Şimdi Ara

Lost,Dexter,breaking bad izleyenler ne izliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lost ve dexter'dan sonra breaking bad'i de bitirmiş bulunuyorum ve büyük bir boşluktayım sanki^^ bu 3 diziyi izleyenler şimdilerde ne izliyor acaba? The walking dead ve how i met your mother izlemedeyim zaten. Game of thrones demeyin lütfen.
    Fringe nasıl acaba bunlardan sonra ?

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

lost ve dexter'dan sonra breaking bad'i de bitirmiş bulunuyorum ve büyük bir boşluktayım sanki^^ bu 3 diziyi izleyenler şimdilerde ne izliyor acaba? The walking dead ve how i met your mother izlemedeyim zaten. Game of thrones demeyin lütfen.

Oz
    Sherlock
    The Prisoner
    The Mentalist
    House of cards
    Sopranos
    The Wire
    Shameless
    The IT Crowd
    It's Always sunnyi n Philadelphia
    Homeland
  • bitenlerden spartacüsü devam edenlerden hannibalı öneririm senin saydıkların ve bu 2 dizi dışında birçok dizi izledim pek hoşuma gitmedi bir türlü izleyemiyorum ( six feet under,oz, the wire dahil)
  • Sons Of Anarchy ve True Detective.Başka diziler de izliyorum ama yazdığın diziler kalitesinde bu ikisi var sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üçünü de izledim, şuan vikings izliyorum. kesinlikle öneririm. başrol mükemmel oynuyor.
  • quote:

lost ve dexter'dan sonra breaking bad'i de bitirmiş bulunuyorum ve büyük bir boşluktayım sanki^^ bu 3 diziyi izleyenler şimdilerde ne izliyor acaba? The walking dead ve how i met your mother izlemedeyim zaten. Game of thrones demeyin lütfen.

öncelikle 24 ve chuck'ı önereyim

ben breaking bad'den sonra boardwalk empireyi izledim güzel dizidir tavsiye ederim

imzamdaki dizilerede göz gezdirebilirsiniz.

fringeye gelirsek iyi dizidir benim favorim olmasada izleyenlerin beğendiği dizilerden biridir. breaking bad'dan sonra izlenir mi? onu bilemem doğrusu.
  • quote:

Bence Fringe harika bir dizi. Gerçekten konusunu ve işlenişini, oyuncularını beğeniyorum. İzleyin kesinlikle.

Bir de ilk 10 bölüm bitmeden karar vermeyin ne yapacağınıza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İronik Adam -- 8 Mart 2014; 21:35:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fringe nasıl bir dizi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle Spartacus.
    Devam eden dizileri izlemek çok saçma bence 3-4 hafta sonra bile yeni bölüm çıkabiliyor zevki kaçıyor bana göre.Spartacus konusu falan harika tam bir erkek dizisi.İMDB puanıyla kalitesini anlarsın zaten.
  • Şuan izleyebileceğim tek dizi var. True Detective. Chole Karakterini herkes gibi seveceksin. İmdb de şuan zaten dizi bölümünde 2. sırada. Diziyi izledikten sonra yorumunu yazmayı unutma.
  • izleyecek dizi kalmadı

• Lost gibi bir dizi gelmez çok uzun bir süre , ama ondan sonra bir nebzede olsa Fringe idare etmişti bence kesinlikle izle bu tip diziler yok şuan

yinede tavsiye olarak

Warehouse 13
    Falling Skies
    Orphan Black
    Continuum
    Helix
  • Hannibal'a başla

• Fringe iyidir
  • Cevaplar için çok teşekkürler kontrol edeceğim ama ilk su Fringe ye bir bakayım ^^

• True Detective
    Black Sails
    Hannibal
    helix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lobo19 -- 9 Mart 2014; 11:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mıçanadam

izleyecek dizi kalmadı

aynen
  • Hannibal

• 3 efsane bitti. Onların yerini hiçbiri tutamayacak.. Fakat şu an The Walking Dead'i izliyorum keyifle.. Onun haricinde başka bir şey izlemiyorum.
  • saydıkarından sadece lost'u izledim diğerleri nedense hoşuma gitmedi zevk meselesi. ama eğer bol flashback li bişeyler istiyorsan ilk sezondan sonra devam etmemiş olsada flashforward'ı izlemeni tavsiye ederim kitabı da güzel dizi si de. gen ilk sezonda kesilmiş the event de gezel diziydi. fringe zaten güzel bir dizi ama hemen karar verme iki bölüm izledikten sonra bi 10 bölüm izle zaten jj abrams'ın dizilerinde bi özellik var diziler 2 ve 3 sezonda açılıyor. person of interes de ha keza iyi dizidir. son olarak true detective var ki bence diğer dizilerden daha farklı bir dizi güzelliği tartışılır ama herçekten çok güzel bir dizi. bu arada orphan balack de güzel bunda da yavaş yavaş flashback vermeye başladılar. birde The Booth at the End var çerezlik bir dizi mekan yok efekt yok sadece konuşma var ama müthiş bir kurgu var ortada sanal bir kurgu ama müthiş izlemeni tavsiye ederim. zaten bi gün otur 2 sezounu da izlersin her sezon 10 bölüm her bölüm 20 dk.

• True Detective izliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.