Şimdi Ara

Lost FİNAL Konusu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.549
Cevap
8
Favori
98.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

altyazı muhtemelen 8-9 civarı hazır olur öye tahmin ediyorum
    @Özkan netten Canlı haliyle türkçe izlemeyebilmek zor ancak altyazı cıkacak ve sabah saat 10-11 civarı diğer sitelere düşer.Tabi altyazıya bağlı bu durum.

Altyazının o saatte çıkması imkansız. Final bölümü 6:30'da bitecek çünkü. 1,5-2 saatte 100 dakikayı değil indivx tüm çevirmenler toplansa bile çeviremez.
  • Kabaca bir hesap yaptım da öğlen 1 den önce evde olamam. Ben çıkacak diye uyuyamiyorum sabah ne yaparım kim bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

arkadaşlar konu dışındaki lost konusunda bir video paylaşılmıştı. köpek kısmı komik diyorlar. o videoyu burada paylaşabilir misiniz?

facebook dışı bi linkle paylaşmıştı bi arkadaş ama onu kaybettim ben beğendiğim vidyoları facebook a yüklüyorum ordan link veriyim sonuç olarak izlemiş olursun
    http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#!/video/video.php?v=399633483885&ref=mf

• http://www.facebook.com/video/video.php?v=404106546432

bunun türkçe altyazılı şekli yokmu güzel video ya benziyor

hepsinin görüşleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

quote:

Orijinalden alıntı: nextmaster

altyazı muhtemelen 8-9 civarı hazır olur öye tahmin ediyorum
    @Özkan netten Canlı haliyle türkçe izlemeyebilmek zor ancak altyazı cıkacak ve sabah saat 10-11 civarı diğer sitelere düşer.Tabi altyazıya bağlı bu durum.

Altyazının o saatte çıkması imkansız. Final bölümü 6:30'da bitecek çünkü. 1,5-2 saatte 100 dakikayı değil indivx tüm çevirmenler toplansa bile çeviremez.

7 gibide internete düşer herhalde sabah değilmi?

• Bu gece sonnnnnn, birazz sonraaaaaaaaaaaaa, bu kapıdan son kezzz
  • şimdi ben pek gecelemem ama şansına internet hızımda bir haltlar yemişler , sınırsız internetin hızını düşüyor adamlar yahu :) geceden down u açsam diyorum ama kaçta düşüyor bu linkler gerçi 720p düşünüyorum ama o kaçta çıkacak ve 50kps ile nekadarda inecek acaba :)

birde canlı izlenecek güzel bağlantılı nereler var , final önesi bölümü canlı izleyebilirm
  • son 6 bölümü izleyemedim.Yarın finalle beraber hepsini bitiririm artık...
  • Ben de yabancı dizi takipciliğine Lost sayesinde başladım...2. sezon ortalarından beridir 1 gün gecikmeli izlediğim olmamıştır...Her nerede olsam da indirmiş seyretmişimdir...Yeri geldi vize finallerim varken bile Lost'u tercih ettim...Bu nedenle bazı pişmanlıklarım yok değil...

Ama 6 sezon olmasa da bize inanılmaz duygular içerisinde 4 sezon izlettiren tüm ekibe her ne kadar bizi buradan duyamayacak olsalarda teşekkürler...

Hasikomen arkadaşımın dediği gibi umaraım güzel bir finalle içimizde güzel duygular bırakarak bir veda eder LOST...

Ben de dizinaxtan izlemeyi planlıyordum ama 7:00 da başlayacak sanırım...Ben mi yanlış biliyorum..?Eğer 7:00 sa beklemeyeceğim...Zaten o zamana indirip izlemek daha mantıklı...
  • Hadi nefis terbiyesi yapalım; Lost'un finalini izlemeyelim.
  • şuan lostu yayınlayacak yerlerden birinin canlı yayınını veren bir link varmı
  • DivxPlanette geçen yazışmalara göre Dizimax altyazılı gösterecekmiş finali.
    Tanıtımında ve sitesinde görmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 24 Mayıs 2010; 1:03:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

şimdi ben pek gecelemem ama şansına internet hızımda bir haltlar yemişler , sınırsız internetin hızını düşüyor adamlar yahu :) geceden down u açsam diyorum ama kaçta düşüyor bu linkler gerçi 720p düşünüyorum ama o kaçta çıkacak ve 50kps ile nekadarda inecek acaba :)

birde canlı izlenecek güzel bağlantılı nereler var , final önesi bölümü canlı izleyebilirm

50kpbs download ile canlı izlemek işkence haline dönüşebilir.İnternet hızın 8mbit ise 15 gbtan sonra düşürürler hızını.Eğer 1-2-4 mbitlerden biri ise ara hemen düzeltirler.;) 720p olarak Tahminimce 3 gb olarak dizi.140 dk mkv formatında 3 gb gibi bir şeye denk geliyor.1mbit ile 8 saat gibi bir sürede inecek eğer 3 gb olursa ;)

• Çıktığı gibi online izleyebileceğimiz yer varmı.Ve varsa ne zaman çıkar uykum geldi pizza saklıyorum lost ile patlatmak için.
  • saati kurdum yediye dizimax'dan bakıcam.
  • kızma amaçlı değil ama neden konuları ayırma gereği duydunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

şimdi ben pek gecelemem ama şansına internet hızımda bir haltlar yemişler , sınırsız internetin hızını düşüyor adamlar yahu :) geceden down u açsam diyorum ama kaçta düşüyor bu linkler gerçi 720p düşünüyorum ama o kaçta çıkacak ve 50kps ile nekadarda inecek acaba :)

http://www.channelsurfing.net Burada 2 tane Lost streamingi var. Sayfanın aşağılarında.

http://www.veetle.com İşte burası baba site. Ama önce 10 mb'lık plug-in'i indirip kurmak gerekiyor. HD yayını var. (100 kb/s) Sen rahat izleyebilir misin bilmiyorum hız yüzünden. Ayrıca saniyede 50kb indirirsen 12 saat yapıyor galiba. Valla üzüldüm.

Ayrıca canlı izlemek isteyen arkadaşlar millet abanacağından yayının sık sık kesileceği ihtimalini de hesaba katsınlar.

@awsalli: 6:30'dan sonra her an düşebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ONUR -- 24 Mayıs 2010; 1:05:47 >

• İlk bölümlerine başladığım zaman sabah 10'da kalkıp izlerdim , o adadaki sabah/öğle vakitlerini sabah 10 - 11 civarı izlemek benim için çok büyük keyifti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Hadi nefis terbiyesi yapalım; Lost'un finalini izlemeyelim.

Güzel. İşkencesi de güzel olabilir pekala da
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.