Şimdi Ara

Prison Break 4. sezon 6. bölümde hata mı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu bölümde Sara hipodrom müdürünün kapısındaki güvenliği oyalarken Mahone ve Michael müdürün odasına giriyorlar tam bu sırada Sara'nın da güvenlikle işi bitiyor ve uzaklaşıyor. Michael ile Mahone da Roland'ın aletini müdürün masasına yapıştırıp çıkıyorlar ama kapının önünde hala güvenliğin olması gerekiyor. Ordan nasıl çıkıyorlar anlayamadım. (3 ve 4. dakikalar arasında gerçekleşiyor bu olay.) Açıklayabilecek var mı?

• Hatırlamıyorum çok çok önceden izledim ama mantık hataları var Prison Break'te bunu hatırlıyorum.

..
  • pursuitt kullanıcısına yanıt
    ya ben taa eski mesajlara baktım donanımhaberden, ekşi sozlukten vs. kimse bahsetmemiş bu durumdan bi ben mi fark ettim anlamadım ki. Normalde çok bariz olmadıkça hatalara takılmam, hata bulmaya da çalışmam ama bu bariz gözüme çarptı, kimsenin dikkat etmemesi ilginç geldi.

http://dizipub.com/prison-break-4-sezon-6-bolum-izle/ Şurdan izleyebilirsiniz ilgilenen arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 1 Aralık 2014; 19:33:20 >
  • boyzof B kullanıcısına yanıt
    O anda güvenlik Bellick'in yanına gidiyor sakinleştirmek için o arada çıkıyolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeaceabLe_

O anda güvenlik Bellick'in yanına gidiyor sakinleştirmek için o arada çıkıyolar.

yalnız dikkat ederseniz bellick in yanına giden güvenlik farklı biri, kapıda bekleyen farklı biri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 1 Aralık 2014; 22:20:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyzof

quote:

Orijinalden alıntı: PeaceabLe_

yalnız dikkat ederseniz bellick in yanına giden güvenlik farklı biri, kapıda bekleyen farklı biri?
    farklı bir fikri olan var mı?
  • quote:

farklı bir fikri olan var mı?

Alıntıları Göster
    güzel keşif hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

güzel keşif hocam

Konu güncel...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murattekno

güzel keşif hocam

Konu güncel...

Alıntıları Göster
    hocam yukarda dediği gibi bellick'in yanına giden farklı memur da orada ki lapd polis memuru diğeri güvenlikciydi bellick çıldırıcında oraya doğru yöneldiğini gördüm gibi hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

hocam yukarda dediği gibi bellick'in yanına giden farklı memur da orada ki lapd polis memuru diğeri güvenlikciydi bellick çıldırıcında oraya doğru yöneldiğini gördüm gibi hatırlıyorum

cümlenizi tam anlayamadım ama bellick in yanında müdürün kapısının önünde bekleyen polis hiç gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boyzof -- 3 Aralık 2014; 21:08:26 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lemansky

cümlenizi tam anlayamadım ama bellick in yanında müdürün kapısının önünde bekleyen polis hiç gözükmüyor.

üzerinden çok zaman geçti izlediğimin sanki kamera açısına göre başka yöne doğru gidiyordu memur
    Kazdıkları çukurun üzerine yama yaptıklarında belli olmaması, gardiyanların pano ile örtülmüş çukurun üzerine geldiğinde zemine basmadığını anlayamaması, pencerenin parmaklıklarını söktüklerinde kimsenin duymaması, Scofield çatıya çıktığında kimsenin görmemesi, gibi hatalar varken, buna mı cevap arıyorsun?

Neyse, orada arka kapıdan çıkıyorlar. Mahone cihazı almak için girdiğinde, Sara, görevliyi oyalıyor. Mahone kapıya geliyor, ama memurun uzaklaşmadığını görüyor ve hemen başka çıkışa yöneliyor. Operasyona başlamadan önce, tüm detayların üzerinde çalışıp, öyle işe koyuluyorlar. Mahone çıkarken yakalanıyor. Muhtemelen, planlarda ve Scolfield ile beraber çıktıklarında orada güvenlik yoktu. İkinci kez girdiğinde güvenlik geliyor. O sahneyi gösterseler daha açıklayıcı olurdu, ama bence mantık hatası yok. Eksik çekilmiş yada montajda eklenmemiştir. Prison Break ekibinin ilginç kurgu tekniklerinden biri de olabilir. Sahnelerin büyük kısmı yarıda kesilir ve karakter içinde bulunduğu durumdan kurtulmuş olarak geri döner.

• squhze kullanıcısına yanıt
    Haklısınız bahsettiğiniz ihtimal var (ama bana göre çok mantıklı değil sonradan güvenlik gelmesi, durduk yere niye gelsin değil mi? Ayrıca en başta mahone ve scofield beraberken merdivenleri kullanıp çıkıyorlarsa mahone un da daha önce kullandıkları yolu ilk olarak denemesi mantıklı olmaz mıydı, oysa önce ön kapıyı deniyor) Keşke o sahneyi gösterselerdi dediğiniz gibi.
  • squhze kullanıcısına yanıt
    Onu bende anlamadım zaten parmaklık olayı neysede o çukur işi özellikle çatı işi çok bariz belliydi özellikle de isyan sahnesinde.
  • Spoiler verilmis sanki biraz
  • E doğal olarak
  • quote:

E doğal olarak
    şikayet ettim spoiler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodoplu-

şikayet ettim spoiler var

Başlıkta zaten 4x6 hakkında bilgi olduğu yazıyor izlemeyen adam niye girsin
    İlk planlarını ön kapıdan girmek ve çıkmak için yapmışlar. Sara, görevliyi oyalayacak, onlar da rahatça işlerini yapacaklar. Bir sorun olursa, kaçmak için farklı çıkış bulmuşlar. Yani, sahnenin yorumu bana göre böyle olur. Mahone kaçarken, güvenliğin gelmesi tesadüfen gerçekleşiyor. Planlarını da bu tesadüf bozuyor... Açıkça anlatma gereği duymamışlar. Yönetmenin veya yazarın ne düşündüğünü bilemeyiz. En mantıklısı bu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: squhze

İlk planlarını ön kapıdan girmek ve çıkmak için yapmışlar. Sara, görevliyi oyalayacak, onlar da rahatça işlerini yapacaklar. Bir sorun olursa, kaçmak için farklı çıkış bulmuşlar. Yani, sahnenin yorumu bana göre böyle olur. Mahone kaçarken, güvenliğin gelmesi tesadüfen gerçekleşiyor. Planlarını da bu tesadüf bozuyor... Açıkça anlatma gereği duymamışlar. Yönetmenin veya yazarın ne düşündüğünü bilemeyiz. En mantıklısı bu oluyor.

Ama mahone ve Michael beraber çıkarken sara nin oyalama sahnesi de yok ki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.