Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (35. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.479
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1000 tl bi şekilde yapılır hocam fakat önemli olan buradan uçum bileti alan oldu mu.adios gibi normal fiyatlarla mı uçuruyorlar yoksa yüksek fiyatla mı.
  • serkan7621 kullanıcısına yanıt
    uçak biletlerimi vakıfbank milplus platin ile alıyorum. puanlar 3 kat değerli.
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    bunda da 3 kat hocam.bi forumda okumuştum 1000 tl lik bilete 1500 tl fiyat vermişler.kullanan olsaydı forumda bilgi alırdık iyi olurdu
  • Bodrumda lounge a girmek icin mastercard kullanicilarina 30 tl ye dusuyor fiyat. Bu kampanya gecerli mi hala. Kullanan var mi.

http://www.primeclass.com.tr/tr/Kampanyalar/Sayfalar/MasterCard-Lounge-Kampanyasi.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atatürk lounge için yardımcı olabilecek var mı?
    bu kartı uçuş için kullanan yok
  • 28 Haziran'da Sabiha Gökçenden yurt dışına çıkacağım. Lounge için yardımcı olabilen varsa dua ederim..
    Tebde mi çalışıyosun kardeş bilgi nerden.adios forumunda kullanan var

• Vodafone red business 6 tarifesi kullaniyorum. Ataturk havalimaninda lounge kullanacagim, toplam kullanim hakki ayda 1 toplam 3 kez olarak iletilmis. Ancak misafir goturup goturemeyecigimi net ifade etmemis. Call center i aradigimda goturebilirsiniz dedi ancak emin olamadim. Business 3 yada 6 kullanip misafir goturen olduysa bilgilendirmesini rica ederim.

• Uçuş biletini harcama sözü vererek alabilirsiniz ben yıllık 10bintl harcama sözü ile 250 TL sayılarak bilet aldım ayrıca bonuslarımıda 3 kat değerli kullandım 21X3 63 TL ye THY avrupa bilet aldım. En güzel yani eğer sözünü yerine getiremezsen 12 ay sonunda harcayamadığın tutarın çarpanı kadar ceza yansıyor.

Setur genelde %3-4 üstüne koyarak biletleme yapıyor.

Şuan Priorty kart benchmarkta en kârlı kart ki bende hepsi var ve eski teb çalışanıyım.

Ücretsiz transfer
    Lounge(ido da var yeni kullandım)
    Kuru temizleme
    Motovale
    Restoran bonusu
    Sinema tiyatro
    3 kar değerli bonus

Saha önce adios efsaneydi ama artık değil

meb de çalışıyorum arkadaşım.

tebde kampanya puanlarını 3 kat kullanamassın, örnek şu an bonusun 50 tl ramazan kampanyasından kazanılan puan 3 kat kullanılamaz. kampanyalar dışından kazandığınız bonusları 3 kat değerli değerli kullanabilirsin. Örnek 100 tl market veya benzin aldın 15-20 kuruş bonus kazandın, bu bonus 3 kat değerli uçak biletinde, hadi kolay gelsin

en azından benim bildiğim bu, sen farklı bişiler yakalarsan bizide bilgilendirirsin
  • ben de aynı tarifedeyim ve aynı şekilde lounge kullandım, bu tarifede gunde 1 kod verdiginden yanınızdaki kisi yararlanamıyor, mastercard varsa onun indirimiyle giris yapılabilir
  • Bu durumda baska bir telefon numarasindan kod alarak yararnabiliriz sanirim. Kodu vermek yeterli oluyor mu yoksa kimlik kontrolu gibi bir durum soz konusu mudur? Birde cocuk icin kod talep ediyorlar mi acaba? Tesekkurler

• Eger kodlarin gecerlilik suresi yok ise ve ayda bir kez yararlanildigi icin, kodun birincisini 30 Haziranda digerinide temmuzda alabilirim ama gecerli olur mu bilemedim.

