Şimdi Ara

LOTR CONQUEST ACİL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya byler bayanlar bnde çakma conquest var ama multiplayer oynamak istiyorum sizce orjinal oynu almalımıyım sayın dh üyeleri?

• dostum bana sorarsan oyunu pc ye yükleme bile.o derece iğrenç bir oyun olmuş.çok istiyorsan oyunu bir yerlerden bul oyna.orjinal alınmaz bu oyun
  • Arkadaşın dediği gibi orjinal alınacak bir oyun değil SS lere aldanma,git Rotwk'nın orjinalini al daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

Arkadaşın dediği gibi orjinal alınacak bir oyun değil SS lere aldanma,git Rotwk'nın orjinalini al daha iyi.

Aynen o bile daha iyi ben hala the two towers ve Rotk oynarım ama bu oyun pc'm de anca 1 hafta kalabildi.
  • ya bn çok zevk aLDIM oyundan napim hergün oynuyom yani mage yler kopuyom bnde bfme2 vardı onu da baya oynadım ama format attım sonra bu baya sağlam oyun milletle daha zevkli olurmu çünkü diğer adamlarda npc sayılır o yüzdn dedim çok seviyom da
  • Arkadaşım her şeyden zevk alma

not: tanıdık biri
  • Arkadaşım her şeyden zevk alma

not: tanıdık biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğuk Hava Dalgası -- 24 Şubat 2010; 17:23:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zevk aldın almasına ama bence arkadaşlarınla Hamachi üzerinden oynayabilirsin.Hiç denemedim ama oynaması zor olabilir.Yinede Hamachi'den dene ona vereceğin paraya Cod al bence.
  • yanlis hatirlamiyorsam EA oyuncu eksikliginden oturu bazi oyunlarin online serverlarini kapatacagini duyurmustu ve LORT conquest de bu oyunlar icindeydi. Eger alacaksaniz once bunu arastirip kapanmayacagina emin olunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deoden

yanlis hatirlamiyorsam EA oyuncu eksikliginden oturu bazi oyunlarin online serverlarini kapatacagini duyurmustu ve LORT conquest de bu oyunlar icindeydi. Eger alacaksaniz once bunu arastirip kapanmayacagina emin olunuz

Lotr Conquest Pandemic Studios'un değilmiydi?
  • Buyrun haberin linkini. Bir cok oyun sitesinde de ayni haber cikmisti;

http://www.oyungezer.com.tr/haberler/ea-bazii-oyunlariiniin-online-oozelliklerini-kapatiiyor-201002182225/
  • Teşekkür ederim bilmiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.