Şimdi Ara

LOST 4.sezon ile ilgli küçük bir teori (Dikkat Spoiler içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
14.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: hellcat876

quote:

Orjinalden alıntı: orcuncem

peki 3. sezonun final bölümünde kate ile jack in konuşması gerçeken kurtuldurlarmı yoksa hayal ürünü mü sizce bence gerçekse saçmalık olmuş daha 6. sezona kadar gidecei söyleniyor nasıl idare edecekler daha adanın tüm sırları duruyor yoksa gelecek ile geçmiş arasınada yine bağlantı kurarakmı sürdürecekler

Benim Teorim: Adadan Bir Şekilde Jack Ve Kate Kurtulmuşlar,Adadaki Diğer Elemanlar Adada Kalmışlar Çünkü Adada Mutlulardır,Jack Ve Kate İse Adadaki Yaşantılarını Özlemiştirler(Gerçek Hayatı İkiside İdame Ettirememektedirler Ve Gerçek Hayatta İkiside Mutsuzdur)Adaya Tekrar Dönmek İstemektedirler,Tabi Adaya Jack Ve Kate Döndükten Sonra Yeni Düşmanlarında Gelmesi Kaçınılmazdır Ve Hikaye Böyle Devam Etmektedir...

Bakalım Nasıl Başlayacak 4.Sezon Herkesin Aklında Soru İşareti Var

Son bolumde gordugumuz flash future idi.Yani gelecekde ya$anacak $eyleri gostermi$lerdi.4. sezon adada ba$layacak.

• konunun hiç bir yerini okumadım

yeni başladım diziyi izlemeye... sezon 2 bölüm 4

dizi iyi gidiyo.. sinema tadında... özellikle 2. sezon başı bana testereyi anımsattı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 29 Kasım 2007; 6:56:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

uzaylı fobim var ve uzaylıyı gördüğümden beri cikacak diye ödüm kopuyor ama benimde dikkatimi cekti..bu arada bence ben in kücüklüğünde gördüğü adam simdiki adamin babasi olabilir...

Sanmıyorum..Ben'in küçüklüğünde gördüğü kişi herkimse , Ben onu Richard gibi imgeleştirdiği için biz de onu öyle gördük diyorum ben.

Ya da belki de Jacob'dur o..Zira Jacob'un istediği forma girebildiğini biliyoruz.
  • Jakop neden ışık sevmiyor ve neden o kulubede oturuyor? Hz.musanın tanrıyla konuşması gibi ben de jakopla mı görüşüyor..vs vs
  • arkadaslar benımde bı düşüncem var daha dorusu dikatımı çeken bıse ısımlerı tam hatırlayamıorum kusura bakmayın sımdı soyle anlatıyım 2 kısı vardı orumcek ısırınca hurley ve saz arkadasları olduler dıye gomuyolardı kız oyuncuydu neyse hurley bunun senaryosunu okudu ve soyle dedı woww x kotu karaktermıydı demek asıl kotu adamı 4.sezonun basında acıklıyolar...ben buna dayanarak dıyorumki bence asıl onemlı karakterı 4.sezonun basında acıklayacaklar
  • quote:

Orjinalden alıntı: orcuncem

peki 3. sezonun final bölümünde kate ile jack in konuşması gerçeken kurtuldurlarmı yoksa hayal ürünü mü sizce bence gerçekse saçmalık olmuş daha 6. sezona kadar gidecei söyleniyor nasıl idare edecekler daha adanın tüm sırları duruyor yoksa gelecek ile geçmiş arasınada yine bağlantı kurarakmı sürdürecekler

Belki 6. sezona kadar flashforward yaparak geleceği gösterip, adadaki hayatla diziyi devam ettirebilirler. 6.sezonda da bir şekilde kurtulurlar. Ama Naominin ekibi eğer gerçekten kurtarma ekibi değilse bu olabilir. Of kafayı yicem başlasın şu 4.sezon artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 4 Aralık 2007; 17:18:34 >
  • Jacop (Yakup 'un) Black Smoke Oldugu kesinmi? imgelere black smoke değilde , giren sadece Jacob sa bunu nerden biliyoruz
  • ASlında kesin olan şey..Black Smoke'un istediği forma girdiği.
    Seventh Heal Theory'sine göre Jacob , black smoke olduğu için ben de öyle söyledim
  • Bence düşük ihtimal..kara duman köye girmesin diye çit kullanıyorlardı..gerçi koskoca duman nası üstten geçemiyor anlamadım ya neyse :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Bence düşük ihtimal..kara duman köye girmesin diye çit kullanıyorlardı..gerçi koskoca duman nası üstten geçemiyor anlamadım ya neyse :)

O çit değil manyetik dalga yayıyo yani görünmeyen bir duvarda diyebiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: OzgurOz

Sitemde belirtmiştim.Resimleriyle bulabilrisiniz ben burada kısaca özetliim.

LOST 4.sezon ile ilgli küçük bir teori (Dikkat Spoiler içerir)

Alvar Hano'nnun dedesi Magnus Hanso , köleleri ile denizaşırı ticaret yapan bir tüccardır.Birgün yine denizde iken bir fırtınaya yakalanır.Fırtına neticesinde gemisi parçalanır , köleleri ölür ancak kendisine birsey olmaz.Sağ salim bir adaya çıkar.

