TNTde merakla yayınlanması beklenen LOST 7 Nisan pazartesi günü saat 21:15 de 1.sezondan itibaren başlıyor.LOST her pazartesi saat 21:15 de.Tekrarları ise her pazar saat 23:00 de.LOST severler kaçırmayın. TNT D-SMART 21.KANAL da
Tesekkürler fakat bununla ilgili topic vardı zaten...
turkce duplaj ise izlerim valla ama alt yazı ise hiç uraşamam neden diye soracaksanız yazıyımı ukuyayım yoksa diziyimi izleyeyim bana katılanlar şimdiden tsk ederim(alt yazı istemiyozzzz)
quote:
Orjinalden alıntı: senolcu
turkce duplaj ise izlerim valla ama alt yazı ise hiç uraşamam neden diye soracaksanız yazıyımı ukuyayım yoksa diziyimi izleyeyim bana katılanlar şimdiden tsk ederim(alt yazı istemiyozzzz)
herkes öyle diyordu yalnız 1. 2. bölmü izledikten sonra bir bakmış sezon 3 te
quote:
Orjinalden alıntı: satelite
quote:
herkes öyle diyordu yalnız 1. 2. bölmü izledikten sonra bir bakmış sezon 3 te
sen tnt de altyazısız film gördünmü
ooo iyi ya bend takip edecem 1. sezonu izldim tadı damağğımda kalmıştı
ben her gün görüyorum. her gün saat 21'de başlayan filmler türkçe dublajlı olarak yayınlanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: rocky20034
quote:
sen tnt de altyazısız film gördünmü
simdide dsmart mı alacagız yani!
Hayır. Tnt anten,kablo ve uydu sistemlerinde şifresiz yayın yapan bir kanaldır
quote:
Orjinalden alıntı: chemucell
simdide dsmart mı alacagız yani!
şifresiz olması çok güzel,bu yüzden kaliteli film ve dizileri izleme şansımız oluyor
hala izlemeyen kaldı mı lostu
ewet mesela ben
yaa arkadalar bu dızıyı hıc seyretmedım ne var bu dızıde pm atın lutfenn
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme