Şimdi Ara

Lost FİNAL Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.549
Cevap
8
Favori
98.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yarın saat 7'de ayaktayım.Yeni bölümü download'a bırakıp biraz daha uyurum.Altyazı 12 gibi çıkar mı acaba ?
  • Ah keşke yarın okul olmasa da hemen izleyebilsem 3 sene boyunca cumaları, perşembeleri, çarşambaları bana iple çektiren, 5 günde 3 sezon seyredip beni uykusuz bırakan dizi bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter 

Dexter
    House M.D
    How I Met Your Mother
    The Big Bang Theory
    Two And A Half Men
    Scrubs
    FlashForward
    Prison Break
    The OZ
    Supernatural
    Chuck
    Family Guy
    Gossip Girl
    Heroes
    South Park

Ve Lost

İlk izlediğim dizi Losttu.

Yukardaki serüvene başlatan Losttu.

Bitiyor.

aynen bende lostla başlamıştım yabancı dizilere.buruk bi sevincim var
  • Lost cuma değil miydi ya, nası bugün falan diyenler var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Lost cuma değil miydi ya, nası bugün falan diyenler var?

Lost normalde salı günü yayınlanıyor.Ama final bölümü olduğu için bügün yayınlanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Shadows

Lost cuma değil miydi ya, nası bugün falan diyenler var?

Yok yarın sabah yayınlanıyor. Final olduğu için özel olarak bu saate koymuşlar.

Benim de ilk başladığım dizi Lost'tu. 2007 Ağustos'da internet hızları 4 kat arttığında indirmeye başlamıştım. Bütün gün Lost izliyordum. Yarın bitiyor. Ne yalan söyleyeyim pek de merak etmiyorum açıkcası. Yine de tatmin edici bir final olur umarım.
  • Ben dizi max izleyeceğim valla sabaha kadar uyumak yok yola devam
  • her güzel şeyin bir sonu var maalesef
  • Hani 5 dakika dizi gösterildikten sonra geçen malum L O S T yazımız var ya.
    Son sezonu izlerken her bölümde içim cız etti o saniyelerde.

Burada final hariç herhangi bir konuda doya doya spoiler verebiliriz herhalde.
    Ne de olsa final konusu,buraya kadar izlemeyen girmez.
  • Zaman ne çabuk geçti be daha ilk bölümü hatırlıyorum ,bir oturuşta 5-6 bölüm izlemeden kalkamıyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter 

Dexter
    House M.D
    How I Met Your Mother
    The Big Bang Theory
    Two And A Half Men
    Scrubs
    FlashForward
    Prison Break
    The OZ
    Supernatural
    Chuck
    Family Guy
    Gossip Girl
    Heroes
    South Park

Ve Lost

İlk izlediğim dizi Losttu.

Yukardaki serüvene başlatan Losttu.

Bitiyor.

benimde izlediğim ilk diziydi vay be ne kadar cabuk gectı onca sene
  • Meğer başlangıcı olan herşeyin birde sonu varmış
  • Hiç gereği yoktu bence. Orada olan karışılık burdada olur. Konusu var nasılsa dizinin. Bitiyor sonunda. Beynimiz rahatlasın biraz.
  • Bitiyor ve üzülüyorum...
    Malesef yarın anca öğleden sonra izleyecem
    Off off şimdi canlı olarak izlemek vardı...
    Keşke bir sezon daha devam etseydi, ne kadar sıksa da bizi ben yine de izlemek istiyorum.
  • Ana Lost konusunu 30.sayfadan beri takip ediyorum ama uzun zamandır o konuya yazı yazmıyorum zamanında çok yazdık çok sabahladık vs.tanıyanlar bilenler bilir:)
    Efsanenin bitmesi gerçekten buruk bir duygu yaşatıyor insana,iyisiyle kötüsüyle kim ne derse desin Lost efsane oldu,belki herşey tam istediğimiz gibi olmadı yada çok daha fazla beklentilerimiz vardı ancak dediğim gibi iyisiyle kötüsüyle Lost 1 numara,yabancı dizi izleme tiryakiliğim Lostla başlamıştı ve o günden bu yana 20den fazla eski yeni yabancı diziyi bitirdim yada hala güncel olarak takip ediyorum,izlediğim tüm dizileri keyifle izledim ancak Lostun yeri her zaman ayrı,bir daha Lost gibisi gelir mi bilinmez..
  • Vay be bende ilk lostla başlamıştım. Keşke bitmese diycem bilmem doğru olurmu
    Ama güzel şeyler fazla sulanmadan tadında kalmalı. Bitmesi iyi olur...
  • Herkes duygusala bağlamış. Bitsinde kurtulalım, fazla uzamıştı.
  • Şimdiden veda yazımı yazayım ben duygularım tavan yapmışken :)

