Şimdi Ara

Lost FİNAL Konusu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.549
Cevap
8
Favori
98.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de başladığımda, dizi ikinci sezonun yarısındaydı. O zamanlar torrent'tan da bihaberim. R apidshare'den part part indirmeye çalışıyordum. Günde 1 bölüm kesmiyor. 2 Bölüm indirebilmek için 7-8 kez modemi resetlemem gerekiyordu. Neyseki işyeri ve ev yan yana. Zırt pırt modem resetlemeye eve gidiyordum. Akşam oturup eşimle birlikte seyrediyorduk. Elimizdeki bölümleri izlerken bir bölüm daha indirmeyi başarabilirsek amma da seviniyorduk.

Şu var ki bu dizi daha ilk bölümden itibaren insanı sarıp sarmalıyordu. Şu an bizi hiç şaşırtmayan ilk defa Lost'la yoğun bir şekilde kullanılmaya başlayan detaylar bizim ağzımız açık vaziyette kalmamıza sebep oluyordu.
  • Konuyu kitlediniz bari bu konunun linkini verseydiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

iyi oldu bu konu dizi bittikten son bir hafta falan açık durursa iyi olur diğer konunun kilidi kalkar burda sadece finali izlemiş olanlar rahatca konuşur , aslında yarın sabahtan diğer konun kilidi kalkar burayada direk spoiler uyarısı konursa en güzeli olacaktır ...

- evet lost kardeş bitiyor , lost heycanının duyulduğu son gece , artık bir çok duygu geri gelmeyecek , bunun için yapacak bir şey yok. Yanımıza kar kalanları düşünmek en iyisi ... dizi kötü biter , boş biter yada gerektiği heycanı veremez ama unutmamak lazım ki final her nekadar önemli olursa olsun bu dizi altı senelik bir heyecan silsilesidir , bu güne kadar yaşatması gerekeni n fazlası ile yaşattı lost , onu hep bu şekilde hatırlamak en iyisi olacaktır sanırım hatıralar çoğu zaman insanı hüzünlendirir , bu geçmişe özelmidir ama zannedilmesin ki kötü bişeydir , geçmişine yeteri kadar özlem duyamayanın da hayatında bişeyler hep eksik olmuş demektir , özlem varsa yaşanmışlık vardır , yaşadığını hissetme vardır , işte bunları düşünerek ileriyi göremek de ağızda bir şeker tadı bırakacaktır emin olun

- birde şöyle karekterleri anımsatayım en iyis :)

Jack : tedavi etmekten başka deridi yok , kitleleri peşinden sürükler , mucadeleci , gece çıkmayı sevmez ... rumuz : Jacop

Kate : insancıl , özgür ruhlu , gerektiğinde yırtıcı , kader (senarist ) kurbanı yanar döner ... rumuz : Wildcat

John : ayakları üstünde durmayı sever , hep arayış ve merak içinde , ianaçlı , yer yer meczup ... rumuz : Destiny

James ( sawyer ) : ters gitmeyi sever , ağzı iyi laf yapar , hokkobaz kumarbaz , gecelerin adamı ... rumuz : Maverick

Hurley : içe kapanık , neşeli olduğunda şirin , kendi ile barışmak üzere , loto kurbanı şansız ... rumuz : Mr. Clucks

Bejamin : yalana karşı meyilli , meyile karşı süratli , komplo ve manuple uzmanı , direkman istemez , istemenizi ister ... rumuz : Ceyar

Sayid : kodumu oturtur , bilişim uzmanı , şüphe etmeyi ve şüphelerinde haklı çıkmayı sever , cani ruhlu gönül adamı Rumuz : Chemical Ali

Desmond : aşk adamı , korkak ama hırslı , zaman a ve adalara karşı antipatisi var , çilekeş ... rumuz : Brother

Claire : kararsız , anne , sıkıcı , sarmalayıcı ... rumuz : Baby

Julliet : soğuk kanlı , gözü kara , acıya dayanıklılığı fazla , sevdimi tam sever ... rumuz : Starling

Evohan lütfen final gününde banlanma.Lütfen rica ediyorum.6. sezon başladığındada banlanmıştın içimde birşey eksik izlemiştim bölümü.

