Merhaba arkadaşlar. Eski oyun biliyorum ama daha dün çalıştırıyordum. ama bir şeyler yaptım ve oyun hiçbir şekilde açılmıyor. tıklıyorum. yüklenir gibi farenin yanında saat dönüyor. fakat o kadar. ne oyunun başındaki resim çıkıyor ne de başka bir şey oluyor. çözümü noktasında yardımcı olabilecekler için aşağıda ayrıntılı anlattım. teşekkürler :)
POWER's seçeneğindeki güçleri ve bazı heroların skillerini (mesela gandalf'ın ilk skillini) kullandığımda ekran tamamıyla kararıyordu. Hatanın sebebini şöyle düşündüm: bi ara ekranın sağ ve solunda çözünürlük uyumsuzluğundan boşluklar kalıyordu. onu bir şekilde gidermiştim. belki bundan dolayı oluyordur dedim. oyunun klasörüne gelip bir şeyler yaparken oyunu tamamen şeye çevirdik :D
hiçbir dosyanın içeriğini değiştirmedim. sadece CDkeyfixed gibi bi dosya vardı. onunla alaklı şeyler yaptım. bir de .big uzantılı dosyaların varsayılan programını lotrbfme2.exe yaptım. bir de oyunun düzelip düzelmediğini denerken sürekli girip çıktığımdan görev yöneticisinden işlemi sonlandırarak oyunu kapatıyordum. tek yaptığım bu ve sonunda böyle oldu.
arkadaşlar tahminimce LotrIcon.exe dosyasında bir bozukluk var. yani şu tıkladığımızda gelen yeşil açılış resmi gelmiyor diye başlayamıyor. Çünkü onu tek açmaya çalıştım. Açılmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme