydir bu yahu!
    keşke her hafta bizmkiler gibi 1 bölüm yayınlansa da izlesek çok fazla ara veriyolar!
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

Fısıltılarla ilgili teorimi de siteme koydum.

LOST 4.sezon ile ilgli küçük bir teori (Dikkat Spoiler içerir)

REsimde Sawyer'ın fısıltıları duyduğu bir anı görüyorsunuz..

Özellikle Daniella’nın , Sayid’e anlattıklarına takılıp , fısıltılar ile Others’ı hep birbirirleriyle özdeştirdik.Başka bir ifade ile , fısıltıların hep others’a ait olduğunu düşündük.

Fısıltıların ön plana çıktığı sahneleri izledikten sonra senaristlerin bizi Daniella vasıtasıyla yanılttıklarına karar verdim.

Zira fısıltıların duyulduğu sahnelerde her ne hikmet ise others’a hiç rastlamadık.Buradan yola çıkarak fısıltılı sahneleri tekrar odaklandım.Aslında senaristler gözümüze soka soka fısıltılarla ilgili bir ipucu verdiler bize.Shannon ile Walt’ın çadırın içinde karşılaştıkları sahnede , Walt nedense fısıldayarak konuşmuştu.Teorimi en çok güçlendiren sahne ise Shannon’un ana Lucia tarafından vurulduğu sahne idi.

devamı ;

http://www.ozguroz.com/modules/news/article.php?storyid=99

o FIsıltıları teke tek ayıırarak dınlemeye calısırsan sawyera fısıldayanın sawyerının TOM SAWYER sanıp oldurdugu kısı olduuunu annarsın

• teoriler harbi çok sağlam.blogunu da okudum sen bu işi biliyosun tebrikler
  • tekrar hortlattim topiği..

4.sezonla ilgili kazanı kaynatalım
  • bu dizi adamı deli eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: orcuncem

peki 3. sezonun final bölümünde kate ile jack in konuşması gerçeken kurtuldurlarmı yoksa hayal ürünü mü sizce bence gerçekse saçmalık olmuş daha 6. sezona kadar gidecei söyleniyor nasıl idare edecekler daha adanın tüm sırları duruyor yoksa gelecek ile geçmiş arasınada yine bağlantı kurarakmı sürdürecekler

Benim Teorim: Adadan Bir Şekilde Jack Ve Kate Kurtulmuşlar,Adadaki Diğer Elemanlar Adada Kalmışlar Çünkü Adada Mutlulardır,Jack Ve Kate İse Adadaki Yaşantılarını Özlemiştirler(Gerçek Hayatı İkiside İdame Ettirememektedirler Ve Gerçek Hayatta İkiside Mutsuzdur)Adaya Tekrar Dönmek İstemektedirler,Tabi Adaya Jack Ve Kate Döndükten Sonra Yeni Düşmanlarında Gelmesi Kaçınılmazdır Ve Hikaye Böyle Devam Etmektedir...

Bakalım Nasıl Başlayacak 4.Sezon Herkesin Aklında Soru İşareti Var

• quote:

Orjinalden alıntı: hellcat876

Benim Teorim: Adadan Bir Şekilde Jack Ve Kate Kurtulmuşlar,Adadaki Diğer Elemanlar Adada Kalmışlar Çünkü Adada Mutlulardır,Jack Ve Kate İse Adadaki Yaşantılarını Özlemiştirler(Gerçek Hayatı İkiside İdame Ettirememektedirler Ve Gerçek Hayatta İkiside Mutsuzdur)Adaya Tekrar Dönmek İstemektedirler,Tabi Adaya Jack Ve Kate Döndükten Sonra Yeni Düşmanlarında Gelmesi Kaçınılmazdır Ve Hikaye Böyle Devam Etmektedir...

Bakalım Nasıl Başlayacak 4.Sezon Herkesin Aklında Soru İşareti Var

kusura bakma ama teorin çok komik

• quote:

Orjinalden alıntı: dodokirac

quote:

Fısıltılarla ilgili teorimi de siteme koydum.

LOST 4.sezon ile ilgli küçük bir teori (Dikkat Spoiler içerir)

REsimde Sawyer'ın fısıltıları duyduğu bir anı görüyorsunuz..