• quote:

Orijinalden alıntı: wrigoo
    Konuyu kitlediniz bari bu konunun linkini verseydiniz.

Konuya neredeyse her saniye mesaj geliyor herkes görür sorun olmaz.
  • 3buçuk sene önceydi çok iyi hatırlıyorum.
    Kuzenime gitmiştim.
    k>Kuzen
    b>ben

K--->Bir dizi var lan gel takılalım izleriz. Adı lostmuş. Issız bir adaya düşmüşler yeniden hayat kuruyorlar.Duman var bir tane herkezi yiyor filan
    B--->Lan salla oğlum öyle dizi mi olur. O duman ne ayak hem saçma saçma işlerle uğraşma..

Aradan 2 ay geçer...

K>Kız arkadaş
    B>Ben

K---> Ya canım lost'u izliyeceğim ben arkadaşlar önerdi. Sen bilirsin nasıl bir dizi ?
    B---> Hayatım işte ıssız bir adaya düşüyorlar. Adanın değişik güçleri var. Daha fazla bilgi vermeyeyim anlamı kalmaz.
    K---> Tamam haftaya x arkadaşın evi boş 1. sezonu izlicez sende gel.

Ben o bir hafta süre zarfında kuzenden lostun bölümlerini alıp. 1. sezonu izlemiştim. O şekilde başladım.Hey gidi günler hey..
    Zaman ne çabuk geçiyor.

• Bizim bazı sivri zeka diziler gibi finalini sinemada yapsaydı gişe ne olurdu acaba
  • Final yayınlanmadı 2 sayfa oldu finalden sonra kaç olacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter 

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

iyi oldu bu konu dizi bittikten son bir hafta falan açık durursa iyi olur diğer konunun kilidi kalkar burda sadece finali izlemiş olanlar rahatca konuşur , aslında yarın sabahtan diğer konun kilidi kalkar burayada direk spoiler uyarısı konursa en güzeli olacaktır ...

- evet lost kardeş bitiyor , lost heycanının duyulduğu son gece , artık bir çok duygu geri gelmeyecek , bunun için yapacak bir şey yok. Yanımıza kar kalanları düşünmek en iyisi ... dizi kötü biter , boş biter yada gerektiği heycanı veremez ama unutmamak lazım ki final her nekadar önemli olursa olsun bu dizi altı senelik bir heyecan silsilesidir , bu güne kadar yaşatması gerekeni n fazlası ile yaşattı lost , onu hep bu şekilde hatırlamak en iyisi olacaktır sanırım hatıralar çoğu zaman insanı hüzünlendirir , bu geçmişe özelmidir ama zannedilmesin ki kötü bişeydir , geçmişine yeteri kadar özlem duyamayanın da hayatında bişeyler hep eksik olmuş demektir , özlem varsa yaşanmışlık vardır , yaşadığını hissetme vardır , işte bunları düşünerek ileriyi göremek de ağızda bir şeker tadı bırakacaktır emin olun

- birde şöyle karekterleri anımsatayım en iyis :)

Jack : tedavi etmekten başka deridi yok , kitleleri peşinden sürükler , mucadeleci , gece çıkmayı sevmez ... rumuz : Jacop

Kate : insancıl , özgür ruhlu , gerektiğinde yırtıcı , kader (senarist ) kurbanı yanar döner ... rumuz : Wildcat

John : ayakları üstünde durmayı sever , hep arayış ve merak içinde , ianaçlı , yer yer meczup ... rumuz : Destiny

James ( sawyer ) : ters gitmeyi sever , ağzı iyi laf yapar , hokkobaz kumarbaz , gecelerin adamı ... rumuz : Maverick

Hurley : içe kapanık , neşeli olduğunda şirin , kendi ile barışmak üzere , loto kurbanı şansız ... rumuz : Mr. Clucks

Bejamin : yalana karşı meyilli , meyile karşı süratli , komplo ve manuple uzmanı , direkman istemez , istemenizi ister ... rumuz : Ceyar

