Şimdi Ara

Lost tr dublaj mı altyazılı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün şu çok metedilen lost dizisini izlemeye başlıyacaktım.Altyazılı filmlerden pek hoşlanmam, akıcı olmuyor bence.Sizce piyasadaki tnt den alınma tr dublajlı lost bölümleri izlemeye değer mi?polat alemdar sesi falan varmış galiba. Kısacası tr dublajlı mı yoksa altyazılı mı seyretmek daha güzeldir?

• Bende 1. Sezon İlk 4 bölüm mevcuttur

Alt Yazılı
  • Dublajlısını izleyerek başlarsan Lost'a, başlamanla bırakman bir olur, aman diyim

Altyazılı izle, gayet güzel altyazıların kalitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 4 Mayıs 2009; 16:53:18 >
  • kesinlikle altyazı. sawyer ın son of a bitch ini duymadan lostun tadı mı çıkar
  • Alt yazı
  • kesinlikle alt yazı sıkıntıdan tnt de 2 bölüm izlemiştim diziden soğudum valla
  • 1 sezon türkçe dublaj bulmuştum.birinciyi indirip bir bakayım olmazsa altyazılıya bakarız.Hem belki ingilizce telaffuzda da faydalı olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aman hocam. tr dublajlı izleyip hem kendine hemde diziye yazık etme. nefes almadan izlediğim diziye tnt de 10 dakika dayanamadım
  • TnT'de dublajlı olarak 1. ve 2.sezonu izledim.Hiç altyazı ile izlemedim ama, bende soğdum diziden.
  • Altyazılı izle diziyi de malamat etme...
  • altyazı izle tr dublaj pek güzel değil
  • polatı seslendiren eleman jack i seslendiriyordu hatırladığım kadarıyla
  • Altyazı tabiki. Aman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.