Şimdi Ara

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
235
Cevap
11
Favori
14.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türe çok yabancıyım ama oyun bayağı içine çekti beni. Fakat oyuna giremiyorum Kadan serverında karakter açmıştım 30 level falan olmuştum. Ne yapmak lazım Eu West'te sıfırdan karakter mi açsak girebilmek için?

• Slen de oynayanlar var ise PM atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulspruta kullanıcısına yanıt

Free oynuyorsanız ( Founder's pack vs almadıysanız ) geçin derim. Level almak sıkıntı değil. Oyun 50'den sonra başlıyor.

• 50 level oldum ve oyundan sıkıldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynen hocam oyunda bayagi ilerlemissin tabi, herseyi gordun artik sikilman normal. He ben de bir 1100 olucam yarina ama oyunun baslarinda oldugum icin pek bir sey diyemem tabi, sen daha iyi biliyorsundur. Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 23 Şubat 2022; 10:18:15 >
  • Selamlar. Dün Chaotic Chuo’ya denk geldim 20-30 kişi falan vardı kestiler ama ben hiç damage vuramadım. Saldırılarımın hepsinde “blocked” yazdı ve damage vuramadığım için de reward alamadım, Tome bölümünde de ölmüş saymadı. O an chat’te sordum birisi 340 level olmam lazım dedi başka birisi 220 level ile reward aldığını yazdı. Doğrusu nedir bilen var mı? Item level’ım 240

• ekostros kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir evente gittiğin zaman event isminin başında köşeli parantez içinde minimum kaç ilvl olman gerektiği yazar. İlvl inin yettiği eventlere gitmelisin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba skiller konusunda bilgi verebilecek arkadaşlar var mı?

Procyon'da açsaydın yardımcı olurdum :D

• Anexilea kullanıcısına yanıt
    ÜZDÜN :(

Çok geç değilse geleyim 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 50'yi geçtikten sonra başlıyor oyun. Eğer zor değilse geç procyon'da 50 levelı; arada zorlanırsan dungeonlarda yardım ederim

• Anexilea kullanıcısına yanıt
    Çok sağ ol 🙏

Kadan'da 30 level hesap vardı, oyuna giremiyorum diye bıraktım orayı. Eu West'ten hesap açtım, 3. Hesap işkence olur muhtemelen. 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 25 Şubat 2022; 17:33:46 >
  • 1300 olduk sonunda, combat levelda 53 olmak uzere Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] 

• Arkadaşlar ben şimdi 50 oldum görevler vs hallettim powerpass alıp 2.karakteri 50 yaptım awaken skilli olsun tüm görevleri olsun yapılı gelmesi hoşuma gitti hem de ilk açtığım çok hoşuma gitmediği için bunu main karakter yapmak istiyorum fakat aklıma takılanlar var

Mesela ilk oynadığım karakterde 100lerce can iksiri var bunları aktaramıyoruz maalesef can iksiri yapmak zor mu? Ayrıca o bombalar, tüm kitle kontrol etkilerini silen sarı iksir vs bunlar da aktarılmıyor ve elimde baya mevcut.

powerpass yaptığım karakter ileride ana görevlerde sorun yaşar mı?

Harmony leapstone filan ortak mı? ana karakterde bound şeklinde x20 var ve bu da roster storage kısmına eklenmiyor. Yani aslında şimdiye kadar kastığım aktarılamayan şeyler dışında bir sıkıntı olmaz umarım. Tüm korsan paralarım elmaslarım vs zaten ortaktır diye düşünüyorum yok ileride sıkıntı çıkar derseniz mecburen ilk açtığım karakterle oynamaya devam edeceğim

Edit: Powerpass bastığım karakterde skill points eksik :D 263 tane var build yapamıyorum :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarıSarman -- 26 Şubat 2022; 20:6:36 >

• 420 Crystal ile Store'dan 30-days Christalline Aura almak mantıklı mı arkadaşlar?

Kesinlikle

• Diğer karaktere aktarma ile uğraşmayın, zaten hızlı gelişim için diğer karakterlerinde gear yükseltmesini yapmanız lazım. Günlük raid, abyys vs vs yapmak için.

yine de aktarma sorunuza cevap vereyim, bound olmayanları aktarabiliyorsunuz.

• Selamlar 302’den 340 a çıkmak için gear upgrade mi yapmak zorundayım? Loot imkanı yok sanırım. 302 ile girebildiğim yerler en fazla 302 gear atıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Selamlar 302’den 340 a çıkmak için gear upgrade mi yapmak zorundayım? Loot imkanı yok sanırım. 302 ile girebildiğim yerler en fazla 302 gear atıyor.
    Gear honing alanında upgrade yapman gerekiyor hocam.

• İnternette bir arkadaş tavsiye vermiş çok dua ettim kendisine, buraya yazayım belki birine faydası olur.

Makro atayabileceğiniz klavye ya da mouse varsa art arda "G" ye basarak makro kaydedin. Makroyu atadığınız tuş otomatik g spamlayacak; tek tuşla tüm gereksiz konuşmaları geçip, görevi tamamlayıp, ödülleri alacaksınız Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] 

Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 4 Mart 2022; 21:24:15 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.