Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: corp8slave
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iki kisiyseniz daha onceden aldiginiz kodu once sonra yeni alacaginiz kodu deneyin 2 kisi girebilirsiniz.
  • Parafly'da esktresi 1500tl olmadan lounge'a girmeyi deneyen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaha
    elimde bi adet vodafone red kod var geçerlilil süresi ne kadardır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fanus86 -- 17 Mayıs 2016; 16:22:56 >
  • tequilla1984 kullanıcısına yanıt
    bende aynısını Atatürk de deneyeceğim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: boombip

Parafly'da esktresi 1500tl olmadan lounge'a girmeyi deneyen var mi

Var; almıyorlar ama, kartı pos cihazına sokunca ücretsiz giriş izni vermediği yazıyor :(

• Uçuş kartı olarak geçenlerin ne verdiği biletler ne de havaalanı hizmetleri bana çekici gelmedi. TEB Platinum aldım, hem mil programı hem de ayda 1000 lira alışveriş yapana sağladığı lounge hakkı ile tek kartım olmayı hak etti.
  • lafayette1979 L kullanıcısına yanıt
    Tüh

• Lounge nedir? Daha önce hiç uçağa binmedim. Yakında ilk kez uçakla yolculuk yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Asami Zdrenka

Lounge nedir? Daha önce hiç uçağa binmedim. Yakında ilk kez uçakla yolculuk yapacağım.

Bedava yemek kahve çay internet tv hatta duş olan havalimanında özel salon başka bir şey değil genelde kodaman insanların olduğu yerde sayılırdı eskiden şimdi iyice aşşağıda artık yap hayalini

• Ataturk primeclass'ta milplus platinium %50 giremiyor mu

• Beyler Miles smiles platium ve şimdi yeni priority kart geldi ücretsiz.Haftaya sabihada'dan yurtdışına çıkacağım.2 kişi olucak.Hangi Lounge gitmeli birde fiyatlar ne kadar bilen var mı.THY Lounge gitsem biletim pegasus'dan bir sıkıntı olmaz dimi priority kart olduğundan.
  • Arkadaşlar 7 haziranda doha hava alanında 7 saatlik aktarmam var eşimle. Vodafone red ve piority pass ın bir anlaşması vae sanırım ama çözemedim. Bilgisi olan var mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• quote:

Orijinalden alıntı: galleon41

Arkadaşlar 7 haziranda doha hava alanında 7 saatlik aktarmam var eşimle. Vodafone red ve piority pass ın bir anlaşması vae sanırım ama çözemedim. Bilgisi olan var mı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

Avrupadaki vodafone özel kod ile o sitedeki proitrty sistemine o kodu girip rezerve yapıyosun türkiye lounge kodu geçmez orda o oluyor

• Temmuz ayında bir yolculuğumuz var dönüşü sabah 5 Atatürk havaalanina acaba dönüşte de lounge dan yararlanabilimiyim? Vodafone Red tarifesi hala ise yarıyor mu?

• free_nco F kullanıcısına yanıt
    31 Temmuz'a kadar geçerli...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar , 4 haziranda newyork.a uçacağım thy ile acaba atatürk havalimanındaki thy lounge.dan ne şartlarla yararlanabilirim ?
  • geçen atatürk iç hatlardaydım. vakıf milplus burada ücretsiz değil dediler. şok oldum. bari %50 visa indirimini kullanayım dedim. o da yok. atatürk'te borumuz ötmedi anlayacağınız
  • Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'ndeki TEB Lounge'tan ise siz ücretsiz, beraberinizdeki bir misafiriniz de TEB'e özel fiyatla yararlanabilir.

teb yıldız

iyi oldu bu,hafta sonu test edeceğim.
  • aL-Pi kullanıcısına yanıt
    hocam fiyatlandırma ne durumda? devamlı uçuyorum hiç girip sormadım. anadolu jet biletlerinde ve diğer biletlerde fiyat hakkında bilgi verir misin?

hatta bilgisi olanlar da yazabilir mi? gidip de kapısından dönmeyelim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benim2 -- 28 Mayıs 2016; 22:45:05 >
  • Hayırlı akşamlar arkadaşlar; ailecek yurtdışı seyahatimiz var ve transit süremiz doha havalimanında 8.30 saat'dir. Elimde priority cardım var. En uygun lounge nasıl kullanabilirim? Diğer türlü zaman nasıl geçecek?
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.