Sayid : kodumu oturtur , bilişim uzmanı , şüphe etmeyi ve şüphelerinde haklı çıkmayı sever , cani ruhlu gönül adamı Rumuz : Chemical Ali

Desmond : aşk adamı , korkak ama hırslı , zaman a ve adalara karşı antipatisi var , çilekeş ... rumuz : Brother

Claire : kararsız , anne , sıkıcı , sarmalayıcı ... rumuz : Baby

Julliet : soğuk kanlı , gözü kara , acıya dayanıklılığı fazla , sevdimi tam sever ... rumuz : Starling

Evohan lütfen final gününde banlanma.Lütfen rica ediyorum.6. sezon başladığındada banlanmıştın içimde birşey eksik izlemiştim bölümü.

bende anlamıyorum gerçekten aniden forumla bağlantımı kesiveriyorlar :) ama şuan temiz iz yani olmaz bişey, burlarda hep beraberiz inş. merak etme

• Dizimax olmadığı için canlı olarak netten türkçe altyazılı izleyebileceğim biryer var mı ?

Not: Büyük ihtimal yok ama bir umut soruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 24 Mayıs 2010; 0:37:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xanty

Bizim bazı sivri zeka diziler gibi finalini sinemada yapsaydı gişe ne olurdu acaba

Birşey olmaz patlardı herhalde :) Dizi yapımcıları paraya para demezdi.Türkiyede olsa tvde bitirdikten sonra birde sinemada ek olarak bir film kesin yaparlardı.Hatta abartıp 4-5 sene sonra lostun devamını bile çekerlerdi :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Dizimax olmadığı için canlı olarak netten türkçe altyazılı izleyebileceğim biryer var mı ?

Dizimax altyazılı vermeyecek zaten.
    İngilizce izleyebilirsiniz netten.

Altyazı kaçta çıkar acaba tahminen?
  • Sinemada olsa ne gişe kırardı vallaha 2 kere giderdim garanti

arşiv yapılması gereken bir dizi

Bu konu başlığı biraz zayif olmuş lost adına yakışmıyor.

Final konusu alır başını gider bence 2004 den beri merakla izlediğimiz sonlara doğru saçma duygulara kapılmış olsakta(ben öyle değilim) herkes merakla bekliyor ama.

Yarın saat 09.00 dan sonra beklemede olucağım altyazıda erken gelicektir büyük ihtimalle fazla beklediceklerini sanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

quote:

Dizimax olmadığı için canlı olarak netten türkçe altyazılı izleyebileceğim biryer var mı ?

10,30-11 gibi çıkması lazım ;) Siteleri dolaşırsın sık sık
  • Hala biticeğini aklım almıyorİçimde sürekli bir his var sanki son dakika haberi gelicekte evet bir sezon daha uzattılar diye
  • Herkes gibi bende bu dizi sayesinde başladım dizicilik işine, bitti diye üzülenler var ama bu dizi Türklere yurtdışında da diziler olduğunu ve bunları nasıl izleyeceğimizi gösterdi. Her ne kadar dizi bitecek olsa çok fazla üzülmemek gerek, hayatımızın ilerleyen dönemlerinde gerçekten güzel dizilerle karşılaşıcağımza eminim. Umarım bu efsane dizi uzun süre konuşulacak bir finale biterde tadı damağımızda kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuadroFX

quote:

Teşekkür ettim verilen linkten çat pat ingilizcemle izleyeceğim o zaman.

• alt yazı beklemek tam bi işkence ingilizcede izlerim aslında ama hiçbir şey kaçırmamak istiyorum
  • arkadaşlar konu dışındaki lost konusunda bir video paylaşılmıştı. köpek kısmı komik diyorlar. o videoyu burada paylaşabilir misiniz?
  • L
  • altyazı muhtemelen 8-9 civarı hazır olur öye tahmin ediyorum
    @Özkan netten Canlı haliyle türkçe izlemeyebilmek zor ancak altyazı cıkacak ve sabah saat 10-11 civarı diğer sitelere düşer.Tabi altyazıya bağlı bu durum.
    @07ONUR :) (Şampi... misali)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nextmaster -- 24 Mayıs 2010; 0:49:27 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.