Şimdi Ara

Lost'un Finalini Özetleyecek Birisi Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beklediğim gibi bir finali olmadı. Tam olarak finali toparlayamadım birisi özetleyebilir mi?

• up
  • Lost'u hiç izlemedim zaten son derece tırt bir dizi.Gelmiş geçmiş en iyi dizi olan Arka Sokakların yanından bile geçemez.İyi forumlar.....
  • Bütün herşey Jack'in rüyasıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • başı ve sonu aynı yani boş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Özetlemeye bile değmez .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son sezonda alternatif evren gibi gösterilmeye çalışılıyor izleyiciye ama öyle bir olay yok. Orda araf teması var. Hepsi öldükten sonra orada buluşuyor ve zamanla birbirlerini hatırlıyorlar. Sonda da kiliseye girme mevzusu iyilik kötülükle alakalı. Kötü olanlar giremedi. Benjamin kapı dışında kaldı. Bu şekilde bi tema vardı işte.
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    Bu kadar iyi bir diziye böyle bir final yakışmadı bence.
  • Ben tatmin oldum aslında. O kadar karışıklıktan sonra başka bi şekilde bitiş yapamazlardı ki.
  • yusufsk kullanıcısına yanıt
    Böyle bir ada neden var? Bu adanın gücü nereden geliyor? Adanın bir beyni(iradesi) var mı? Jacob mu ada yoksa adanın temsilcisi gibi mi? Dizinin en başında olan diğerleri neden hiç orada olduklarını sorgulamadan iş yapıyorlar?

Gibi gibi pek çok soru kaldı kafamda...
  • diziye başlamayı düşünüyordum 2 gün önceye kadar nasıl olduysa bir anda arkadaş ortamında konusu açıldı ve talihsiz bir şekilde sonunu öğrenmiş oldum hala başlamaya değermi önerirmisiniz herşeyin rüya oldupu bir şeyi izlemelimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle sonu tam olarak öyle değil ve kesinlikle değer sonu rezil olmasına rağmen efsane dizidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dick Grayson -- 17 Eylül 2016; 23:43:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.