Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.479
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdisi lounge kullanimi veren ne var su an kart vodafone avea priority tav oneri nedir
    Dubai kullanilacak ve avrupa...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Esenboğa Havalimanı Dış hatlar Comfort Lounge kullanan var mı arkadaşlar?
    Önerir misiniz? 30 tl giriş ücretine değer mi?
  • bykmn B kullanıcısına yanıt
    Evet bagaj götürmedim yanımda.

İki tane sırt çantasını kabinde taşıdım.
  • mavera71 M kullanıcısına yanıt
    Comfort lounge eger ust kattakiyse, cay ocagi buuklugunde bir yer.

• boombip kullanıcısına yanıt
    Dış hatlar comfort lounge diye geçiyor, sizce hiç bakmayayım mı o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavera71

Dış hatlar comfort lounge diye geçiyor, sizce hiç bakmayayım mı o zaman?

Kibris'a giderken 2 kez dis hatlardaki lounge'u kullandim. Ust katta rezalet bir yerdi. O kadar kucuk ki klostrofobisi olan kendini disari zor atar. Baska bir dis hatlar lounge varsa da bilmiyorum. Eger oraysa verdiginiz paraya acirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 13 Haziran 2016; 18:05:17 >
  • boombip kullanıcısına yanıt
    Tamam çok teşekkür ederim bu bilgi için.
    En iyisi oraya gidip, eğer üst kattaki yerden bahsediliyorsa girmeden aşağı bekleme alanına inerim.
  • Arkadaşlar selam,
    bende yapıkredi adios premium kartı var acaba Ataturk havaalanında kullanbileceğim bir lounge var mıdır? sitesinden baktım göremedim
  • teb priorty kartı kullanan varsa bilgi bekliyoruz.
    bu arada sabiha gökçen dış hatlar terminali lounge nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan7621 -- 15 Haziran 2016; 10:17:32 >
  • Atatürk havalimanında ücretsiz hangi loungler den faydalanabilirim

• Merhaba arkadaşlar
    Vodafone şifrelerini kullanırken hat sahibinin adı soyadı ni bilmeye gerek var mı? Sadece telefon ve şifre yeterli mi? Ayrıca bagaj teslim etmeden Atatürk dış hatlarda primeclass a girebilyormuyuz? Yada bir çözümü var mı bu işin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkan7621 kullanıcısına yanıt
    TEB Yıldız Priority Card’ınızla AHL Dış Hatlar Terminali’nde Comfort Lounge, Ankara ESB İç Hatlar Terminali’nde AnadoluJet “primeclass” Lounge, Ankara ESB Dış Hatlar Terminali’nde ise Comfort Lounge'tan siz ücretsiz, misafiriniz de %50 indirimle faydalanabilir. Ayrıca İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar’da bulunan LGM Lounge CIP Salonları’ndan 1 misafirinizle birlikte ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'ndeki TEB Lounge'tan ise siz ücretsiz, beraberinizdeki bir misafiriniz de TEB'e özel fiyatla yararlanabilir.

Lounge hizmetinden ücretsiz ve indirimli faydalanabilmek için kullanım tarihinden önceki

!!!!! son ekstrenizdeki harcama tutarının en az 1.000 TL ve üzeri olması !!!!!!!!

gerekmektedir. Aynı gün içinde aynı lounge’a bir defa giriş yapılabilir. Aynı ay içinde asıl ve ek kartlar tüm lounge’lara toplamda en fazla dört defa giriş yapabilecektir. Ekstresi henüz kesilmemiş, yeni alınan kartların hizmetten faydalanabilmek için son 1 ay içinde kartını en az 1 defa kullanmış olması yeterlidir.

• teb yıldız'ın saw iç hatlar lounge hakkı olsaydı alacaktım. ayda 1000tl rahat rahat harcıyorum.
  • Türk Telekom prime kullanıcısıyım . AHL deki dış hatlardaki lounge kullandım ctesi . Sabah kahvaltısı için gittim gayet güzeldi . Tek eksik sıcak diye koydukları poğaçalar bayattı .

• Ağustosta sabihadan Pegasus'la yurtdışı uçuşum var . 2 kişi için lgm ye girmeye gerek var mı, 96 tl oluyormuş .

• quote:

Orijinalden alıntı: free_nco
    Vodafone şifrelerini kullanırken hat sahibinin adı soyadı ni bilmeye gerek var mı? Sadece telefon ve şifre yeterli mi?

Şifre ve Telefon Numarası yeterli...
  • polatlili06 P kullanıcısına yanıt
    Visa platinum kartınız varsa Sabiha Gökçen'de LGM lounge'da % 50 indirimli faydalanabilirsiniz.
    quote:

Visa Platinum kartlarınız ile Sabiha Gökçen Havalimanı LGM Lounge’a iç hatlar terminalinde 22,5 TL, dış hatlarda ise 27,5 TL ödeme giriş yapılacaktır.

http://www.adiospremium.com.tr/kampanyalar/adios-premium-visa-ile-lgm-loungeda-50-indirim-ayricaligindan-yararlaniyorum/a-2279.aspx

• bykmn B kullanıcısına yanıt
    O kampanya 31 temmuz itibariyle bitecek diye biliyorum hocam ama inşallah uzatırlar bayağı hesaplı oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Türk Telekom prime kullanıcısıyım . AHL deki dış hatlardaki lounge kullandım ctesi . Sabah kahvaltısı için gittim gayet güzeldi . Tek eksik sıcak diye koydukları poğaçalar bayattı .

ilk sayfada
    "Kampanya Detayları
    Ücretsiz Lounge hizmetinden tüm Prime tarifelerindeki müşteriler 29.02.2016 tarihine kadar faydalanabilecektir. "
    yazıyor hocam.süresi bitmedi mi yani, siz nasıl girdiniz?
    bide bu prime tarifesi ne kadar geçiş yapsak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

Orijinalden alıntı: Sevenhillli

Türk Telekom prime kullanıcısıyım . AHL deki dış hatlardaki lounge kullandım ctesi . Sabah kahvaltısı için gittim gayet güzeldi . Tek eksik sıcak diye koydukları poğaçalar bayattı .

ilk sayfada
    "Kampanya Detayları
    Ücretsiz Lounge hizmetinden tüm Prime tarifelerindeki müşteriler 29.02.2016 tarihine kadar faydalanabilecektir. "
    yazıyor hocam.süresi bitmedi mi yani, siz nasıl girdiniz?
    bide bu prime tarifesi ne kadar geçiş yapsak?

Hocam kapidaki gorevliye tlfn numarami verdim sonra horevli isim soyisim sordu ve iceri girdim demekki hala devam ediolsr guncellemeyi unutmuslar olsbilir .

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.