< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Lost Ark (Çıktı) [PC ANA KONU] (10. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
abandon yapıp görevi veren npc'ye tekrar gidin
-
teşekkürler hocam hallettim
-
Şimdi ne diyosunuz kimler oynamalı bı mereti?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
daha önce hiç mmorpg oynamadım. bu oyunun olayı nedir? ne yapmak lazım?
-
arkdaslar merhaba bir sorum olacakti , arkadasimla ayni serverde oynuyoruz , fakat o farkli bir haritada sanirim beraber nasil oynayabiliriz ? ayni kanala geciyoruz fakat ayni yere nasil gelecegiz ?
-
Avrupa sunucusunda oynamak icin sabahin 7’sinde girmek lazim sanirim. Hafta sonu hic oynanmiyor. Hazir oyunun bile basit bir server isini halledemeyen amazort Rusya vpn sart olmasa senin o dandik sunucularinin yanindan bile gecilmezdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mokoko server’ın da olanlar ve guild kuranlar var mı? Anlık bilgi alışverişi yapabileceğimiz bir guild veya discord grubu kurulabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz duzenleme yaptim karakterimde.
-
ikinizinde teleportu açık bir mape ışınlanın ve buluşun. en kolay yolu bu.
-
tesekkür ederim cevap icin.
-
bende avrupa sunucunda oynuyorum fakat suana kadar oyle cok fazla bir bekleme yasamadim. ama insanlar cok sikayetci. bugun her girisimde direk girdim oyuna.
-
Düzenli günlük giriş yapan end game içerikleri temizlemek isteyen rekabetçi arkadaşlar varsa pmden ulaşabilir. Raid, abyss dungeon vs. için grup kuruyorum böylece içerikleri daha rahat temizleriz alt çarlarımızı daha rahat boostlarız.
-
-
Oyunu beğenmeyen tek ben miyim ?
New World bile bundan çok ama çok güzeldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
New world nasıl güzeldi sürekli aynı yaratıkları kesiyordun. Mobları kopyala yapıştır yapmışlardı.
-
Evet bir tek sizsiniz
-
Engraving hakkında bir soru soracağım. Az önce uncommon yeşil çantadan 20 tane "Mayhem" (Berserker) recipe çıkardım ve hepsini kullanıp Mayhem engraving'i açıp aktif ettim. Bundan sonra şunu farkettim aynı çantanın mavisinden de varmış aynı engraving'lerin mavi versiyonları. Yeşil ve mavi engraving arasındaki fark nedir ikisinde de aynı şeyler ve aynı değerler görünüyor
-
tier 2 yapmak için mavileri okumanız gerekiyor. 20 yeşil, 20 mavi, 20 mor şeklinde okuyarak ilerliyorsunuz.
-
thirain serverında 2 kişi oyuna başladık. guild'ına alacak var mı acaba bizi ?
yabancı guild da olabilir bizim için.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X