Şimdi Ara

Lost FİNAL Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
8
Favori
98.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bu dizinin 1 sezonu daha olması gerekiyordu.Ne bileyim herşeyi anlatabilirlerdi.Herşeyi 6 ya sıkıştırdılar.Bu sezon biraz hızlı geçti.Umarım yarın güzelbir final izleriz ve bu dizi hatırımızda uzun süre kalır.Gerçi uzun süre konuşmayı bitiremeyiz belki ama herşey sona bağlı
  • Şimdiden herkese iyi seyirler. Yarınki vardiyam 09:00 - 17:30 olduğundan akşama ancak izleyebilirim.

Umarım beklentilerimiz büyük oranda karşılanır
  • genişletilmiş 1.bölüm yayınlandımı acaba ?
  • Tek korkum şu final bölümünü izleyemeden bana bişi olması .

Yarın akşama anca izlicem ama o zamana kadar nolur belli olmaz . Umarım hiçbişe mani olmaz finali izlememe.

<bu mesaj finali beklemekten deliye dönmüş bir lost hayranı tarafından saçmalanmıştır>
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

ARkadaşlar birşey sorucam bölüm çıktıktan sonra istediğimiz gibi spoiler verebiliyormuyuz bu konuda acaba_?

spoiler tag ı içinde evet

SON 4 SAAT

SON 3 SAAT 55 DK
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

İnşallah hayal kırıklığı ile bitmez....

en büyük temennimiz
  • Ne günlerimiz geçti şu lostu izlerken... 1 gün pc başında kaldığımı biliyorum.Kış soğunda buz gibi evde battaniyelerle.Şimdi bitiyor bir sevgiliden ayrılmış kadar üzülüyorum
  • iyi oldu bu konu dizi bittikten son bir hafta falan açık durursa iyi olur diğer konunun kilidi kalkar burda sadece finali izlemiş olanlar rahatca konuşur , aslında yarın sabahtan diğer konun kilidi kalkar burayada direk spoiler uyarısı konursa en güzeli olacaktır ...

- evet lost kardeş bitiyor , lost heycanının duyulduğu son gece , artık bir çok duygu geri gelmeyecek , bunun için yapacak bir şey yok. Yanımıza kar kalanları düşünmek en iyisi ... dizi kötü biter , boş biter yada gerektiği heycanı veremez ama unutmamak lazım ki final her nekadar önemli olursa olsun bu dizi altı senelik bir heyecan silsilesidir , bu güne kadar yaşatması gerekeni n fazlası ile yaşattı lost , onu hep bu şekilde hatırlamak en iyisi olacaktır sanırım hatıralar çoğu zaman insanı hüzünlendirir , bu geçmişe özelmidir ama zannedilmesin ki kötü bişeydir , geçmişine yeteri kadar özlem duyamayanın da hayatında bişeyler hep eksik olmuş demektir , özlem varsa yaşanmışlık vardır , yaşadığını hissetme vardır , işte bunları düşünerek ileriyi göremek de ağızda bir şeker tadı bırakacaktır emin olun

- birde şöyle karekterleri anımsatayım en iyis :)

Jack : tedavi etmekten başka deridi yok , kitleleri peşinden sürükler , mucadeleci , gece çıkmayı sevmez ... rumuz : Jacop

Kate : insancıl , özgür ruhlu , gerektiğinde yırtıcı , kader (senarist ) kurbanı yanar döner ... rumuz : Wildcat

John : ayakları üstünde durmayı sever , hep arayış ve merak içinde , ianaçlı , yer yer meczup ... rumuz : Destiny

James ( sawyer ) : ters gitmeyi sever , ağzı iyi laf yapar , hokkobaz kumarbaz , gecelerin adamı ... rumuz : Maverick

Hurley : içe kapanık , neşeli olduğunda şirin , kendi ile barışmak üzere , loto kurbanı şansız ... rumuz : Mr. Clucks

