Şimdi Ara

Lost FİNAL Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
8
Favori
98.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kızmaca, gereksiz demece yok. En mantıkılısı buydu. Diğer konuyu kilitlemeyeceğim.
    Ama sadece bir ricam var. Bu konuya bölüm çıkmadan bölüm ile ilgili spoiler yazmayın buton kullansanız dahi.

Vedalaşmalarımızı burada yapalım. Daha sonra iki konuyu birleştireceğim.

• final bölümleri yayınlanırken burada mı yazışmamızı istiyorsun orasını tam anlıyamadım?

iki konudan birisi bölümler yayınlanırken kilitlensin.. milletin bir kısmı orada bir kısmı orada yazıyor olmasın reklam aralarında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 23 Mayıs 2010; 19:29:02 >
  • Ben şahsen bitirmeleri iyi oldu diyorum.Giderek saçmalamaya başladılar.
  • buradan da yazın lost konusunada bugün bitiyor nasıl olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacob108

buradan da yazın lost konusunada bugün bitiyor nasıl olsa

2dk lık mesaj arası süresi var.. reklamlar esnasında bunu mu bekliycez bir de? herkesin tek bir yerde bulunması daha iyi olur..
  • Final bölümünde burada bulunacağız arkadaşlar. Orada çok daha fazla karmaşa olur
  • canlı izleyen çok olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netell -- 23 Mayıs 2010; 19:38:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Final Fantasy 16 istek
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konunun açılması iyi olmuş.
  • Canlı izlemeye gerek yok. Normal izleyenler de burada bulunacak arkadaşlar. Diğer konuyu 1-2 günlüğüne kilitliyeceğim. Zaten eski sezonlardan takip edenler yok konuda. Yani biz bizeyiz birşey olmaz.
  • Lost son 1 haftadır iyi meşgul etti sizleri
  • Bence karışacak herkes ayrı yerlere yazacak.Öbür konunun kitlenmesi daha iyi olur.
  • En önemli konu spoiler. Final hakkında çıkan spoileri bilenler ve diziyi canlı izleyip sabah sularında spoiler verebilecek olanlar var. Şimdiden uyarıyorum onları spoiler konusunda. Kimse spoiler vermesin.
  • Dexter
    House M.D
    How I Met Your Mother
    The Big Bang Theory
    Two And A Half Men
    Scrubs
    FlashForward
    Prison Break
    The OZ
    Supernatural
    Chuck
    Family Guy
    Gossip Girl
    Heroes
    South Park

Ve Lost

İlk izlediğim dizi Losttu.

Yukardaki serüvene başlatan Losttu.

Bitiyor.
  • Lost'a başladığım zaman. Su çiçeği olmuştum. 8. sınıftaydım. Biraz geç su çiçeği olmuştum. Arkadaşım getirmişti o zaman Lost'un ilk sezonunu. 2 günde felan bitirmiştim. Vay be diyor insan. Bu hafta hem 24 hem Lost hem de FF bitiyor. Aynı duyguları 24 içinde hissediyorum. Ona 6. sınıfta öğretmen ingilizce diziler izleyin dediği için başlamıştım. Umuyorum ki süper bir final izleyeceğiz.
  • Of ya bir yanım finali izlemek için can atıyor diğer yandan da bitiyor diye üzülüyorum.
  • Konunun açılması iyi oldu bencede.Büyük karmaşa çıkacaktı diğer konumuzda.Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.Yarın okuldan gelir gelmez izlemeye balışacağım
  • arkadaşlar pilot bölümünün genişletilmiş versiyonunu nereden bulabilirim dedim saçma şekilde yazım silinmiş sebeb ne acaba, indiririm dedim diyemi, her hafta burada indirilen dizi konuşulmuyormu nedir amaç.
  • evet iyi olmuış bu konunun açılması
  • Ben yarın Konu Dışı/Off Topic'e toptan girmemeyi düşünüyorum.
  • Bence herkes lost izlerken yaşadığı anıları diziden nasıl keyif aldığını vs yazsın artık teori üretmeyelim işin hüzünlü tarafına bakalım bitiyor dizi nası olsa.Ben anlatayım ilk.Losta 2 sene önce yazın başlamıştım tabi ozaman 1-2-3 sezonları fln vardı hiçbirini izlememiştim.Yazın bi oturmuştum 1 ayda hepsini izlemiştim akşamları 5-6 saat yatakta boynum ağrıyordu.Açıyordum camı alıyordum icetea off ne keyifti hiç unutamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi South Korea -- 23 Mayıs 2010; 21:22:04 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.