Şimdi Ara

Lost FİNAL Konusu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
8
Favori
98.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben en iyisi sabah 7 gibi kalkıp download a koyayım diziyi sonra tekrar uyurum hem inmiş olur aslında 8mbit olduğum için down pek problem değil ama
  • En kötü durum bende heralde birkaç gündür evdeydim yarın yine şehir dışına gidiyorum tam Final bölümünün olduğu gün yapılırmı bu ya.1-2 hafta sonra ancak izlerim heralde ağlıyorum lan..
  • şimdi bi yardım edin sabah 8 e alarm kurdum kalkıp torrent aççam sonra yatıcam 10:30 gibi alt yazı çıkarsa izlemeye başlarım 12 de okul var sizce bitirebilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

şimdi ben pek gecelemem ama şansına internet hızımda bir haltlar yemişler , sınırsız internetin hızını düşüyor adamlar yahu :) geceden down u açsam diyorum ama kaçta düşüyor bu linkler gerçi 720p düşünüyorum ama o kaçta çıkacak ve 50kps ile nekadarda inecek acaba :)

birde canlı izlenecek güzel bağlantılı nereler var , final önesi bölümü canlı izleyebilirm

http://www.channelsurfing.net Burada 2 tane Lost streamingi var. Sayfanın aşağılarında.

http://www.veetle.com İşte burası baba site. Ama önce 10 mb'lık plug-in'i indirip kurmak gerekiyor. HD yayını var. (100 kb/s) Sen rahat izleyebilir misin bilmiyorum hız yüzünden. Ayrıca saniyede 50kb indirirsen 12 saat yapıyor galiba. Valla üzüldüm.

Ayrıca canlı izlemek isteyen arkadaşlar millet abanacağından yayının sık sık kesileceği ihtimalini de hesaba katsınlar.

@awsalli: 6:30'dan sonra her an düşebilir.

SAğol arkadaşım beklemede olacağım 7 gibi indirip upload etmey başlarım ;)

• awaLLİ @ 07ONUR @

tşk arkadaşlar şimdi 6,30 dan önce düşmüyor yani bunlar , ozaman ben 720p den akşam üstü falan izlerim sanırım finali , zaten acele etmeyede gerek yok be
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

şimdi bi yardım edin sabah 8 e alarm kurdum kalkıp torrent aççam sonra yatıcam 10:30 gibi alt yazı çıkarsa izlemeye başlarım 12 de okul var sizce bitirebilirmiyim

İnternet hızın yüksek ise çok çabuk çekersin ;)Ama unutma torrent herkes yüklenecek hızlar nasıl olur bilemiyorum
  • Valla herkes yüklense bile downloada sorun olmaz...TL den 1 kişi paylaşırken bile 10 mbit full hızla iniyor.. :)
  • En güzel arkadaşlar sakin kafa ile izlemek bence sabah kalkıp erkenden uyku sersemiyle izlemenin pek bir manası bence yok hele okul iş vb şeyler varsa akşam izlemek dahaiyi olur kanımca

• i'll never be lost again

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 24 Mayıs 2010; 1:22:26 >
  • evohan hoş geldin..

ilk final yayının başlamasına 35 dakika kaldı.. heyecan dorukta..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

evohan hoş geldin..

ilk final yayının başlamasına 35 dakika kaldı.. heyecan dorukta..

hoş bulduk ... bende onu bekliyorum :)
  • charlie sahnesinde ağlatmayı başardılar bence finaldede ağlıcaz gece gece bunalıma girdim
  • Torrent tracker larının linklerini paylaşmak yasak arkadaşlar! itinayla şikayet edilir

canlı yayın linki vermek hususunda bir sıkıntı yok ama

HD Broadcast:

http://www.veetle.com/view/index.html#4bb345a29e052

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 24 Mayıs 2010; 1:35:52 >
  • quote:

charlie sahnesinde ağlatmayı başardılar bence finaldede ağlıcaz gece gece bunalıma girdim

Bende Charlie sahnesinde ağlamıştım. Sun ve Jinin olumude gözümden yas gelmesine sebep oldu. Ama beni benden alan sahne Desmond'in Penny ile telefon görüşmesi aahnesiydi. :) sanırım en çok o sahnede ağladım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yekialem