Bejamin : yalana karşı meyilli , meyile karşı süratli , komplo ve manuple uzmanı , direkman istemez , istemenizi ister ... rumuz : Ceyar

Sayid : kodumu oturtur , bilişim uzmanı , şüphe etmeyi ve şüphelerinde haklı çıkmayı sever , cani ruhlu gönül adamı Rumuz : Chemical Ali

Desmond : aşk adamı , korkak ama hırslı , zaman a ve adalara karşı antipatisi var , çilekeş ... rumuz : Brother

Claire : kararsız , anne , sıkıcı , sarmalayıcı ... rumuz : Baby

Julliet : soğuk kanlı , gözü kara , acıya dayanıklılığı fazla , sevdimi tam sever ... rumuz : Starling

• Nedense konuya girince kalbim küt küt atmaya başladı final bölümünün heyecanı yüzünden

@smd

Yazın çok güzel olmuş gerçekten,hemen hemen aynı zamanda başlamışız Lost'a ve aynı duyguları yaşamışız.

@Herkes

Burada teorilerini esirgemeyen,Her salı günü aynı duyguları paylaştıgımız arkadaşlarıma teşekkür ederim.Yaşanması gerektiği gibi yaşandı umarım bitmesi gerektiği gibi de biter.
  • Şöyle bir bakıyorum da, çevremde beni losta başlatanların hepsi şu anda facebookta finalle ilgili yazılarımı resimlerimi görünce hö? ne ara 6.sezon başladı da bitiyor? gibi tepkiler veriyor. Adamlar beni başlattılar kendileri dünyadan bi haber. Lost gerçekten böyle unutulup gidilebilecek bir dizi değil kesinlikle. Her ne kadar yarın bitiyor olsa da teorileri ve final yorumlarıyla uzun bir süre taze kalacak. 2007 yazında 3.sezonun bitimiyle beraber başladığım ve 4ten itibaren her hafta 1 gün bile gecikmeden takip ettiğim efsane dizim.. Hoşçakal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMEGALUL -- 24 Mayıs 2010; 0:12:34 >
  • içim bir fena oldu.Nası bişiymiş bu lost ya böyle.Sanki çok yakın bir dostuna elveda der gibi:)
    Anca salı akşam izleyebilecem onun için sizden şanslıyım ben daha sonra veda etcem dosta:)
  • Lost'u Lost Yapan Karakterlerden birkaç foto (Sadece Bayanlar)
     Lost FİNAL Konusu

Lost FİNAL Konusu

Lost FİNAL Konusu

Lost FİNAL Konusu

• Vay be... 2008'de başlamıştım izlemeye , 1. sezonunu bir arkadaşım dvd olarak vermişti , gece 00.00 civarlarında izlemeye başlamıştım , 3. bölümde Rousseau'nun telsizdeki sesinin beni ürküttüğünü hatırlıyorum (Kulaklığı çıkarıp şöyle bir etrafıma baktıktan sonra devam edebildim) , yazın 1 ay boyunca günde 3-4 bölümle yetişmiştim 4. sezona , mp4 olarak indiriyordum o zamanlar kotalı olduğum için...Mp4 idi ancak baya kaliteliydi , sunan arkadaşın adı sanırım " okAnn " 'dı , Allah razı olsun , büyük emeği geçmişti Lost'u izlememde.

Charlie'nin denizdeki sahnesi sanırım en hüzünlendiğim sahneydi vs vs.

Lost konusunda da hep okuyanlardan olmuştum.

Çok fazla da yazamayacağım.Finale yakışır bir bölüm olur İnşallah.İyi geceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Bugün sanki sevgilimden ayrıldım yada bir arkadaşımla ömür boyu küstüm , aynı duygular içerisindeyim.

Elveda arkadaşım Elveda Dostum Elveda LOST..

