Şimdi Ara

Lost Planet DEMO Çıktı... (PS3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Evet Lost Planet DEMO Çıktı boyutu ( 231 Mb ) JAPON PSN STORE DA !!!
    Unutmadan üstelik ONLINE DEMO PSN herzamanki gibi hızlı kaymak gibi geliyor Sssaaalllddııırrrıııııın Arkadaşlarrr....

• vayyy.....xbox 360 dan iyi olursa super olur....karsılastırmalar başlasın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

vayyy.....xbox 360 dan iyi olursa super olur....karsılastırmalar başlasın....
    direk port oldugu xbox versiyonundan daha iyi olacagını sanmıyorum, demoya bakarız bir begenirsek amenna yoksa salla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozes

direk port oldugu xbox versiyonundan daha iyi olacagını sanmıyorum, demoya bakarız bir begenirsek amenna yoksa salla...

Alıntıları Göster
    oyunda japoncaysa hiç cekilmez valla..

xbox360da oynadım bu oyunu bi yerden sora benii sıkmıstı işin açıkcası satın alacagım bir oyun değil ama takaslayabilrim
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.i.T.S

oyunda japoncaysa hiç cekilmez valla..

xbox360da oynadım bu oyunu bi yerden sora benii sıkmıstı işin açıkcası satın alacagım bir oyun değil ama takaslayabilrim

Alıntıları Göster
    Ingilizce menu
  • quote:

Orijinalden alıntı: insom

Ingilizce menu

Alıntıları Göster
    oyun indi bi bakayım yorumlarımı yazıcam
  • quote:

oyun indi bi bakayım yorumlarımı yazıcam

Alıntıları Göster
    demo sadece online oldugu için tam olarak bişey söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama beni pek sarmadı. oyunLara baglanmakta zroluk cektim 2mb net ile
  • quote:

demo sadece online oldugu için tam olarak bişey söylemek ne kadar doğru bilmiyorum ama beni pek sarmadı. oyunLara baglanmakta zroluk cektim 2mb net ile

Alıntıları Göster
    PSN de demo indirmek gerçekten inanılmaz hızlı ama online oyunlarda problem var gibi, mesela Res. te hiç lag olmuyor ama bazı oyunlarda var garip bi durum

• quote:

Orijinalden alıntı: power512

PSN de demo indirmek gerçekten inanılmaz hızlı ama online oyunlarda problem var gibi, mesela Res. te hiç lag olmuyor ama bazı oyunlarda var garip bi durum

Alıntıları Göster
    Demo yu az once denedim..herkes hucum edince baglanmak uzun sürdü ama sonunda bağlandım....grafiklere gelince online için aa eksikliği mevcut....hdr parlama oldukca yuksek .kaplamalarda cok net...oyunda herhangi bir lag vs yaşamadım...gayet guzeldi.....oyun bana aşırı derecede net ve canlı geldi....sanırım full surum single player harika olacak gibi .....ama aa eksikliği farkedilir derece....genel olarak ps3 sahipleri bir harika oyuna daha kavuşacaklar.....

online demo yu mutlaka deneyin zaten 230 mb hemencik iniyor...

• quote:

Demo yu az once denedim..herkes hucum edince baglanmak uzun sürdü ama sonunda bağlandım....grafiklere gelince online için aa eksikliği mevcut....hdr parlama oldukca yuksek .kaplamalarda cok net...oyunda herhangi bir lag vs yaşamadım...gayet guzeldi.....oyun bana aşırı derecede net ve canlı geldi....sanırım full surum single player harika olacak gibi .....ama aa eksikliği farkedilir derece....genel olarak ps3 sahipleri bir harika oyuna daha kavuşacaklar.....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

Hocam naptın ya AA eksikligi falan yok. En azından ben rastlamadım, TV çözünürlügün ne belki ondan kaynaklanıyordur upscale yada downscale ederken.

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Hocam naptın ya AA eksikligi falan yok. En azından ben rastlamadım, TV çözünürlügün ne belki ondan kaynaklanıyordur upscale yada downscale ederken.