Torrent tracker larının linklerini paylaşmak yasak arkadaşlar! itinayla şikayet edilir

canlı yayın linki vermek hususunda bir sıkıntı yok ama

HD Broadcast:

http://www.veetle.com/view/index.html#4bb345a29e052

Verdiğim site teknik olarak torrent trackerı değil. Lost'un finali var diyerek göze aldım. Maksat millete yararı dokunsun.

edit: Daha başlamasına 20 dakika olmasına rağmen veetlede Lost Final Journey'i izleyen sayısı 163.000. Finali düşünemiyorum. İnşallah site patlamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ONUR -- 24 Mayıs 2010; 1:41:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: wizQ

quote:

charlie sahnesinde ağlatmayı başardılar bence finaldede ağlıcaz gece gece bunalıma girdim

Bende Charlie sahnesinde ağlamıştım. Sun ve Jinin olumude gözümden yas gelmesine sebep oldu. Ama beni benden alan sahne Desmond'in Penny ile telefon görüşmesi aahnesiydi. :) sanırım en çok o sahnede ağladım. :)

iyi hatırlattın o sahne fena ya flashback de desmond gülümsüyordu falan o bölüm hem mükmmel hemde bölüm finali duygusaldı hala lostun en iyi bölümünn o olduğunu düşünüyorum
    ÇILDIRCAM YA LOST NASI BİTER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 24 Mayıs 2010; 1:41:07 >

• veetle'dan hd olarak izleyeceğim. bizim saatimizle 02:00'de mi başlayacak yekialem doğru mu anladım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonsuzuncu

veetle'dan hd olarak izleyeceğim. bizim saatimizle 02:00'de mi başlayacak yekialem doğru mu anladım ?

evet imzamda her şey açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yekialem -- 24 Mayıs 2010; 1:44:45 >
  • 3 sene önce arkadaşlar konuşuyorlardı yanımda. 3 arkadaşım. sinir oluyordum bir halt anlamadığım için. bu günlerden birine arkadaş cdleri bende unutmuştu. geç olmuştu. msnde filan kimse yoktu. öbürsü günde bayramdı. cdlerin sahibi arkadaşla msnden konuşuyorduk. ya şu lost lost dediğiniz şeyi bi bakayım. zaten ilk bölümde sıkılır bırakır yatarım. hadi iyi geceler. diyip bölümleri koymuştum vlc player sırasına ***spoiler*** lostu izlemem bittiğinde arkadaş msnden " hayır duur. .bağımlılık yapıyor yapma" filan tarzı şeyler söylemiş***spoiler*** sonraki hatırladığım peder bey bayram namazına uyandırmaya gelmiş. sabaha kadar 13 bölüm izlemişim. sonra 3. sezondaydı sanırım ben izlemeye başladığımda. 3. sezon bittiğinde bende bitirmiştim. 4. sezon başlamasını beklemek ölüm gibiydi. 4. sezonda 3 arkadaşwww.lostinlost.net diye bir sitede kurduk. zevk işte, bluejeane filan çıkmıştık lost ekine. senaristlerin protestolarını gördük. o zamanlar lostieslerden bahsederdik. evleri görünce gözlerimiz fal taşı gibi açılırdı. kimdir bu dharmacılar derdik. sabahlattı kaç defa bizi. lise sondum o zamanlar. okulda insanlara anlatmaya çalışırdım. adaya uçak düşüyor işte bu adamların başından geçen şeyler filan diye. bu mu yani çok klasik.... laflarını duyardık... barınaktaki desmond'u ilah olarak düşünürdük. ama şimdi jacobu bile öldürdük ah be.. bütün bölümleri arşivimde şimdi prison break ve himym ile birlikte. ileride çocuklarıma izleticem. taktım kafaya deyuslar bunlara sıkıcı derslerse vallahi iyi bir sopa çekerim kısaca bitti işte. 3 saat 15 dk sonra final yayınlancak. ve bir daha teori okumıycaz. ne olcak acaba diye düşünmüycez. düşündüklerimizin yanlış olduğunu göremiycez. ağzımız açık " bi dk ya, nasıl arkadaş" diyemiycez.. geçmiş olsun arkadaşlar

• kaç dk. kaldı molası verelim sonra izlemeye başlayalaım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.