Duzeltme gunde 1 kez toplam 3 kezmis. Bu durumda kodun birini seyahat oncesi gun digerini seyahat gunu alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyinginbluesky -- 26 Haziran 2016; 12:34:20 >
    Valla birader öyle bi iddialı demişsin ki dün Teb müşteri hizmetleri ile bir konuyu görüşürken bu kredi kartını sordum.sadece harcama sözünden gelen puanlar dışında bonus kampanyalardan yararlanır.yoksa kredi kartını alan olmaz denildi.yani öyle bir durum yok.
    ben adiosa devam ediyorum fakat almak isteyenler bilgilensin.
    bu arada dahi anlamındaki -de -da lar ayrı yazılır
  • antalya teb lounge, kapanan maximiles lounge un yerine mi açıldı ? Kullanan oldumu arkadaşlar ?
    iyi oku arkadaşım. hiç bir bankanın müşteri hizmetlerini de ciddiye alma. (bu sefer "de" yi ayrı yazdım).
    tecrübe edilip paylaşılan fırsatları dikkate al.

link :http://www.teb.com.tr/tebbonus/teb-mil-programi/

EB Mil Programı ile yapacağınız tüm harcamalar artık uçuş miline dönüyor!
    TEB Kredi Kartlarınız'la* kazandığınız tüm puanları bundan böyle TEB Seyahat Hattı’nda uçuş mili olarak kullanabilir, üstelik kartınızda birikmiş puan olmasa bile avans mil kullanarak hemen istediğiniz havayolu ile istediğiniz yere alan vergisi dahil bedava bilet alabilirsiniz.
    Hesaplama için tıklayın.
    * Tüm Bireysel/Business Bonus ve Worldcard’lar için geçerlidir. Business Kartlar için Avans Mil oranları farklıdır.

Nasıl Mil Kazanırım?
    TEB Kredi Kartlarınız'la yaptığınız harcamalardan kazandığınız her 1 TL değerindeki Bonus ve Worldpuan 1 Mil'e eşittir.*
    1 TL Bonus = 1 Mil
    200 Worldpuan = 1 Mil

* Bonus/Worldpuanlar Mil olarak kullanılabildiği gibi normal kullanımı da devam edecektir.
    Mevcut puanlarınız uçak bileti harcamanıza yetmediğinde hatta hiç puanınız olmadığında bile TEB Seyahat Hattı’nı arayarak Avans Mil ayrıcalığını kullanabilir, uçak biletinizi beklemeden alabilirsiniz.

Üstelik Avans Mil Sözünüz'ü yerine getirirken yaptığınız harcamalardan Bonus/Worldpuan kazanmaya devam edersiniz.
    Uçak biletinizin tamamını Avans Mil ile satın aldığınızda Kullanılan Avans Mil = Bilet Fiyatı olacaktır. Örneğin; 500 TL’lik bir uçak bileti 500 Avans Mil’e eşittir.
    Avans Milleriniz'i tamamlamak için yapacağınız harcamalar yurt içi biletleri için %1,5 , Avrupa biletleri için %2,5 , Amerika/Uzakdoğu/Afrika biletleri için %3 oranında Mil kazandırır.*
    Business Kart ile kullanacağınız Avans Milleriniz'i tamamlamak için yapacağınız harcamalar yurt içi biletleri için %0.75, Avrupa biletleri için %1, Amerika/Uzakdoğu/Afrika biletleri için %1,5 oranında Mil kazandırır.
    Kullandığınız Avans Mil'i, bir yıl içerisinde yapacağınız harcamalar ile tamamlayabilirsiniz.
    Bonus özellikli TEB Platinum, TEB Yıldız Platinum, TEB Özel Platinum ve TEB Özel World Signia Card'larınızla alışverişlerinizden kazandığınız standart millerinizi (Bonuslarınızı) 3 kat değerli kullanırsınız. (Düzenlenen Ekstra Bonus kampanyalarından kazanılan miller (Bonuslar) 3 kat değerli kullanılamaz.) 3 kat değerli bonus kullanımlarında; çarpılmış bonus kullanım tutarı 1 yıl içinde 1.000 TL’yi geçemez.
    Bonus kartlarla Avans Mil kullanmadan satın alınan biletlerde; bilet tutarının %1’si kadar Uçuş Mili (Bonus) kazanımı devam edecektir (Hem taksitli hem peşin işlemlerde geçerlidir).
    * Kıbrıs uçuşları yurt içi uçuş sınıfına girmektedir. 6 saate kadar olan uçuşlar Avrupa bileti kapsamında %2,5, 6 saatin üzerindeki uçuşlar ise Amerika/Uzakdoğu/Afrika kapsamında %3 oranında Mil kazandıracaktır.
    Avans Mil Kullanımı Genel Kuralları
    Avans Mil kullanımı için kartın açık/kullanılabilir durumda olması, son 6 ayda 2 defadan fazla gecikmeye girilmemiş olması gerekmektedir.
    Avans Mil kullanımı için bireysel kartlarda kart limitinin 4 katına kadar, ticari kartlarda kart limitinin 8 katına kadar harcama sözü verilebilir. Mevcut avans mil kapatılmadan harcama sözü limiti aşılmadığı sürece yeni Avans Mil kullanılabilir.
    Bir defada ve toplamda kullanılabilecek en yüksek Avans Mil tutarı maksimum 10.000 Mil’dir.
    Avans Mil kullanımı için kart limitinin minimum 750 TL olması gerekmektedir.
    Bir müşteri aynı anda en fazla 2 adet Avans Mil kullanabilir. İki Avans Mil kullanılmışsa, yeni Avans Mil kullanımı Avans Millerden en az biri kapatıldıktan bir gün sonra yapılabilir.
    Sözünüze Bonus kampanyasına dahil olan müşterilerimiz Avans Mil Programı'na dahil olamaz.
    Avans Mil Programı'na dahil olan müşterilerimiz Sözünüze Bonus kampanyasından faydalanamaz.
    Avans Millerin kullanım tarihinden itibaren 1 yıl içinde tamamlanması gerekmektedir.
    1 yıl içinde kapatılamayan kalan avans mil tutarı kartınıza borç olarak yansıtılır.
    Ek kart harcamaları asıl kart harcamalarına dahildir.
    TEB Avans Mil Programı'nı istediği zaman durdurma/kurallarını değiştirme hakkına sahiptir.
    1 müşteri 1 yıl içinde en fazla 4 defa Avans Mil kullanabilir.
    İade işlemler Avans Mil harcama sözünden düşmez.
    Avans Mil kullanımında seyahatte kart sahibi ile aynı soyadı taşıyan bir yolcunun bulunması durumunda, kart sahibi aynı seyahat için istediği başka kişi/kişilere de bilet alabilir. Aksi durumda müşterilerimiz sadece kendileri ve kendileri ile aynı soyadını taşıyan kişiler adına bilet alabilirler.

özet:

Bonus özellikli TEB Platinum, TEB Yıldız Platinum, TEB Özel Platinum ve TEB Özel World Signia Card'larınızla alışverişlerinizden kazandığınız standart millerinizi (Bonuslarınızı) 3 kat değerli kullanırsınız. (Düzenlenen Ekstra Bonus kampanyalarından kazanılan miller (Bonuslar) 3 kat değerli kullanılamaz.) 3 kat değerli bonus kullanımlarında; çarpılmış bonus kullanım tutarı 1 yıl içinde 1.000 TL’yi geçemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan7621

Valla birader öyle bi iddialı demişsin ki dün Teb müşteri hizmetleri ile bir konuyu görüşürken bu kredi kartını sordum.sadece harcama sözünden gelen puanlar dışında bonus kampanyalardan yararlanır.yoksa kredi kartını alan olmaz denildi.yani öyle bir durum yok.
    ben adiosa devam ediyorum fakat almak isteyenler bilgilensin.
    bu arada dahi anlamındaki -de -da lar ayrı yazılır

dilbilgisi mevzusunu bilemem ama diğer konuda haklı. teb mh düşük profil olduğu için hep yanlış bilgi veriyor.

doğrusu: teb yıldız kartlarda kampanyadan ve harcama sözünden kazanılan puanlar uçak bileti alırken 3 ile ÇARPILMAZ.
    hangileri çarpılır?
    bonus posundan kampanyasız bir şekilde aldığın, harcama üstünden %0,5 ile kazandığın puanlar çarpılır.
    özetle market kampanyasından aldığın puanı 3 ile çarpamazsın
    fakat 1000 liralık alışveriş yapıp kazandığın 5 (beş) puanı 3 ile çarparsın

world, vakıf, parafly saf, bir tek bunlar uyanık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 28 Haziran 2016; 11:30:17 >

• boombip kullanıcısına yanıt
    o halde avans puan kullansan da bu şekilde kampanyalardan kazanan puanlarla borcunu kapatamazsın değil mi?
    daha yeni teb yıldız kart almıştım:)
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.