Çok garip bir şekilde kaza anındaki kölelerinin feryatlarını duyar adada iken.Köleleri ile aynı dili konuşamamasına rağmen , bu gaipten gelen sesler(fısıltılar) bu feryatların adeta tercümanı gibidir.Adanın içerilerine doğru girdiği sırada bu seslerin gideerek arttığını farkeder.Nihayet ada içindeki bir kayadan bu seslerin geldiğini anlar..Kayaya yaklaştığında şunu farkeder.Kaya ona gelecekle ilgili bir takım şeyler fısıldamaktadır.Olacak savaşlar vs vs..Akıllı bir tüccar olan Magnus bundan para kazanabileceğini düşünür.
    Savaşa girecek ülkelere muhimmat satmak onu belki de zengin edecektir.Hemen bir sal yapar adadan ayrılır ve bundan kimseye bahsetmemeye kara r verir.Ve bu sır sadece Hanso ailesinin bir sırrı olarak kalır.Ancak bu sır ile sadece Alvar Hanso ilgilenir.

Bu dönemlerde Valenzetti adındaki bir matematikçi 4,8,15,16,23,42 rakamlarının dünyanın sonunu getirecek bir formulun parçaları olduğunu birkaç yerde açıklar.Bu açıklamları saçma bulunan Valenzetti ile Alvar Hanso ilgilenir.

Adadaki kayanın geleceği açıklaması ile bu matematiksel bulguları birleştirerek dünaynın refahı için kullanabileceğini düşünür.Bu yüzden Dharma'yı kurar.

Kayanın geçmişte yaşanan hatıraları , konuşmaları vs içerisine çektiğini dedesinden duyan Alvar.Bu hatıraları kayadan çekerek dünya lehine kullanabilmenin hesaplarını yapmaya başlar.Elektro manyetik bilim adamlarını adaya getirtir.Ancak bilimsel olarak bunu becermenin yolunu bulamazlar.

Daha sonra bazı özel yetenekli çocukları bulurlar.Bunlardan biri de Jacob'dur..Jacob , beyin gücü ile bazı küçük cisimleri oynatabilmektedir.Alvar Hanso'nun düşüncesi şudur.Küçük cisimleri yerinden oynatmayı başaran bu küçük çocuk , kayanın içerisindeki hatırları da bu enerjisiyle kendisine çekebilirdi.Bu sayede kaya içerisindeki pekçok önemli gelecek bilgisini elde etmiş olurlardı.

Hazırlıklar yapılıyor.Jacob taşın yakınında küçük bir kabin içerisine yerleştiriliyor.Bilim adamları da olayı an be an gözlemleyebilemek ve çıkabilecek tersliklerde müdahele etmek adına orada bulnuyorlar.

LOST 4.sezon ile ilgli küçük bir teori (Dikkat Spoiler içerir)

Ancak bir teslik oluyor.Bu terslik Marvin Candle'ın Swan istasyonundaki Oryantasyon videosundaki kza büyük bir ihtimalle..Enerjisini kullanarak JAcob , kayadan bilgileri absorve etmeye başlıyor.Ancak bir süre sonra kaya buna tepki veriyor ve büyük bir patlama oluyor.

Patlamadan sonra Jacob ortadan kayboluyor.Bilim adamları onun öldüğünü düşünüyorlar..Ama öyle olmuyor.Jacob'dan daha büyük bir enerjiye sahip olan Kaya , Jacob'u da kendine çekiyor.

Hikaye uzun..bundan sonrasını sitemden takip edebilirsiniz. :)
    Enteresan bir hikaye ama Jacob'u ve siyah duman'ı (cerberus) çok iyi anlatıyor

• Haklısın ama sonuçta görünmeyen duvarın üzerinden de geçmesi gerekiyordu..kate ve arkadaşları odun kütük felan geçmişlerdi sonuçta

quote:

Orjinalden alıntı: SharDDewiL

quote:

Orjinalden alıntı: avukatkemal

Bence düşük ihtimal..kara duman köye girmesin diye çit kullanıyorlardı..gerçi koskoca duman nası üstten geçemiyor anlamadım ya neyse :)

O çit değil manyetik dalga yayıyo yani görünmeyen bir duvarda diyebiliriz.
  • Abi o manyetik duvarın Mikhail'i de öldürmedeğini hatırlayın..

Manyetik duvar hakkında şuan konuşmak için biraz erken..
  • manyetik dalgalar bayatlamış demek
  • manyetik duvarın dereceleri yokmuydu ..
  • ya o BUKANIN değilmiydi benmi yanlış hatırlıyorum
  • mikhail'i ilk görünce (kameradan) ne ürkmüştüm ya ahh ah keşke hafızama reset atıp aynı heyecanla yeniden izlesem bölümleri
  • 3 Sezon daha sürecekmiş işin yoksa bekle :)
  • Teori mantıklı fakat Lost bu. 2 bölüm yayınlıyor tüm teorileri çöpe atıyoruz Senaristler bize inat sanki
  • unuttum yaf diziyi.hay aranıza bea
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.