Özellikle Daniella’nın , Sayid’e anlattıklarına takılıp , fısıltılar ile Others’ı hep birbirirleriyle özdeştirdik.Başka bir ifade ile , fısıltıların hep others’a ait olduğunu düşündük.

Fısıltıların ön plana çıktığı sahneleri izledikten sonra senaristlerin bizi Daniella vasıtasıyla yanılttıklarına karar verdim.

Zira fısıltıların duyulduğu sahnelerde her ne hikmet ise others’a hiç rastlamadık.Buradan yola çıkarak fısıltılı sahneleri tekrar odaklandım.Aslında senaristler gözümüze soka soka fısıltılarla ilgili bir ipucu verdiler bize.Shannon ile Walt’ın çadırın içinde karşılaştıkları sahnede , Walt nedense fısıldayarak konuşmuştu.Teorimi en çok güçlendiren sahne ise Shannon’un ana Lucia tarafından vurulduğu sahne idi.

devamı ;

http://www.ozguroz.com/modules/news/article.php?storyid=99

o FIsıltıları teke tek ayıırarak dınlemeye calısırsan sawyera fısıldayanın sawyerının TOM SAWYER sanıp oldurdugu kısı olduuunu annarsın

hadi canım oha

• dizide her bölümde o kadar çok soru verdiler ki zamanında tartışılıp unutulan birçok şey var
    mesela uçan bi kuşun Hurley demesinin nasıl bi açıklaması olabilir?
    Benjamin'in küçükken karşılaştığı bi insan,Ben büyüdüğü halde nasıl yaşlanmadan kalabilir?
    Ada,Others'ın elinde olduğu halde Dharma neden yiyecek göndersin ve asla bulunamayan bu adaya yiyecekleri hangi uçan alet bırakabilir?
    vsvs
  • Benjamin'in küçükken karşılaştığı bi insan,Ben büyüdüğü halde nasıl yaşlanmadan kalabilir?

Evet bende bunu çok merak ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Benjamin'in küçükken karşılaştığı bi insan,Ben büyüdüğü halde nasıl yaşlanmadan kalabilir?

Evet bende bunu çok merak ediyorum

yanlız o bi insan dediginizin de bi adı var
    adı Richard Alpert
    ve kesinlikle sorulacak en onemli sorulardan biri bu bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

dizide her bölümde o kadar çok soru verdiler ki zamanında tartışılıp unutulan birçok şey var
    mesela uçan bi kuşun Hurley demesinin nasıl bi açıklaması olabilir?
    Ada,Others'ın elinde olduğu halde Dharma neden yiyecek göndersin ve asla bulunamayan bu adaya yiyecekleri hangi uçan alet bırakabilir?
    vsvs

Benjamin'in günlüğü afişe oldu abi.(bir sayfası----benim sitede bulabilirsin.dilersen link veririm daha sonra)
    Günlükte erzak alımı aslında biraz ipuçları var.Benjamin'in taktik dehası o yardımların gelmesi..Şimdilik bunu diyebilirim ama ilgili günlüğü okudugunda zaten az çok belli oluyor hadise.

Benjamin'in küçükken karşılaştığı richard bence şuan gördüğümüz richard değil.Benjamin yönlendirme yaptığı birinsandı.Yani aslında gördüğü adam başkasıydı ancak onun gözüyle biz Richard gibi gördük onu.Biraz karışık ama seventh hel theory'e göz attıysan bu teori ile doğru orantılı bu tespitim.

Hurley kuşu ile ,ilgili şuana kadar hiçbir bilgi yok.O da önümüzedeki bölümlerde çözülecektir.

•  LOST 4.sezon ile ilgli küçük bir teori (Dikkat Spoiler içerir)

"_/12 Gelişmekte olan durum ile ilgili (R) ve (H) (ya da (M)) ile bu gece önemli bir buluşma (toplantı). Şu anda kasabadan ayrılışımızın üçüncü günündeyiz, ve korkarım taktiksel kaynaklarımın zirvesindeyim. (J)'nin sorgulamadığım gündemi yine de aceleye getirilmiş ve zor, ve hazırlanmak için zamanımız olmasını dilerdim, sadece askeri saldırı için değil, ama ortaklaşa/ortaklı bir mücadele (seferberlik) için. Arazide (mevsimlik) levazımımız (erzağımız) azaldı, ve, daha da önemlisi, uzun zamandır beklenen kamp teçhizat ikmalinin kaçırılması (yakalanamaması) (ve o kadar da kılpayı olduk ki !!!!) ve aynı şekilde su stoğuna giden yollarımız da kesildi. Çok acınacak ilkel bir ordu gibi gözüküyoruz. Söylemem gerekir ki, şartlar .....dıkça (burada okunamayan bir fiil var; muhtemelen "kötüleştikçe" diyordur) maneviyat (moral) da çöktü (azaldı), tüm bunlar için endişeleniyorum."

• teşekkür ederim OzgurOz,senin sitene göz atıyorum ara ara ama bu gözümden kaçmış
  • up
  • Walt ile ilgili birşeyde ben söyleyeyim.Walt'ın flashbacklerinde üvey babası yanındayken Walt çizgi roman okuyordu hani ve kuş vardı resimde sonra birden bir kuş yanlarındaki cama çarptı ve öldü.Adada da bir çizgi roman vardı ondada ayı vardı Micheal Walt'a sinirlenip onu yakmıştı ondada kutup ayısı resmi vardı ve hemen sonra walt kaçtıktan sonra micheal ile john onu bulmaya gittiklerinde Walt'a kutup ayısı saldırıyordu.

Yani demek istediğim Walt'ın çizgi romanda gördüğü resimler gerçekleşiyor.En azından bir şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Espâda -- 15 Ekim 2007; 13:44:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Walt ile ilgili birşeyde ben söyleyeyim.Walt'ın flashbacklerinde üvey babası yanındayken Walt çizgi roman okuyordu hani ve kuş vardı resimde sonra birden bir kuş yanlarındaki cama çarptı ve öldü.Adada da bir çizgi roman vardı ondada ayı vardı Micheal Walt'a sinirlenip onu yakmıştı ondada kutup ayısı resmi vardı ve hemen sonra walt kaçtıktan sonra micheal ile john onu bulmaya gittiklerinde Walt'a kutup ayısı saldırıyordu.

Yani demek istediğim Walt'ın çizgi romanda gördüğü resimler gerçekleşiyor.En azından bir şekilde.

Walt'ın elindeki çizgi roman aslında Hurley'in uçakta okuduğu çizgi roman.Çizgi romanda gösterilenleri dikkatlice bir hatırlarsanız , (benim ayıdan ziyade bu dikkatimi çekmişti) kafasına kablolar bağlanmış uzaylı yaratıktı.Bu da benim her zaman gündeme getirdiğim başkalaşmış/değiştirilmiş hatıralar teorisini güçlendiriyor.

• Hadi başka teorisi olan yazsın
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

Walt ile ilgili birşeyde ben söyleyeyim.Walt'ın flashbacklerinde üvey babası yanındayken Walt çizgi roman okuyordu hani ve kuş vardı resimde sonra birden bir kuş yanlarındaki cama çarptı ve öldü.Adada da bir çizgi roman vardı ondada ayı vardı Micheal Walt'a sinirlenip onu yakmıştı ondada kutup ayısı resmi vardı ve hemen sonra walt kaçtıktan sonra micheal ile john onu bulmaya gittiklerinde Walt'a kutup ayısı saldırıyordu.

Walt'ın elindeki çizgi roman aslında Hurley'in uçakta okuduğu çizgi roman.Çizgi romanda gösterilenleri dikkatlice bir hatırlarsanız , (benim ayıdan ziyade bu dikkatimi çekmişti) kafasına kablolar bağlanmış uzaylı yaratıktı.Bu da benim her zaman gündeme getirdiğim başkalaşmış/değiştirilmiş hatıralar teorisini güçlendiriyor.

uzaylı fobim var ve uzaylıyı gördüğümden beri cikacak diye ödüm kopuyor ama benimde dikkatimi cekti..bu arada bence ben in kücüklüğünde gördüğü adam simdiki adamin babasi olabilir...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.