2006'nın başlarında başlamıştım bu maceraya. Hayatımda hiç dizi izlememiştim. Lost bendeki büyük döngünün başlangıcı oldu Neyse konudan sapmayalım. aslında konusu da saçma gelmişti ilk baştan. Ama şeytan dürttü bir yerden indirmeye başladım. İlk önce altyazıyla çok uğraştım. Tabi sürüm , program vs. bilgim yok o yüzden zorlandım. İlk önce dedim başlarım dizisine. Sonra bakınınca hallettim ve serüven başladı. Yaklaşık 2 günde güncele yetişmiştim. 2. sezon bitmişti yanlış hatırlamıyor isem. Daha sonra DH'yi buldum. Burada arkadaşlar beyin fırtınaları yapmaya başlamışlar bile. Tabi ben de dizide taze olduğumdan 1-2 birşey yazmıştım ama pek güzel olmuyordu haliyle. Neyse artık her haftayı iple çekmeye başladım. Her hafta ayrı heyecan tufanı. 4 yıldır heyecanımı 1 kere bile yitirmedim. Her Lost gününün gecesi acaba bugünkü bölümde neler olacak diye düşünüyordum yatarken. Bunu hiç bir dizi yaptıramadı bu güne kadar. 4 yıl her Lost haftası oldu bu olay. Ama şimdi bitiyor. Uğruna teorilerimizi döktüğümüz, sinirlendiğimiz, forumda makarasını yaptığımız, bazı bölümler ağladığımız,adrenalini tavan yaptırdığımız dizimiz bitiyor. Evet ilk başladığımda bu dizi bitmez demiştim. Ama her şeyin bir sonu varmış bunu anlıyorum. Bazı arkadaşlar son 2 sezondan hoşnut değiller. Ben tam aksine çok memnunum. Soruları cevaplamıyorlar. Belli olan birşeydi zaten soruları cevaplamayacakları. Ben cevaplara değil hikayenin beni alıp götürmesi için izliyorum Lost'u. Lost'u Lost yapan cevapları değil soruları ve gizemidir. O yüzden umuyorum ki çoğu soruyu cevaplamazlar ve daha sonradan yapacakları etkinliklerle açıklarlar. Dizinin her zamanki gibi gizemli ve kafalarda soru işaretleri bırakarak bitmesini istiyorum. Aslında Lost hiç bitmesin istiyorum. Yalvarsak da devam etmez artık. Efsane, televizyon tarihindeki bir devir bitiyor artık. Benim için diziler Lost ve diğerleri olarak 2ye ayrılıyor. Lost konusunda sürekli birlikte olduğumuz evohan,Darkness,photographer86(uzun zamandır aramızda yok ama), PHI, yekialem, EhrimeN ve aklıma daha gelmeyen birçok arkadaşa teşekkürü borç biliyorum. İnanıyorum ki Lost defterini yarın kapatmayacağız. Esas yarın açacağız. Daha birlikte bir sürü teori yazacağız. Çıkacak kitapları, ansiklopedileri okuyup çıkacak animasyonları izleyeceğiz, onları yorumlayacağız. En az bir 4 yıl daha birlikte oluruz umarım. Şu anda bunları yazarken gözlerim doldu. Uzun zamandır böyle duygu patlaması yaşamıyorum. Gerçekten etrafımdaki insalara bakarak söylüyorum bunu, Lost'u düzgün izlemeyen anlayamazmış. Lost'un geleceği en son noktalardan biri bu forumdur. Hiçbir yerde karşılaşmadığım teoriler yazılmıştır. Lost hakkında çeşitli monteler yapılmıştır ve nicesi. Şu anda bu yazıyı çoğu kişi okumayacak hatta bu kadar uzun yazılır mı el insan biraz kısa tutar insan diyecek. Aslında daha da yazarım ama yazamıyorum. Birkaç satır sonra tamamen ağlamaya başlarım büyük ihtimalle. O yüzden burada kesmek istiyorum.
    Namaste.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Herkes duygusala bağlamış. Bitsinde kurtulalım, fazla uzamıştı.

Katılıyorum.

Geçen sezonunda da adadan gitmeye çalışıyorlardı bu sezon sonunda da adadan gitmeye çalışıyorlar. Kafa karıştırıp uzatmaktan başka yaptıkları bir şey yok. Ben daha 15.bölümü izleyeceğim ama ortada açıklanan daha bir soru yok üzerine daha çok soru eklediler. Büyük ihtimal final yine bir soru ile bitecek çelişkili bir şey olacaktır. Millet bizi bu kadar konuştu hala konuşmaya devam etsin isteyeceklerdir.
  • 4 te değil mi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.