Alıntıları Göster
    Bende indirdim demoyu fakat bağlanamadım.

Bir akşam indiren arkadaşlarla buluşup oynayabilirz aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Alıntıları Göster
    hocam samsung L32S81B 32'' lcd tv de denedik şimdi arkadasta bariz aa eksikliği mevcut...tv nin ayarları tam....ayrıca samsung 226 bw de kendim denedim ondada aynı xbox 360 taki taktım hemen aa full..ama online oldugu için olabilir yani karsılastırma yapmıyorum..ama şu an için aa eksikliği mevcut....

• quote:

hocam samsung L32S81B 32'' lcd tv de denedik şimdi arkadasta bariz aa eksikliği mevcut...tv nin ayarları tam....ayrıca samsung 226 bw de kendim denedim ondada aynı xbox 360 taki taktım hemen aa full..ama online oldugu için olabilir yani karsılastırma yapmıyorum..ama şu an için aa eksikliği mevcut....

Alıntıları Göster
    bu aa da sikti artik sony oyunlari disinda soyle temiz bir oyun goremedik yaw

ancak capcom full surumunde aa ve fps cok iyi olacak diyordu belki demo oldugu icindir ve de online da belki kismislardir lag olmasin diye

• quote:

Orijinalden alıntı: pitrat

bu aa da sikti artik sony oyunlari disinda soyle temiz bir oyun goremedik yaw

ancak capcom full surumunde aa ve fps cok iyi olacak diyordu belki demo oldugu icindir ve de online da belki kismislardir lag olmasin diye

Alıntıları Göster
    oynadim ve cok gereksiz bir oyun.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ron Hubbard

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ron Hubbard

Yahu bir Xbox360 oyunu daha PS3' e gelmiş. Hala aa' sı yok, bb' si çok muhabbeti yapıyorsunuz. Grafik tasarımı bu kadar ilginizi çekiyordu da kaçınız okulunu okudu merak ediyorum. İş oyunlara gelince maşallah aa' yı da, bb' yi de pek bir biliyor yorum yapıyorsunuz. Neler oluyor arkadaşlar!?

Condemned,
    Gears of War,
    Saints Row vs... derken şimdi de bu oyun PC ve PS3' lerimize geldi. Tüm Xbox360 oyunlarını herkes oynayacak zamanla. Ama tüm PS3 oyunlarını herkes oynayamayacak. Buradan bunu anlıyoruz...

Ayrıca Lost Planet 3. 4. saatten sonra cidden single' da beni de çıldırtmadı değil PC' de bitirdiğimdebundan 6 ay önce. PS3 sahipleri de denesin ne güzel. Gözünüzü seveyim bırakın bu ok bilmişlikleri, grafik tasarım profesörü ayaklarını.

Çok itici oluyor ülkemiz koşullarında...

Yeni jenerasyon oyun konsolları çıkana kadar bu forumlarda aa, bb, cc mi tartışılırdı? Ne güzeldi. Şu başlık eskiden olsa '' ben oyunun şurasındayım! '', '' ben şurasında tkıldım, nasıl geçebilirim!? '' muhabbetleri geçerdi.

Şimdi biri aa'sı yok diye feryad diyor, herkes peşinden...

Geçin bunları cidden ya, çok antipatik abi...

GEÇİN...

Lost Planet herşeyine rağmen harika bir oyundu bence. Ve '' Ohh! Canımıza değsin! '' diyen Xbox360 sahipleri Gears' dan Condemned' e, Lost' tan Saints' e oyunlarının bir bir tüm platformlara damladığını gördükçe çıldırıyorlardır... Yüzlerine tokad bir bir yemeye devam ediyorlar...

Eee! Zaman tekerrür etmeye başladı.

