Şimdi Ara

Loto kazanma hilesi buldum (Sanırım)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Lotoyu kazanmak için(6'da 6 bilmek) için bir yol bulduğumu düşünüyorum.Şimdi bu loto oyunlarında bir sonraki haftanın sayıları önceden belirleniyor ve hile olduğu kesinlikle doğru. Aksi halde büyük ikramiyeyi 10-20 hatta belki 100 kişi arasında paylaşıldığı olurdu fakat genelde 1 kişiye yada maksimum 4 kişiye veriliyor.Şimdi bulduğum yöntemi anlatayım.

Rakamlar dediğim gibi önceden belirleniyor ve loto oynarken senseç kuponu yaptığımızda yani makineye seçtirdiğimizde genelde 2 sayı yada 3 sayı çıkıyor.Bu da lotonun sayılarının önceden belirlendiğine bir işaret. Bu şekilde senseçten 10-20 kupon yaparsak en çok tekrar eden sayıları kenara yazalım. Örneğin 10 kupon oynadık ve 3 sayısı 6 kuponumuzda var 6 bu hafta kesin bir şekilde çıkacak anlamına geliyor. bu şekilde birçok kupon yaparsak en çok tekrar eden sayıları yazdığımızda 6 bilmemiz bir ihtimal. Tabi bu sayıları şehirlere de bölmüş olabilirler. İstanbulda 3-4-5 sayısı en çok tekrar eden sayılar olabilir ama ankarada 1-2-6 tekrar edebilir.Farklı şehirlerdede kupon yapmamız gerekebilir. Bunu deneyecek kadar çok param yok öğrenciyim. Deneyecek olursa sonuçları paylaşırsa sevinirim.

• Ben ogrenciyim siz oynayin ne ya?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karagece25 kullanıcısına yanıt
    bu düşündüğüm şeyi gerçekleştirmem için tahminen 500-600 liraya ihtiyacım var zaten kyk ile geçinen biriyim deneyemiyorum yani fikrimi paylaştım
  • KutsalBakire kullanıcısına yanıt
    :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum bu tam bir saçmalık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.