Bende aynı duyguları yaşıyorum. Hep sonu gelsin, sorular cevaplansın falan istedim ama şurada finale sadece saatler kalmışken tüm isteklerim anlamsızlaştı. Ben aslında Lost'un bitmesini istemiyormuşum. Meraktan çok hüzün duygularım ağırlaştı. İyi veya kötü, mantıklı veya mantıksız, etkili veya sönük, yeni sorularla veya cevaplarla dolu bir final olması hiç umrumda değil. Umrumda olan tek şey, duygularımı canlandıran, kendimi adanın bir parçasıymış gibi hissettiren, çok kaliteli ve uzun soluklu bir yapımın sonunun geldiğini bilmek. Ve ben bu durumdan hiçte memnun değilim. Sanki ilk aşk gibi. Kalan hayatımızda Lost'un yerini dolduracak bir yapımın çıkma ihtimali gerçekten çok zayıf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diverapo -- 24 Mayıs 2010; 0:23:44 >

• Hayatımda ilk izlediğim yabancı dizidir lost kotalı zamanımda bile indirip kotayı aştığım zamanlar olmuştu ve şimdi final e geldik

DT var ama dizimax yok +ing yok anlarım çat pat ama altyazı başladığımız gibi bitirelim hazırlıklarımızı yaptık cips+kola

şuan arşıv yapıyorum en finalden sonra 720p sonra bir daha izlenir bu lost

karakterler o kadar o kadar içimize işlemişki sanki tanıdığımız biri ölüyor gibi oluyor.

ama lostu lost yapan senaryo oyuncular ve teorilerdir teorilerdir lostu 2-3 katlamıştır.

Sadece lost abc de bitti sadece çarşamba günleri beklediyimiz lost bitti.Lost efsanesi hiç bir zaman bitmiyecek

• quote:

Orijinalden alıntı: treko

quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

quote:

Orijinalden alıntı: awsalli

ARkadaşlar birşey sorucam bölüm çıktıktan sonra istediğimiz gibi spoiler verebiliyormuyuz bu konuda acaba_?

spoiler tag ı içinde evet

SON 4 SAAT

SON 3 SAAT 55 DK

Böyle geri sayım yapacaksanız bu konu çöpten öteye gidemez. Lütfen gerek yok böyle şeylere.
  • 2007 de başlamıştım izlemeye, vay be finale geldik zaman nasıl geçmiş te bitiyor böyle bir dizi..
  • Lost'u ilk izlediğim zamanları hatırlıyorum da harbiden güzeldi. Resmen hayattan soyutluyordu insanı, başka bir dünyaya açılıyordunuz. Uzun uzun bir şeyler karalamayacağım. Ama en çok aklımda kalan bir gün sabah başlayıp akşama kadar Lost izlemiştim. Düşünün siz o anki psikolojimi. Benimki de hayat mı nidaları atarken annem tarafından ekmek almaya gönderildim. İşte bu çok koymuştu bana.
  • bende nasıl başladığımı yaayım bari ... illa daha önce yazmışızdır ama olsun :)

- en sevdiğim arkadaşlarımdan biri önerdi 2005 kışı olmalı , bana istanbuldan ilk sezon un dvd sinin gönderdi zaten zevklerimi çok iyi bilir , direk ekrana kitleneceksin demişti :) hakkaten öylede oldu 2 gecede falan bitirdim ilk sezonu , tabi hemen ev arkadaşımada tavsiye ettim , o pek sevmezdi böyle dizileri falan ama denemek istedi , gece yatmadan dvd yi ona verdim öğlene doğru kalktığımda bizimki halen izliyordu o benden de hızlı çıktı tek seferde bitirdi tüm sezonu :) tabi o sırada bedne biriken 2. sezon bölümlerinin çekmiştim ve hemen devam ettik izlemeye 8 bölüm falan daha aralıksız iledik herhalde ... ve ta ta !! artık hafta hafta izlemeye başlayacaktık taki bugüne kadar

• Heyecandan gözüme uyku girmedi. Kaç saat ne yapacagım biiyorum keske yarın ameliyat tarihi almaya gitmeseydim de altyazi çıkar çıkmaz ingilizce izlesem
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.