Harbi doğru söyledin klavyene sağlık

• quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

quote:

Orjinalden alıntı: Ron Hubbard

Yahu bir Xbox360 oyunu daha PS3' e gelmiş. Hala aa' sı yok, bb' si çok muhabbeti yapıyorsunuz. Grafik tasarımı bu kadar ilginizi çekiyordu da kaçınız okulunu okudu merak ediyorum. İş oyunlara gelince maşallah aa' yı da, bb' yi de pek bir biliyor yorum yapıyorsunuz. Neler oluyor arkadaşlar!?

Condemned,
    Gears of War,
    Saints Row vs... derken şimdi de bu oyun PC ve PS3' lerimize geldi. Tüm Xbox360 oyunlarını herkes oynayacak zamanla. Ama tüm PS3 oyunlarını herkes oynayamayacak. Buradan bunu anlıyoruz...

Ayrıca Lost Planet 3. 4. saatten sonra cidden single' da beni de çıldırtmadı değil PC' de bitirdiğimdebundan 6 ay önce. PS3 sahipleri de denesin ne güzel. Gözünüzü seveyim bırakın bu ok bilmişlikleri, grafik tasarım profesörü ayaklarını.

Çok itici oluyor ülkemiz koşullarında...

Yeni jenerasyon oyun konsolları çıkana kadar bu forumlarda aa, bb, cc mi tartışılırdı? Ne güzeldi. Şu başlık eskiden olsa '' ben oyunun şurasındayım! '', '' ben şurasında tkıldım, nasıl geçebilirim!? '' muhabbetleri geçerdi.

Şimdi biri aa'sı yok diye feryad diyor, herkes peşinden...

Geçin bunları cidden ya, çok antipatik abi...

GEÇİN...

Lost Planet herşeyine rağmen harika bir oyundu bence. Ve '' Ohh! Canımıza değsin! '' diyen Xbox360 sahipleri Gears' dan Condemned' e, Lost' tan Saints' e oyunlarının bir bir tüm platformlara damladığını gördükçe çıldırıyorlardır... Yüzlerine tokad bir bir yemeye devam ediyorlar...

Eee! Zaman tekerrür etmeye başladı.

Harbi doğru söyledin klavyene sağlık

Alıntıları Göster
    us psn'dede mevcut arkadaslar illahi japondan indirmeniz gerekmiyor ve us'den bayaa hizli iniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: homeedition88

us psn'dede mevcut arkadaslar illahi japondan indirmeniz gerekmiyor ve us'den bayaa hizli iniyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: homeedition88

Sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps3_Ology

quote:

Sağol

Alıntıları Göster
    ben su AA eksıklıgını anlamadım Ps3 mu bu formatı desteklemıyor yoksa yapımcılarmı ps3 e yaptıkları oyuna AA eklıyemıyorlar anlıyamadım acıklarmısınız bırde AA eksıklıhını nasıl anlıyorsunuz resımle ornek veren olursa cok ıı olucak benım gıbı bılmıyenler ıcın ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabasaakall

ben su AA eksıklıgını anlamadım Ps3 mu bu formatı desteklemıyor yoksa yapımcılarmı ps3 e yaptıkları oyuna AA eklıyemıyorlar anlıyamadım acıklarmısınız bırde AA eksıklıhını nasıl anlıyorsunuz resımle ornek veren olursa cok ıı olucak benım gıbı bılmıyenler ıcın ??

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Biggamerx360

aa cisimlerdeki tırtıklı yerleri yumuşatır.Mesela o cisim titriyor gibi olur ayrıca.Ama tabi bütün cisimler değil.Bir elektrik teli mesela.titriyor hareket ediyor gibi görünür.şu resim mesela,hareketli resimdir biraz bekleyin.

not:resim gif tir.yüklenmesi zaman alabilir.

http://www.thgtr.com/graphic/20060806/images/aa_comparison.gif[

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Şubat 2008; 21:25:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps3_Ology

quote:

Sağol

Alıntıları Göster
    PC DE OYNADIM BİTİRDİM ABARTILCAK BİR OYUN DİĞİL AMA OKADARDA KÖTÜ DİĞİL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.